Rozhovor s Kalouskem

Diskuse s veřejností a místo pro její podněty a připomínky

Moderátor: Komise předsedajících

Pravidla fóra
Odpovědět
O
Návštěvník – nepatří k Pirátům

Rozhovor s Kalouskem

Příspěvek od O »

tak jsem se dival na to zverejnene video s Kalouskem..
Bohuzel me presvedcilo ze nebudu volit Piraty.
Podporuju piratsky program od puvodniho zneni ve svedsku, a myslim si ze v budoucnu jeste bude prilezitost dat mu hlas. Strana neni ale jen o programu, ale take o lidech. Behem poslednich par dnu jsem se snazil hajit tuto stranu pred kamarady, kteri s ni a jejim programem nejsou seznameni, vcetne hajeni 'skandalu' ktere se v poslednich dnech pred volbami objevuji jako napr. eroticke fotky kanditatky, a ted nove obvineni kandidata z pestovani konopi v Olomouci. Takoveto veci me nijak nepohorsuji, dokonce je preferuji k tradicnim politickym skandalum tocicich se okolo korupce a zneuzivani statnich penez.
Problem s tim mit 'nejmladsi' kandidatku je ale v tom, ze nejen nejsou kandidati zkuseni, ale ani nemusi mit dotvoreny charakter, hlavne z hlediska toho co si predstavuji pod 'odpovednosti'. Nejsem presvedcen ze by CPS nakladalo zodpovedne s mym hlasem, prenesene s penezi ktere dostane od statu za muj hlas. Tento nazor jsem si utvoril po shlednuti jiz zmineneho videa - proste to je skupina mladych demonstrantu, kteri sice maji spravne napady, ale nemaji kapacitu je naplnit, natoztak neco vest.
Myslim ze CPS musi jeste vyrust z pozice vecneho demonstranta a prokazat ze dokaze byt zodpovednym vudcem.
Martin.Broz
Profese: SMRT MODERACI
Dal poděkování: 426 poděkování
Dostal poděkování: 1100 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: rozhovor s Kalouskem

Příspěvek od Martin.Broz »

Mozna to pochopite pozdeji, kdo tu demonstruje a co a proti komu. Kazdopadne diky za zajem. Vsechno dobre.
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Vase video na youtube mne take odradilo. A musim poznamenat, ze po dnesnim dni a prednasce se par dalsich pratel rozhodlo dat hlas nekomu jinemu.
Martin.Broz
Kontaktovat uživatele:

Asi nemate zadny skutecny zajem o zmenu v tehle zemi, tak date prednost OFFTOPIClezdoprdelum. Spatna volba.
Vojtech.Voparil
Profese: programátor
Dal poděkování: 49 poděkování
Dostal poděkování: 129 poděkování

Příspěvek od Vojtech.Voparil »

Dát hlas jiné straně je špatná volba, která nikam nevede (teda vede, ale víme kam). Sťaňte se RegP ČPS a zapojte se aktivně do vnitrostranické diskuze. Toho příliš ztřeštěného býka v některých členech je třeba zkrotit, aby se věnoval tomu, čemu by se věnovat měl. Já vám pomůžu, tyhle akce se mi taky příliš nezamlouvají. ;)
Naposledy upravil(a) Vojtech.Voparil dne 27 kvě 2010, 18:55, celkem upraveno 1 x.
jzvc
Profese: Admin
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 467 poděkování

Příspěvek od jzvc »

Návštěvník píše:Vase video na youtube mne take odradilo. A musim poznamenat, ze po dnesnim dni a prednasce se par dalsich pratel rozhodlo dat hlas nekomu jinemu.
Video je jake je, takhle se zkratka v CR chovaji zastupci obcanu ve snemovne. Pokud se vam nelibi, ze to nekdo zverejni, tak predpokladam, ze take chodite do prace "pod parou" a take vam to prijde normalni. Poslanec je poslance 24/7 a pokud tu nekdo na foru mluvil o reprezentativnim vzhledu - s tim, ze pirati v triku nevypadaji reprezentativne - tak pan Kalousek sice chodi v obleku, ale zato radne nality (a ze to nemuzu dokazat neznamena, ze to neni naprosto jasne z jeho pohybu a vyjadrovani). Osobne me tedy mnohem vice pohorsuje vozralej poslanec, nez poslanec v monterkach.

A pokud volite nekoho jineho, je to vase svate pravo, pirati jsou pirati a neberou si servitky. Az se jim povede natocit obdobne prezidenta, tak to taky zverejni. Toto totiz neni zaznam ze soukromeho vecirku, kde si asi muze kazdy delat co uzna za vhodne a co spolecnost dovoli, ale zaznam z chodniku pred snemovnou. Copak by asi rekl pan Kalousek, kdybych dorazil do smemovny a oslovil ho (jakozto pro me osobne naprosto neznameho clovek) "nazdar kokote".

BTW: Navic je to docela stranda ne ? Specielne pred volbama :D, kdy si kazdy nechava delat rozbory, co rikat ma a co rikat nema ... :D.
rixx

Příspěvek od rixx »

Taky jste mi do zveřejnění toho videa byli docela sympatičtí, ale zveřejnit tohle video mi příjde, že nemáte zapotřebí. Možná den po volbách, by mi to tak nevadilo, ale tímhle se přidáváte k negativní kampani a to mi příjde poněkud ubohé. Taky prohlášení, že se Vám p. Kalousek jevil podnapilý. Zbytečné a upřímně si myslím, že body tímto spíš ztrácíte, než získáváte. Naopak Kalousek body nahoru, že je nad věcí a umí si udělat srandu i sám ze sebe.
Oi

Příspěvek od Oi »

Byl by problem zverejnit nesestrihany rozhovor s Kalouskem?
Martin.Broz
Kontaktovat uživatele:

Je to nesestrihane. Vidite tam nejaky strih?
Martin.Broz
Kontaktovat uživatele:

Je napováženou že 40 % národa věří nalitýmu blbovi a není si to ochoten ani připustit.
Podívali jste se pravdě do očí. Vidíte sami jaká ja to taškařice a chcete v tom pokračovat.
Vaše volba.

Kalousek lže a vykrucuje se z toho až hamba. Přitom se ve dvě ráno motal jak duch na zastávce tramvaje úplně našrot.

Ministr financí a konzervativní politik každým slovem nad věcí. Super. Ještě ho pochvalte. Nebo rovnou dvakrát. Zaslouží si to.

Zdá se mi to nebo ste úplně zmagořený?
Odpovědět

Zpět na „Veřejná diskuse“