Nováčci v Mladém Pirátstvu představovací vlákno

Fórum pro práci týmu Mladého Pirátstva.

Moderátoři: Předsedající, Rada Mladého Pirátstva

Odpovědět
barboramudrova
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: studentka
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 8 poděkování

Re: Nováčci v Mladých Pirátech - představovací vlákno

Příspěvek od barboramudrova »

Ahoj!
Jmenuju se Barbora a ráda bych se mezi Vás zapojila. Než se uvidíme v pátek na schůzce, dovolte mi využít této možnosti se představit.
Je mi 21 a jsem studentkou sociální práce na FF UK. Pocházím z Ústeckého kraje (Žatec - Louny), ale kvůli studiu jsem teď hlavně v Praze.
V minulých letech jsem byla členkou předsednictva v Mladých zelených, takže mám zkušenosti jak s vedením mládežnické organizace, tak taky s pořádáním veřejných i členských akcí, zúčastnila jsem se i několika mezinárodních seminářů a projektů na úrovni EU. Dříve jsem se orientovala hlavně na environmentální témata, teď je to spíš sociální sféra (gender, sociální politika, práce s menšinami apod).
Dlouho jsem hledala platformu, skrze kterou bych se mohla dál zapojovat do politického dění a jsem strašně ráda, že jsem našla zrovna vás. Moc se těším až se uvidíme a uslyšíme a vymyslíme spolu, jak se co nejlépe vzájemně obohacovat. Ráda zodpovím jakékoli otázky, případně si mě přidejte do přátel a prostalkujte na fb zde https://www.facebook.com/barboramudrova11/ :D
Krásné dny a naviděnou!
Bára
Tito uživatelé poděkovali autorovi barboramudrova za příspěvky (celkem 5):
Josef.Bouse, Katerina.Stojanova, Lukas.Rysavy, Jan.Zavadil, Janka.Michailidu
Josef.Bouse
Komunální zastupitel/ka
Profese: SW Dev, IT Konzultant
Dal poděkování: 178 poděkování
Dostal poděkování: 367 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josef.Bouse »

barboramudrova píše: 10 úno 2021, 23:51 Ahoj!
Jmenuju se Barbora a ráda bych se mezi Vás zapojila. Než se uvidíme v pátek na schůzce, dovolte mi využít této možnosti se představit.
Je mi 21 a jsem studentkou sociální práce na FF UK. Pocházím z Ústeckého kraje (Žatec - Louny), ale kvůli studiu jsem teď hlavně v Praze.
V minulých letech jsem byla členkou předsednictva v Mladých zelených, takže mám zkušenosti jak s vedením mládežnické organizace, tak taky s pořádáním veřejných i členských akcí, zúčastnila jsem se i několika mezinárodních seminářů a projektů na úrovni EU. Dříve jsem se orientovala hlavně na environmentální témata, teď je to spíš sociální sféra (gender, sociální politika, práce s menšinami apod).
Dlouho jsem hledala platformu, skrze kterou bych se mohla dál zapojovat do politického dění a jsem strašně ráda, že jsem našla zrovna vás. Moc se těším až se uvidíme a uslyšíme a vymyslíme spolu, jak se co nejlépe vzájemně obohacovat. Ráda zodpovím jakékoli otázky, případně si mě přidejte do přátel a prostalkujte na fb zde https://www.facebook.com/barboramudrova11/ :D
Krásné dny a naviděnou!
Bára
Ahoj, jsem rád že nám píšeš a že dorazíš i na schuzy, těšíme se až tě uvidíme/uslyšíme :)

Poprosím v rychlosti zkus zodpovědět takový aktuálně standardní set otázek:
1) Chtěl by jsi se u MP nějak zapojit ? Jak ?
2) Měl by jsi zájem pomoct na nějakém Piráteconu, podcastu, streamu ? jak ?
3) Hraješ nějaké hry ? (PC, deskovky, cokoliv) , Jakou hudbu posloucháš ?
4) Víš že jsme i na instagramu ? Twitchi a máme web ?
5) Jak jsi se o nás dozvěděl ?

Díky a v pátek na viděnou/slyšenou ! :)

"every utopia is someone else's dystopia"

Vedoucí Technického oddělení | Zastupitel obce Narysov
SW Developer
IT Consultant

Threads
Twitter
LinkedIn
Steam

Lukas.Rysavy
Předseda/předsedkyně místního sdružení
Profese: Student FŽP ČZU
Dal poděkování: 106 poděkování
Dostal poděkování: 38 poděkování

Příspěvek od Lukas.Rysavy »

barboramudrova píše: 10 úno 2021, 23:51
Ahoj! Plánuješ se zapojit do dění ve straně nad rámec Mladých Pirátů, například na úrovni některého z krajských sdružení? Díky ;)

