Jmenuju se Barbora a ráda bych se mezi Vás zapojila. Než se uvidíme v pátek na schůzce, dovolte mi využít této možnosti se představit.
Je mi 21 a jsem studentkou sociální práce na FF UK. Pocházím z Ústeckého kraje (Žatec - Louny), ale kvůli studiu jsem teď hlavně v Praze.
V minulých letech jsem byla členkou předsednictva v Mladých zelených, takže mám zkušenosti jak s vedením mládežnické organizace, tak taky s pořádáním veřejných i členských akcí, zúčastnila jsem se i několika mezinárodních seminářů a projektů na úrovni EU. Dříve jsem se orientovala hlavně na environmentální témata, teď je to spíš sociální sféra (gender, sociální politika, práce s menšinami apod).
Dlouho jsem hledala platformu, skrze kterou bych se mohla dál zapojovat do politického dění a jsem strašně ráda, že jsem našla zrovna vás. Moc se těším až se uvidíme a uslyšíme a vymyslíme spolu, jak se co nejlépe vzájemně obohacovat. Ráda zodpovím jakékoli otázky, případně si mě přidejte do přátel a prostalkujte na fb zde https://www.facebook.com/barboramudrova11/

Krásné dny a naviděnou!
Bára