Rozhovor s Kalouskem

Diskuse s veřejností a místo pro její podněty a připomínky

Moderátor: Komise předsedajících

Pravidla fóra
Odpovědět
Martin.Broz
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: SMRT MODERACI
Dal poděkování: 426 poděkování
Dostal poděkování: 1100 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: rozhovor s Kalouskem

Příspěvek od Martin.Broz »

Bacha! Nevis ze my pirati se musime chovat slusne a nikoho nepoburovat?
Ondra.kl
Příznivec Pirátů – Moravskoslezský kraj
Profese: IT administrátor
Dal poděkování: 258 poděkování
Dostal poděkování: 1393 poděkování

Příspěvek od Ondra.kl »

Jiri Rezek píše:A teď mi prosím řekněte, co je podle vás horší: nazvat věci pravými jmény (byť neslušně) a nebo lhát jako pan Schwanzenberg?
Poučení: nejde o to co je horší, ale o to že obojí je špatné ;)
otx
Profese: studentka informatiky
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od otx »

Achjo.
„Někdy se také vyjadřuji docela sprostě. Když mě někdo na ulici obtěžuje, tak si umím představit, že bych byl také sprostý,“ podotkl Schwarzenberg.
Mám za sebou několik kurzů logiky. Možná nás učili všechno špatně, ale z té věty nevyplývá: "Pana Kalouska piráti obtěžovali."
Pokud se rozhlednete ceskym novinovym hajem, zjistite ze kazdy server to prezentoval po svem.
A po svem to prezentoval i Kalousek a dnes tomu nasadil knížepán korunu, bez ohledu na fakta.
A to slo o takovou malickost. Co asi dalsiho se musi dit, kdyz jde o vazne veci?
Blahopřeji. Právě jste znovu vynalezl kolo. Ano. média si informace překrucují. Na tomto místě si dovoluji poznamenat, že tu na základě informace z médií osočujete člověka ze lži a nazýváte ho "xindlem".
Bacha! Nevis ze my pirati se musime chovat slusne a nikoho nepoburovat?
Ano, přesně to bych vzhledem k vašemu programu a odhodlání něco změnit očekávala. Obávám se ale, že tato věta byla myšlena spíše ironicky, což je smutné.

No nic, já to balím. Chvíli jsem zvažovala, že vám tam ten lístek hodím. Bohužel tato strana podle mě zatím není připravena se do politiky pouštět. Největší problém je asi ten, že tento typ stany až příliš přitahuje všelijaké podivíny, kteří si myslí, že se v rámci ní budou moci realizovat. Doufám, že do příštích voleb přibudou kvalitní kandidáti, kteří to myslí vážně. Já vás pak velmi ráda podpořím. Držím palce!
Jakubisko
Profese: překladatel
Dal poděkování: 11 poděkování
Dostal poděkování: 31 poděkování

Příspěvek od Jakubisko »

Ondra.kl píše:
Jiri Rezek píše:A teď mi prosím řekněte, co je podle vás horší: nazvat věci pravými jmény (byť neslušně) a nebo lhát jako pan Schwanzenberg?
Poučení: nejde o to co je horší, ale o to že obojí je špatné ;)
Mně je teda sympatičtější poctivý člověk, který někoho nazve ču*ákem, než uhlazený distingovaný lhář/zloděj/podvodník/vrah.

...tím to nějak neobhajuju, jen bych lež a vulgárnost rozhodně nedával na stejnou úroveň.
Martin.Broz
Profese: SMRT MODERACI
Dal poděkování: 426 poděkování
Dostal poděkování: 1100 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin.Broz »

Jeste jedna poznamka.

Mimo jine sem v kontaktu s redakci zpravodajstvi TV Prima. Volal sem pred chvili redaktorce a vyslovil znacne znepokojeni nad tim, jak to TOP09 prezentuje uz i prostrednictvim Karla Schw.
A ze by stalo za to shrnout celou vec od zacatku dokonce a ukazat jak se k tomu kdo postavil, aby to nebyly jenom utrzky, ale fakta pohromade od zacatku do konce.
Odpoved byla celkem jednoznacna. Pred volbama to nedame, bez ohledu na to jestli nekdo lze nebo mluvi pravdu. A po volbach mozna, podle toho jake vzniknou koalice a jak dopadne vlada.
Mam vaznou obavu o svobodu slova na Internetu. Tradicni sdelovaci prostredky si s tim uz poradily samy. Existuji konkretni zajmy a spolecenske situace, kterym se media u nas vice ci mene ochotne podrizuji.

Tohle by se v tradicni demokracii stat nemohlo. U nas tradicni neni. Tak mame i netradicni sefredaktory a velmi netradicni politiky. A jeste netradicnejsi zakony a zakonodarce.

Lhat a prekrucovat pravdu je proste soucasti normalniho zivota v Ceske republice.

Ale to nas nemuze odradit. Jenom posilit.
Okolojdoucíí

Příspěvek od Okolojdoucíí »

Martin Broz píše:Tohle by se v tradicni demokracii stat nemohlo.
Souhlasím. V tradiční demokracii byste si po zveřejnění takového videa ani neškrtli.
Tomas

Příspěvek od Tomas »

Thx. Vsem kdo to oznacili za preslap a poucili se z toho. Myslim, ze si pockam 4 roky, az trosku dospejete. Jste zajimava alternativa, ale potrebujete jeste trosku casu. A jeden nekompromisni Martin vam zde dela ponekud medvedi sluzbu. Toho nepresvedci zadne argumenty ani kritika jeho sameho. Sebereflexe, ano to je to spravny slovo. Tak vam preju at dosahnete alespon na tech 1.5 %.
Jiri.Rezek
Krajské předsednictvo
Profese: výzkumný pracovník
Dal poděkování: 435 poděkování
Dostal poděkování: 688 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jiri.Rezek »

Njn. Nicméně myslím, že za 4roky může být pozdě. Z mnoha důvodů. Nicméně díky alespoň za tuto podporu.
  1. místopředseda KS Plzeňský kraj tel.: 72tri 175 03devet
    místostarosta Plzeň 1
play3r
Profese: jak kdy
Dal poděkování: 26 poděkování
Dostal poděkování: 72 poděkování

Příspěvek od play3r »

Já jsem zjistil, že voliči TOP 09 (určitě ne všichni ;-) ) musí brát nějaké drogy nebo co. Když pod ten článek s rozhovorem přímého svědka
někdo napíše "co si to ti piráti dovolují?". Já už to neřeším, jenom se budu pro sebe potichu smát... (i když to určitě není k smíchu)
"Kdo chce zůstat svobodný, musí bojovat na smrt s těmi, kdo ho chtějí o svobodu připravit." - Ludwig von Mises
Ondra.kl
Příznivec Pirátů – Moravskoslezský kraj
Profese: IT administrátor
Dal poděkování: 258 poděkování
Dostal poděkování: 1393 poděkování

Příspěvek od Ondra.kl »

Jakubisko píše: jen bych lež a vulgárnost rozhodně nedával na stejnou úroveň.
Souhlas, však to také na stejnou úroveň nedávám.
Odpovědět

Zpět na „Veřejná diskuse“