Lukáš Ryšavý

"Židle je architektura. Sofa je buržoazie." - Le Corbusier

barboramudrova

Ahoj Josefe!
1) Ano, samozřejmě že bych se chtělA zapojit! Ještě ale nejsem dost dobře seznámená s vašimi aktivitami a cíli, takže konkrétní aktivity bych ráda vymyslela až společně. Mám zkušenosti se sociálními sítěmi, pořádáním akcí, psaním zápisů.. vším možným :D
2) Ještě s tím nemám zkušenosti, ale ráda se něco nového naučím, tvorba podcastů zní super!
3) Na PC se snažím jen pracovat a relaxuji jinými činnostmi (jóga, trekking, literatura a umění obecně). Deskovky hraju! Mám ráda takové ty svižné, kratší, hlavně karetní, "na cesty" (zbožňuju Citadelu a Bang), ale taky Carcassonne atd.
4) Na instagramu si vás hned najdu, Twitch nepoužívám a web už mi posloužil a prozkoumala jsem ho když jsem zvažovala své zapojení.
5) Přes fb Jiřky
Tito uživatelé poděkovali autorovi barboramudrova za příspěvek:
Lukas.Rysavy
barboramudrova

Ahoj Lukáši!
Plánuji. Pohybuju se v Žatci a v Lounech, s místními Piráty se od vidění znám a těším se na lokální práci. Plánuji tady zůstat a žít, takže mám o to větší motivaci zapojovat se v místních organizacích.
Tito uživatelé poděkovali autorovi barboramudrova za příspěvky (celkem 2):
Lukas.Rysavy, V__
krystofstupka
Profese: Student práva a politologie
Dostal poděkování: 1 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krystofstupka »

Ahoj, jmenuji se Kryštof, jsem původně z Dejvic, aktuálně bydlím na pomezí P1-2 a tento Nový rok jsem začal registrováním se jako příznivec u Pirátů! <3

Něco o mně: je mi dvacet dva let, studuji právo a politologii na SciencesPo Paris, teď už teda masters a mám to online kvůli covidovým opatřením, díky tomu mám docela dost času a pracuji jako Trainee v Evropském Parlamentu pro MEP Maxovou. Tam se hlavně soustředím na lidská práva, sociální práva, LGBTIQ témata, digitalizaci, mental health a vzdělávání.

Moje zkušenosti jsou jak akademické, nebo legislativní, tak právě s mládeží. Vyrůstal jsem jako skaut, v 18. Středisku Kruh, a než jsem odjel do zahraniční tak jsem byl i rover. Zároveň se stále aktivně angažuji v Evropském Parlamentu Mládeže, kde jsem se zúčastnil, organizoval, a i předsedal přes 45 českých a mezinárodních konferencí, zaměřených na zvyšování povědomí mládeže o EU. A mimo to dobrovolničím jako Young European Ambassador v rámci programu EEAS na podpoře občanské účasti mezi mládeží v EAP zemích.

Právě i z toho důvodu jsou mi Mladí Piráti blízcí a rád bych se s vámi dál angažoval na budování politicky aktivní mládeže v ČR a časem snad i přispět k zlepšování politické situace a situace LGBTIQ osob v ČR. V Pirátech jsem v MS Praha-2, zaregistroval jsem se do SAKO a doufám, že bych se mohl zapojit do MRS týmu pro Lidská Práva.

Budu se těšit na otázky - a moc moc se budu snažit se dnes spojit, ale bohužel nemohu nic slíbit jsem na cestách a opravdu nevím jak to bude s vypadat s připojením.
Tito uživatelé poděkovali autorovi krystofstupka za příspěvek:
barboramudrova
Josef.Bouse
Komunální zastupitel/ka
Kontaktovat uživatele:

krystofstupka píše: 12 úno 2021, 14:16 Ahoj, jmenuji se Kryštof, jsem původně z Dejvic, aktuálně bydlím na pomezí P1-2 a tento Nový rok jsem začal registrováním se jako příznivec u Pirátů! <3

Něco o mně: je mi dvacet dva let, studuji právo a politologii na SciencesPo Paris, teď už teda masters a mám to online kvůli covidovým opatřením, díky tomu mám docela dost času a pracuji jako Trainee v Evropském Parlamentu pro MEP Maxovou. Tam se hlavně soustředím na lidská práva, sociální práva, LGBTIQ témata, digitalizaci, mental health a vzdělávání.

Moje zkušenosti jsou jak akademické, nebo legislativní, tak právě s mládeží. Vyrůstal jsem jako skaut, v 18. Středisku Kruh, a než jsem odjel do zahraniční tak jsem byl i rover. Zároveň se stále aktivně angažuji v Evropském Parlamentu Mládeže, kde jsem se zúčastnil, organizoval, a i předsedal přes 45 českých a mezinárodních konferencí, zaměřených na zvyšování povědomí mládeže o EU. A mimo to dobrovolničím jako Young European Ambassador v rámci programu EEAS na podpoře občanské účasti mezi mládeží v EAP zemích.

