Rozhovor s Kalouskem
Moderátor: Komise předsedajících
Pravidla fóra
Toto je veřejné fórum, které neprezentuje oficiální stanoviska
Diskutujte slušně a respektujte Pravidla internetového fóra
- Martin.Broz
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: SMRT MODERACI
- Dal poděkování: 426 poděkování
- Dostal poděkování: 1100 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
-
- Příznivec Pirátů – Moravskoslezský kraj
- Profese: IT administrátor
- Dal poděkování: 258 poděkování
- Dostal poděkování: 1393 poděkování
Re: rozhovor s Kalouskem
Poučení: nejde o to co je horší, ale o to že obojí je špatnéJiri Rezek píše:A teď mi prosím řekněte, co je podle vás horší: nazvat věci pravými jmény (byť neslušně) a nebo lhát jako pan Schwanzenberg?

-
- Profese: studentka informatiky
- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Achjo.
No nic, já to balím. Chvíli jsem zvažovala, že vám tam ten lístek hodím. Bohužel tato strana podle mě zatím není připravena se do politiky pouštět. Největší problém je asi ten, že tento typ stany až příliš přitahuje všelijaké podivíny, kteří si myslí, že se v rámci ní budou moci realizovat. Doufám, že do příštích voleb přibudou kvalitní kandidáti, kteří to myslí vážně. Já vás pak velmi ráda podpořím. Držím palce!
Mám za sebou několik kurzů logiky. Možná nás učili všechno špatně, ale z té věty nevyplývá: "Pana Kalouska piráti obtěžovali."„Někdy se také vyjadřuji docela sprostě. Když mě někdo na ulici obtěžuje, tak si umím představit, že bych byl také sprostý,“ podotkl Schwarzenberg.
Blahopřeji. Právě jste znovu vynalezl kolo. Ano. média si informace překrucují. Na tomto místě si dovoluji poznamenat, že tu na základě informace z médií osočujete člověka ze lži a nazýváte ho "xindlem".Pokud se rozhlednete ceskym novinovym hajem, zjistite ze kazdy server to prezentoval po svem.
A po svem to prezentoval i Kalousek a dnes tomu nasadil knížepán korunu, bez ohledu na fakta.
A to slo o takovou malickost. Co asi dalsiho se musi dit, kdyz jde o vazne veci?
Ano, přesně to bych vzhledem k vašemu programu a odhodlání něco změnit očekávala. Obávám se ale, že tato věta byla myšlena spíše ironicky, což je smutné.Bacha! Nevis ze my pirati se musime chovat slusne a nikoho nepoburovat?
No nic, já to balím. Chvíli jsem zvažovala, že vám tam ten lístek hodím. Bohužel tato strana podle mě zatím není připravena se do politiky pouštět. Největší problém je asi ten, že tento typ stany až příliš přitahuje všelijaké podivíny, kteří si myslí, že se v rámci ní budou moci realizovat. Doufám, že do příštích voleb přibudou kvalitní kandidáti, kteří to myslí vážně. Já vás pak velmi ráda podpořím. Držím palce!
- Jakubisko
- Profese: překladatel
- Dal poděkování: 11 poděkování
- Dostal poděkování: 31 poděkování
Mně je teda sympatičtější poctivý člověk, který někoho nazve ču*ákem, než uhlazený distingovaný lhář/zloděj/podvodník/vrah.Ondra.kl píše:Poučení: nejde o to co je horší, ale o to že obojí je špatnéJiri Rezek píše:A teď mi prosím řekněte, co je podle vás horší: nazvat věci pravými jmény (byť neslušně) a nebo lhát jako pan Schwanzenberg?
...tím to nějak neobhajuju, jen bych lež a vulgárnost rozhodně nedával na stejnou úroveň.
- Martin.Broz
- Profese: SMRT MODERACI
- Dal poděkování: 426 poděkování
- Dostal poděkování: 1100 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Jeste jedna poznamka.
Mimo jine sem v kontaktu s redakci zpravodajstvi TV Prima. Volal sem pred chvili redaktorce a vyslovil znacne znepokojeni nad tim, jak to TOP09 prezentuje uz i prostrednictvim Karla Schw.
A ze by stalo za to shrnout celou vec od zacatku dokonce a ukazat jak se k tomu kdo postavil, aby to nebyly jenom utrzky, ale fakta pohromade od zacatku do konce.
