jaky mate postoj k Cyborg, genetice atd?
Moderátoři: Komise předsedajících, Kampaňový tým, Finanční tým, Zahraniční, Vedoucí RT
- Roman.Kucera
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: IT
- Dal poděkování: 2946 poděkování
- Dostal poděkování: 5856 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: jaky mate postoj k Cyborg, genetice atd?
A množit se budem klonováním, páč všichni budou impouši 

Pirátem se člověk nestává, pirátem se rodí!
- Martin.Broz
- Profese: SMRT MODERACI
- Dal poděkování: 433 poděkování
- Dostal poděkování: 1155 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Nemuzu si pomoct.
Konec Civilizace je moje velmi oblibena kniha uz od 12ti let.
http://ld.johanesville.net/huxley-01-ko ... vet?page=0

- Lukas.Findeis
- Člen KS Praha
- Profese: běžecký trenér
- Dal poděkování: 1425 poděkování
- Dostal poděkování: 1375 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Neff ve Všechno je Jinak nadává na překlad názvu. Měl to bejt Krásnej novej svět podle originálního názvu.Martin Broz píše:Nemuzu si pomoct.
735 07 66 99, Praha 12
- Petr.Vileta
- Člen KS Plzeňský kraj
- Profese: Celkem Spokojený Důchodce
- Dal poděkování: 10918 poděkování
- Dostal poděkování: 8808 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
No tak to byl pohled vesmes mladsich, ted jeden skoro dedek
Castecne uz kyborg jsem, protoze mam v hube cast zubu umelych a v jednom oku implantovanou cocku (po sedem zakalu). Nedavno jsem nekde cetl, ze cloveku vypestovali na zadech nove ucho, protoze o ne nejak prisel a nechteli mu transplantovat cizi. Pry udajne z kmenovych bunek lze vypestovat i nove zuby, do toho bych klidne sel jako pokusnej kralik
Take mi nevadi jist GMO potraviny ani zivocichy. Je-li rostlina diky genove mutaci odolnejsi proti plisnim, je to podle me lepsi a nebojim se toho. Totez, kdyz upravi genom slepice nebo prasete, aby odolavali nemocem, krave, aby vic dojila.
Samozrejme, ze vsechno lze zneuzit. To jeden takhle vynalezl letadlo a za par let se tim bombardovali lide. Jiny chtel letat do vesmiru, ale zacal tim, ze bombardoval Londyn. Dalsi objevil atomovou energii a za par let to "vyzkouseli" v Hirosime. Neni chytre umele zpomalovat vyvoj, ale musi se sakra davat pozor, k cemu se to pouzije.

Castecne uz kyborg jsem, protoze mam v hube cast zubu umelych a v jednom oku implantovanou cocku (po sedem zakalu). Nedavno jsem nekde cetl, ze cloveku vypestovali na zadech nove ucho, protoze o ne nejak prisel a nechteli mu transplantovat cizi. Pry udajne z kmenovych bunek lze vypestovat i nove zuby, do toho bych klidne sel jako pokusnej kralik

Take mi nevadi jist GMO potraviny ani zivocichy. Je-li rostlina diky genove mutaci odolnejsi proti plisnim, je to podle me lepsi a nebojim se toho. Totez, kdyz upravi genom slepice nebo prasete, aby odolavali nemocem, krave, aby vic dojila.
Samozrejme, ze vsechno lze zneuzit. To jeden takhle vynalezl letadlo a za par let se tim bombardovali lide. Jiny chtel letat do vesmiru, ale zacal tim, ze bombardoval Londyn. Dalsi objevil atomovou energii a za par let to "vyzkouseli" v Hirosime. Neni chytre umele zpomalovat vyvoj, ale musi se sakra davat pozor, k cemu se to pouzije.
Řadový člen, stínový ministr švihlých nápadů a fórista
Fide, sed cui fidas, vide.
Věř, ale komu věříš měř.
(Perchta z Pernštejna - Bílá paní)
- Vlastimil.Efraim
- Profese: sekáč
- Bydliště: Olomouc, Morava, CZ, EU, Země, Slunce, Mléčná dráha
- Dal poděkování: 117 poděkování
- Dostal poděkování: 608 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
V dnesni dobe uz temer sci-fi se stava realitou.
Jeden priklad za vsechny -
v jednom spitale v USA (OHIO) implatuji pacientum do hlavy takove ty male kouzelne dratecky (metoda nazyvana jako mozkova stimulace) ... vetsinou lidem kteri maji chronicke problemy s psychikou (deprese, mr. Parkyns a pod.) .... pak staci jeden dalkovy ovladac a v mziku oka je po depkach a usmev od ucha k uchu.
Jak uz se tu reklo ... technologie jde milovymi kroky a muze byt k prospechu lidstva. Ale stejne jako jaderna energie muze byt ku prospechu tak i hrozbou ...
a nebojim se rict, ze stejne jako zakazane lidske klonovani bude (je) vybornym byznysem na cernem trhu tak i tyto nano cyber hracicky ktere budou pomahat tvorit super hyper nadcloveka.
Jeden priklad za vsechny -
v jednom spitale v USA (OHIO) implatuji pacientum do hlavy takove ty male kouzelne dratecky (metoda nazyvana jako mozkova stimulace) ... vetsinou lidem kteri maji chronicke problemy s psychikou (deprese, mr. Parkyns a pod.) .... pak staci jeden dalkovy ovladac a v mziku oka je po depkach a usmev od ucha k uchu.
Jak uz se tu reklo ... technologie jde milovymi kroky a muze byt k prospechu lidstva. Ale stejne jako jaderna energie muze byt ku prospechu tak i hrozbou ...
a nebojim se rict, ze stejne jako zakazane lidske klonovani bude (je) vybornym byznysem na cernem trhu tak i tyto nano cyber hracicky ktere budou pomahat tvorit super hyper nadcloveka.
Naposledy upravil(a) Vlastimil.Efraim dne 27 led 2011, 01:57, celkem upraveno 2 x.
-
- Profese: nic
- Dal poděkování: 153 poděkování
- Dostal poděkování: 138 poděkování
asi takhle?Petr Vileta píše:Nedavno jsem nekde cetl, ze cloveku vypestovali na zadech nove ucho, protoze o ne nejak prisel a nechteli mu transplantovat cizi.