Právě i z toho důvodu jsou mi Mladí Piráti blízcí a rád bych se s vámi dál angažoval na budování politicky aktivní mládeže v ČR a časem snad i přispět k zlepšování politické situace a situace LGBTIQ osob v ČR. V Pirátech jsem v MS Praha-2, zaregistroval jsem se do SAKO a doufám, že bych se mohl zapojit do MRS týmu pro Lidská Práva.

Budu se těšit na otázky - a moc moc se budu snažit se dnes spojit, ale bohužel nemohu nic slíbit jsem na cestách a opravdu nevím jak to bude s vypadat s připojením.
Ahoj díky že jsi napsal a pokud to dnes nedáš, tak neboj určitě bude spousta příležitostí !
Poprosím v rychlosti zkus zodpovědět takový aktuálně standardní set otázek:
Tito uživatelé poděkovali autorovi Josef.Bouse za příspěvek:
V__

SW Developer
IT Consultant

Threads
Twitter
LinkedIn
Steam

Georgia.Hejdukova
Profese: výzkumná asistentka, studentka práv
Dal poděkování: 260 poděkování
Dostal poděkování: 1093 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Georgia.Hejdukova »

Ahoj,
Po dohodě s kamarádem, který sem nemůže psát(technický problém), ale má zájem se představit tu dávám jeho představení.
Ahoj všem mladým Pirátům a Pirátkám,
posledních několik let se angažuju primárně v zastupování studentů v rámci Středoškolského sněmu hl. m. Prahy, kde jsem již druhým rokem místopředsedou.
Začínám se teď lehce více zapojovat na Praze 12 v MS a doufám, že můj přesah v Pirátech časem přeroste v něco zajímavého. Od Mladých Pirátů si slibuju propojení s lidmi, kteří jsou v podobné věkové skupině a mají aktivní zájmy. Minimálně si myslím, že průnik v rámci Sněmu Prahy a aktivních lidí může být hodně zajímavý.
No a ještě něco málo o mně – založil jsem digitální studio Contentano, kde se staráme o kampaně a weby našim klientům. Do toho si stavíme vlastní projekty, jako je např. projekt Nekrachni pro zlepšování finanční gramotnosti. Když zrovna není korona, tak hraju i curling.
A ještě k obecným otázkám:
Zatím úplně nevím spíš to beru jako platformu pro zajímavý networking. Časem to ale nevylučuji.
Rád vypomůžu s něčím, kde zrovna bude potřeba, ale dlouhodobě se alokovat teď nemohu, protože času je málo a práce hodně.
Poslední dobou moc ne, ale rád si zahraju klasický Minecraft s kamarády. Poslouchám své Daily Mixy na Spotify, ale nejčastěji asi Lofi hip hop.
Jasné
Viděl jsem, že MP nebyli moc aktivní. U předsedkyně Jiřky jsem ale viděl, že je nově zvolená a snaží se aktivitu oživit. Ze Středoškolského sněmu vím, že je plná energie a odhodlání.
Těším se tedy na moje první zasedání a hlavně na další mladé lidi
Jakub
Tito uživatelé poděkovali autorovi Georgia.Hejdukova za příspěvek:
V__

Bývalá členka strany.

Josef.Bouse
Komunální zastupitel/ka
Kontaktovat uživatele:

Ahoj všem, posílal jsem zde o stránku zpět invalidní odkaz na jitsi a pravidelné chůze MP, správný odkaz je zde: https://jitsi.pirati.cz/mladipirati , určitě neváhejte a dnes dorazte v 18:00

SW Developer
IT Consultant

Threads
Twitter
LinkedIn
Steam

krystofstupka
Profese: Student práva a politologie
Dostal poděkování: 1 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krystofstupka »

Ahoj, Josefe, díky moc za otázky! Zvladnul jsem v IST nějak dostat 30m internetu zadarmo 😂

- hlavně najít podobně smýšlící mládý lidi a třeba se věnovat právě sockám nebo eventům

- hrozně rád se zapojím a pomůžu, muže jít třeba o Podcast, nebo jsem aktivní na CH a můžeme udělat roomku tam!
- Neznám Piratecony, ale rad se o tom víc dozvím a events management mě baví!

3) Hraješ nějaké hry ? (PC, deskovky, cokoliv) ,
- PC žádné 🙈
- Deskovky; naprosto miluju třeba Dixit

Jakou hudbu posloucháš ?
- hlavně asi techno typu Kiasmos / Dubyshkin / Pastor

- IG sluduji 🖤
- Twitchi neznám - nový web je ale fajn!

- znám se s Martinou, asistentkou MEP Markéty Gregorové a ta mi o vás řekla.
Odpovědět

Zpět na „Mladé Pirátstvo“