Kandidátka do Krajských voleb 2016

Moderátor: PKS Ústecký kraj

Pravidla fóra
  • Toto je veřejné fórum. Stanoviska nevyjadřují názor Pirátů, pokud nebyla schválena příslušnými orgány. Stanoviska se publikují na krajském webu.

  • V anketách mohou hlasovat i návštěvníci bez přihlášení. Ankety proto nelze v žádném případě považovat za závazná hlasování.

  • Moderátorem tohoto fóra je krajské předsednictvo.

  • Toto fórum je viditelné pro návštěvníky bez přihlášení. Přihlášeným uživatelům se zobrazuje pouze tehdy, pokud jsou členy krajského sdružení nebo jeho registrovanými příznivci. Fóra místních sdružení se zobrazují pouze jejich členům a jejich registrovaným příznivcům.

  • Mezi registrované příznivce se můžete sami zařadit přidáním do příslušné skupiny v nabídce Obrázek Nastavit zobrazovaná fóra.

Uživatelský avatar
Vit.Konecny
Příznivec Pirátů – Ústecký kraj
Příspěvky: 2806
Registrován: 15 říj 2012, 02:09
Profese: vedoucí skladu
Bydliště: Nučice-Praha-Žatec-Kadaň
Dal poděkování: 3018 poděkování
Dostal poděkování: 2659 poděkování

Re: Kandidátka do Krajských voleb 2016

Příspěvek od Vit.Konecny »

Lukas Blazej píše:Máme šanci získat jednoho, možná dva zastupitele. Budou to první "velcí" pirátští zastupitelé v Ústeckém kraji a naše jediná šance pro větší mediální prostor. Je velice důležité, jakým způsobem budou vystupovat, jak budou připraveni, zda je někdo dokáže rozhodit a zda si budou umět své body obhájit. Určitě se pro několik pirátů najde místo ve výborech a možná i komisích, ale zastupitelé budou jediní, kteří budou veřejně vidět.
Moc pěkně řečeno. 8-)
facebook / tel.: 73414nula516 / email: vitkonecny[zavináč]email.cézet

Chronický žadatel o členství.
Uživatelský avatar
Lukas.Blazej
Komunální zastupitel/ka
Příspěvky: 776
Registrován: 24 lis 2010, 18:04
Bydliště: Ústí nad Labem - centrum
Dal poděkování: 890 poděkování
Dostal poděkování: 1369 poděkování

Re: Kandidátka do Krajských voleb 2016

Příspěvek od Lukas.Blazej »

Hele, posádko, takhle to fakt fungovat nebude.
4. 7. 2016 jsem napsal první desítce SZ, ve které jsem je požádal, aby mi poslali do neděle 10. 7. 2016 krátký text o sobě a fotku, což je potřeba do pirátskozelených novin. Odepsal jen František Navrkal, Jan Kranda a Michal Limberk. Takže Míšo, Radku, Báro, Tomáši, Vláďo a Kateřino, teď projdu vaše profily na pirati.cz/lide a pokud nebudou splňovat potřebné parametry (třeba typ a velikost fotky), v novinách nebudete. Jestli je to indikátor toho, jak bude vypadat celá kampaň, tak se na to můžeme rovnou vykašlat všichni.
Tel. 778702712
Odpovědět

Zpět na „Ústecký kraj“