hej, lidi..už to není zajímavý. Pojďme se rač bavit o Hitlerovi, ne? Já tvrdím, že za fašismus i komunismus může Hegel. Kdo je se mnou? [quote="Maria Kadlecikova"]
Asi tak, fakt, že tady diskutujete "logicky", je pro mne dostatečným signálem emočního rozpoložení, prostě to chce jenom si to přiznat. Nic víc. [/quote]asi jo, no...máte pravdu Ale stejně -- pojďme se bavit o Hitlerovi.
Můj názor, jakožto člena předsednictva: Video samo o sobě je neškodé. Nelíbila se mi ale jeho interpretace a naivní snaha o jakési Kalouskovo očernění. Myslím, že p. Kalouska očerňovat netřeba, neb to dělá velmi úspěšně sám (tzv. self-blacking). Naposledy např. hlasováním ve prospěch nesmyslných biopaliv.
Taky Vám přeji hezký den, a ČPS přeji hodně zdaru a ať vyroste z té puberty, kterou včera předvedla.
....pravdu každý volič ČPS zná o Kalouskovi i bez toho a ostatní lidi obsah toho videa rozhodně nepřesvědčí k volbě ČPS. Naopak přesvědčení voliči nestačí zírat, co vyvádíte.[/quote]
Volební preference, kterými se chlubí TOP 09 mě nijak nepřesvědčují, že lidé vědí koho vlastně volí. Ale nemyslím si, že ČPS tímto způsobem chtěla zvýšit své preference. Asi se opakuji, ale jsem přesvědčena, že pouze nabídla možnost vidět něco jinak než se tváří. Úmysly jakéhokoli jiného druhu připisují ČPS lidé, kteří u toho nebyli a v takovém případě se držím různých pořekadel a přísloví jako: zloděj křičí chyťte zloděje ( ....byla tam milá parta recesistických kluků. Jen jsem se přizpůsobil jejich vlastnímu slovníku, který používali......), podle sebe soudím tebe....(.....pravdu každý volič ČPS zná o Kalouskovi i bez toho a ostatní lidi obsah toho videa rozhodně nepřesvědčí.........).
Nikdo netvrdí, že kandidáti ČPS jsou profesionální politici a obávám se, že nemohou být a také to považuji za jejich výhodu, že nejsou propojeni tímto systémem.
Děkuji všem, kteří mají dostatek odvahy jít do "boje" s "politickými puberťáky".
Štěstí spočívá ve svobodě a svoboda v odvaze.
Periklés
Video by mi přišlo jen jako sranda, bohužel pod ním byl popisek, ze kterého jasně vyplynulo, že to ČPS bere zcela vážně. Mimochodem, tento popisek po několika negativních reakcních záhadně zmizel. Bohužel jsem taky zavítala na toto fórum, kde jsem si přečetla komentáře vašich členů a musím konstatovat, že jejich reakce byly dost hloupé. Mezi chováním pana Kalouska a vystupováním některých z vás (především pak pana Martina Brože) nevidím podstatný rozdíl. Vlastě tu několik rozdílů přeci jen bude: pan Kalousek umí lépe argumentovat, vystupovat, zcela jistě umí pravopis a v hlavě toho má trochu víc. Jinak ona tolikrát zmiňovaná arogance je zhruba na stejné úrovni.
Je mi to trochu líto, tato strana měla potenciál, určitě by se v ní našla i řada dobrých a schopných lidí. Ale po těchto událostech její popularita zásluhou některých jedinců prudce klesla a nejspíš to tak ještě dlouho zůstane. Než se budete někam hrnout, měli byste si ve svých řadách udělat pořádek.
Je to náš nejlepší kandidát ve Středočeském kraji,“ řekl Právu Schwarzenberg. Nevadí mu ani, že se ukázalo na videu strany pirátů, že má Kalousek poněkud jadrnější mluvu. „Někdy se také vyjadřuji docela sprostě. Když mě někdo na ulici obtěžuje, tak si umím představit, že bych byl také sprostý,“ podotkl Schwarzenberg.
weizs píše:hej, lidi..už to není zajímavý. Pojďme se rač bavit o Hitlerovi, ne? Já tvrdím, že za fašismus i komunismus může Hegel. Kdo je se mnou? [quote="Maria Kadlecikova"]
Asi tak, fakt, že tady diskutujete "logicky", je pro mne dostatečným signálem emočního rozpoložení, prostě to chce jenom si to přiznat. Nic víc.
asi jo, no...máte pravdu Ale stejně -- pojďme se bavit o Hitlerovi. [/ot][/quote]
Ne, ne. V tom měl prsty Crowley. Zůstává ale otázka, co tím vlastně sledoval.
... and the Spirit of God was hovering over the waters.
Sledoval jsem ČPS prakticky od jejiho vzniku,peclive studoval volebni program,procital forum a nabyl presvedceni,ze by mohla byt stranou ktera nejvice odpovida mym pozadavkum(musim aplaudovat dobre zvladnute debate s komunisty a slusnemu spotu).Az do vcerejska jsem nemel nejmensich pochyb koho budu volit,imho vam cele toto trapne predstaveni s Kalouskem dosti ublizilo,mozna vic nez si pripoustite.Jak muze strana vystupovat proti negativnim kampanim a zaroven jednu provozovat?Prvni co mi proletelo hlavou kdyz jsem video shledl bylo:Paneboze to je trapas,nic proti ale clenove ČPS vypadali a chovali se jak pod vlivem jistych omamnych latek...Kalousek na vse bravurne odpovedel,prestoze mel navato.Video samostne v podstate ani neni az takovy problem proste neformalni pokec,ale to jak jste ho uverejnili problem je.Nebyt toho ze jste video pojmenovali volebnim spotem a nakonci dodali volte 23,bral bych to jako neskodnou srandu..Dalsi vec,kdyz neco reknu/napisu stojim si za tim,proc menite koment u videa?Jestlize jednou nekoho z neceho narknu a napisu veci jako ze v cizine by se to netolerovalo(vsak vite,ktery koment myslim),tak si za tim stojim.Osobne neverim ze video vzniklo s cilem nekoho pospinit,nicmene se ho tak nekdo z ČPS pokusil vyuzit(vychazim z toho,ze se jedna o selhani jednotlivce,pokud je to tak ze se cela strana shodla na tom ze je to dobry napad video s tim komentem zverejnit,tak hamba vam).Zaverem,moc vam fandim a zitra vam zcela jiste odevzdam svuj hlas,jakozto nepochybne i velka cast IT komunity a mladych lidi(i kdyz neverim ze na to 1,5% dosahnete),jen prosim do budoucna nedelejte podobne boty...
Díky za důvěru, souhlasím, že ten popisek byl velmi špatně zvolený. Podcenili jsme míru bulvárnosti zdejších médií, věřím, že příště budeme lépe připraveni. Chybami se člověk učí.
Na druhou stranu zná nás jen asi 50 % internetové populace (dle průzkumu SANEP), tak nám prosím odpusťte, když občas uděláme něco "na hraně", aby si nás vůbec někdo všiml.
Člen s omezenými právy v důsledku neoprávněné realizace volebních výdajů