Martin Arden - žádost o členství v MS Praha 1

Moderátoři: KoKS Praha, PKS Praha

Pravidla fóra
V tomto vlákně se prosím ostatním členům stručně představte:
  1. Představení vložíte kliknutím na ikonu Obrázek, která se zobrazuje, pokud jste přihlášeni.
  2. Do předmětu napište svoje jméno a příjmení.
  3. V textu se nám prosím stručně představte a napište nám, co vás vede k zájmu o členství v Pirátech. Budeme rádi, když nám zároveň řeknete, jak byste se chtěli do činnosti strany zapojit a jaké máte zájmy, schopnosti a dovednosti.
Místní předsednictvo vás bude informovat o nejbližší schůzi v tomto tématu nebo jiným vhodným způsobem.
Členství vznikne, jakmile na schůzi podáte písemnou přihlášku, budete přijati předsednictvem a zaplatíte členský příspěvek na transparentní bankovní účet (podrobnosti).
Uživatelský avatar
anonym64374
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 186
Registrován: 25 črc 2014, 17:04
Profese: architekt
Bydliště: Praha 1
Dal poděkování: 406 poděkování
Dostal poděkování: 389 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Martin Arden - žádost o členství v MS Praha 1

Příspěvek od anonym64374 »

Myslím, že situace, kdy Martin 29.12. podá žádost o členství a 30.12. už je předsednictvem přijat, aniž by proběhla potřebná debata minimálně na fóru a na schůzi místního sdružení, není dobrá. Jsem se v noci na podnět Jitky Nazarské k hlasování unáhlil, neměl jsem vůbec hlasovat, je nutno dát všem možnost k potřebnému času na rozmyšlenou a na vyjádření, tak jsem to teď opravil. Omlouvám se, ale považuji to za principiálně důležité.
Vlastně to teď vidím, že to ani neproběhlo s potřebnými náležitostmi, tj. na schůzi a vnímám přijetí Martina per rollam jako neplatné:
https://wiki.pirati.cz/ao/clen#prijimaci_rizeni
Přijetí na schůzi
Členskou přihlášku přineste na schůzi vybraného sdružení. Na schůzi hlasuje předsednictvo veřejně o tom, zda budete přijati za členy. Informace o schůzích zveřejňujeme v Pirátském kalendáři, registrovaným příznivcům a těm, kdo se představili na internetovém fóru, posíláme pozvánky automaticky.
Tomáš
Uživatelský avatar
anonym18401
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 24
Registrován: 01 pro 2017, 17:46
Bydliště: Praha
Dal poděkování: 530 poděkování
Dostal poděkování: 47 poděkování

Re: Martin Arden - žádost o členství v MS Praha 1

Příspěvek od anonym18401 »

Jirko diky za vyjádření, nemusi na něj brát ohled-ale měli by nebo můžou ohled brát, pokud uznají za vhodné , ale mělo by proběhnout, a zde vůbec neproběhlo....??? co to je toto děcka.... to nemyslite vážně 🙉🙈
Tito uživatelé poděkovali autorovi anonym18401 za příspěvek:
anonym64374
Jitka
Uživatelský avatar
anonym64374
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 186
Registrován: 25 črc 2014, 17:04
Profese: architekt
Bydliště: Praha 1
Dal poděkování: 406 poděkování
Dostal poděkování: 389 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Martin Arden - žádost o členství v MS Praha 1

Příspěvek od anonym64374 »

Martin.Arden píše: 29 pro 2020, 16:50 Ahoj Tomáši. Trojku jsem (také kdysi) zakládal, ale... Cítím jsem, že jsem na P3 nenašel dostatečně vstřícnosti. Překazil jsem jim před komunálními volbami záměr budovat MS s lidmi okolo Jany Belecové, Michala Konvičky a Karla Světlíka...věc se časem vyřešila, Jana Belecová a spol ztratili vliv a také už nejsou ani členy strany...ale chybí mi přátelská atmosféra a parťáctví, které jsem na P-1 vždycky cítil. Už od dob kdy jsme se s Nazarskými scházeli v minulém volebním odbdobí a připravovali terén pro piráty na P1. Navíc jsem pořád na Magistrátu, často jednám s MS P1 a máte u mne vždy zastání. Na P1 budu víc užitečný a navíc "mezi svými". Jsem připraven odpovědět Ti na další otázky, ale nehledej tam žádné skryté záměry.
Ahoj Martine, Jarka s Jitkou už Tě bez setkání a diskuze na schůzi MS 29.12.2020 po necelých 7 hodinách po uveřejnění tvého zájmu přijaly. Já jsem nehlasoval, protože to teď před volbami nepovažuji za vhodné a v rozporu s předpisem Pirátů https://wiki.pirati.cz/ao/clen#prijimaci_rizeni .
Mám ještě doplňující otázky:
- prý teď bydlíš v Holešovicích v Praze 7, jak vnímáš místní sdružení Pirátů na P7, nezvažuješ možnost se zapojit tam, co vím, tak tam mají snad dokonce jen tři členy?
- plánuješ teď hlasovat ve volbách na předsednictvo v Praze 1?
Tomáš
Odpovědět

Zpět na „Zájemci o členství Praha 1“