Odpoved byla celkem jednoznacna. Pred volbama to nedame, bez ohledu na to jestli nekdo lze nebo mluvi pravdu. A po volbach mozna, podle toho jake vzniknou koalice a jak dopadne vlada.
Mam vaznou obavu o svobodu slova na Internetu. Tradicni sdelovaci prostredky si s tim uz poradily samy. Existuji konkretni zajmy a spolecenske situace, kterym se media u nas vice ci mene ochotne podrizuji.
Tohle by se v tradicni demokracii stat nemohlo. U nas tradicni neni. Tak mame i netradicni sefredaktory a velmi netradicni politiky. A jeste netradicnejsi zakony a zakonodarce.
Lhat a prekrucovat pravdu je proste soucasti normalniho zivota v Ceske republice.
Ale to nas nemuze odradit. Jenom posilit.
Mimo jine sem v kontaktu s redakci zpravodajstvi TV Prima. Volal sem pred chvili redaktorce a vyslovil znacne znepokojeni nad tim, jak to TOP09 prezentuje uz i prostrednictvim Karla Schw.
A ze by stalo za to shrnout celou vec od zacatku dokonce a ukazat jak se k tomu kdo postavil, aby to nebyly jenom utrzky, ale fakta pohromade od zacatku do konce.
Odpoved byla celkem jednoznacna. Pred volbama to nedame, bez ohledu na to jestli nekdo lze nebo mluvi pravdu. A po volbach mozna, podle toho jake vzniknou koalice a jak dopadne vlada.
Mam vaznou obavu o svobodu slova na Internetu. Tradicni sdelovaci prostredky si s tim uz poradily samy. Existuji konkretni zajmy a spolecenske situace, kterym se media u nas vice ci mene ochotne podrizuji.
Tohle by se v tradicni demokracii stat nemohlo. U nas tradicni neni. Tak mame i netradicni sefredaktory a velmi netradicni politiky. A jeste netradicnejsi zakony a zakonodarce.
Lhat a prekrucovat pravdu je proste soucasti normalniho zivota v Ceske republice.
Ale to nas nemuze odradit. Jenom posilit.
-
Souhlasím. V tradiční demokracii byste si po zveřejnění takového videa ani neškrtli.Martin Broz píše:Tohle by se v tradicni demokracii stat nemohlo.
-
Thx. Vsem kdo to oznacili za preslap a poucili se z toho. Myslim, ze si pockam 4 roky, az trosku dospejete. Jste zajimava alternativa, ale potrebujete jeste trosku casu. A jeden nekompromisni Martin vam zde dela ponekud medvedi sluzbu. Toho nepresvedci zadne argumenty ani kritika jeho sameho. Sebereflexe, ano to je to spravny slovo. Tak vam preju at dosahnete alespon na tech 1.5 %.
- Jiri.Rezek
- Krajské předsednictvo
- Profese: výzkumný pracovník
- Dal poděkování: 435 poděkování
- Dostal poděkování: 688 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Njn. Nicméně myslím, že za 4roky může být pozdě. Z mnoha důvodů. Nicméně díky alespoň za tuto podporu.
- místopředseda KS Plzeňský kraj tel.: 72tri 175 03devet
místostarosta Plzeň 1
-
- Profese: jak kdy
- Dal poděkování: 26 poděkování
- Dostal poděkování: 72 poděkování
Já jsem zjistil, že voliči TOP 09 (určitě ne všichni
) musí brát nějaké drogy nebo co. Když pod ten článek s rozhovorem přímého svědka
někdo napíše "co si to ti piráti dovolují?". Já už to neřeším, jenom se budu pro sebe potichu smát... (i když to určitě není k smíchu)

někdo napíše "co si to ti piráti dovolují?". Já už to neřeším, jenom se budu pro sebe potichu smát... (i když to určitě není k smíchu)
"Kdo chce zůstat svobodný, musí bojovat na smrt s těmi, kdo ho chtějí o svobodu připravit." - Ludwig von Mises
-
- Příznivec Pirátů – Moravskoslezský kraj
- Profese: IT administrátor
- Dal poděkování: 258 poděkování
- Dostal poděkování: 1393 poděkování
Souhlas, však to také na stejnou úroveň nedávám.Jakubisko píše: jen bych lež a vulgárnost rozhodně nedával na stejnou úroveň.