ale je to trosku jinak nez to vypada;)
ja bych rad uz konecne ty nanoboty, co by me zevnitr opravovali a vylepsovali dle jejich uvazeni

- Petr.Vileta
- Člen KS Plzeňský kraj
- Profese: Celkem Spokojený Důchodce
- Dal poděkování: 10918 poděkování
- Dostal poděkování: 8808 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Tak je to trochu jinak http://www.osel.cz/index.php?clanek=894, dole jsou odkazy na original clanek.
Řadový člen, stínový ministr švihlých nápadů a fórista
Fide, sed cui fidas, vide.
Věř, ale komu věříš měř.
(Perchta z Pernštejna - Bílá paní)
- Roman.Kucera
- Kontaktovat uživatele:
Onanoboty? V tom se asi masturbuje obutý?Vit Hnilica píše: ja bych rad uz konecne ty nanoboty, co by me zevnitr opravovali a vylepsovali dle jejich uvazeni

-
- Profese: Student IT: Inteligentni systemy
- Dal poděkování: 5 poděkování
- Dostal poděkování: 14 poděkování
Tak se divam, ze se toho moc nebojite.
Cyborg - Tohle me nevadi.... Se svym telem at si kazdy naklada dle sveho uvazeni.
Smart Dust, nanoroboti, atd. ... Tohle bych omezil podminkou, ze musi vyrobce prokazat a garantovat autodestrukci dane entity okamzite po opusteni tela sveho hostitele/klienta - at je to na jedno pouziti. Precejen takovi agenti, aby byli uspesni budou muset mit implementovany pokrocile kognitivni schopnosti a muze hrozit, ze budou kolovat v prirode a pravdepodobne se i vyvijet. Uz dnes zamorujeme prostredi hormony z antikoncepce a DDT uz asi z prirody taky nikdy nezmizi. Priroda nema vybudovanou zadnou imunitni reakci, aby se toho zbavila. (ja osobne bych nechtel pit vodu kontaminovanou zivyma robutkama, kteri buhvi jak dlouho lecili cizi nemocne telo a ja jejich pritomnost v tele nepotrebuji).
Geneticke modifikace - byl bych pro naprosty zakaz pouziti mimo zabezpecene vyzkumne laboratore do doby, kdy budeme mit dostupne nastroje pro spolehlive odsimulovani a vyhodnoceni dopadu na celou zivocisnou/rostlinnou risi. Za zvlast nebezpecnou povazuji genetickou modifikaci bakterii (kvuli jejich neuveritelne rychlosti evoluce a mutace).
Prosim nekamenujte me za tyto, pro nekoho mozna zpatecnicke, nazory. Chci si jen srovnat postoj vzorku clenu strany, ktera je me sympaticka a nejspise ji budu pri nejmensim volit.
Cyborg - Tohle me nevadi.... Se svym telem at si kazdy naklada dle sveho uvazeni.
Smart Dust, nanoroboti, atd. ... Tohle bych omezil podminkou, ze musi vyrobce prokazat a garantovat autodestrukci dane entity okamzite po opusteni tela sveho hostitele/klienta - at je to na jedno pouziti. Precejen takovi agenti, aby byli uspesni budou muset mit implementovany pokrocile kognitivni schopnosti a muze hrozit, ze budou kolovat v prirode a pravdepodobne se i vyvijet. Uz dnes zamorujeme prostredi hormony z antikoncepce a DDT uz asi z prirody taky nikdy nezmizi. Priroda nema vybudovanou zadnou imunitni reakci, aby se toho zbavila. (ja osobne bych nechtel pit vodu kontaminovanou zivyma robutkama, kteri buhvi jak dlouho lecili cizi nemocne telo a ja jejich pritomnost v tele nepotrebuji).
Geneticke modifikace - byl bych pro naprosty zakaz pouziti mimo zabezpecene vyzkumne laboratore do doby, kdy budeme mit dostupne nastroje pro spolehlive odsimulovani a vyhodnoceni dopadu na celou zivocisnou/rostlinnou risi. Za zvlast nebezpecnou povazuji genetickou modifikaci bakterii (kvuli jejich neuveritelne rychlosti evoluce a mutace).
Prosim nekamenujte me za tyto, pro nekoho mozna zpatecnicke, nazory. Chci si jen srovnat postoj vzorku clenu strany, ktera je me sympaticka a nejspise ji budu pri nejmensim volit.
- Roman.Kucera
- Kontaktovat uživatele:
Já mám názory úplně stejné a žádný kámen mě nezasáhlAlephAlpha píše: Prosim nekamenujte me za tyto, pro nekoho mozna zpatecnicke, nazory. Chci si jen srovnat postoj vzorku clenu strany, ktera je me sympaticka a nejspise ji budu pri nejmensim volit.

Já například chápu i vládu Nového Zélandu a jejich pro nás až drastické restrikce dovozu čehokoliv organického. On dovoz cizorodých organismů dokáže napáchat škody i bez GM, ale GM je milionkrát nebezpečnější.