Moderátoři: Komise předsedajících, Kampaňový tým, Finanční tým, Zahraniční, Vedoucí RT
Dle pirátského velení senilní dědouch a troll.
U nás se to děje minimálně od protektorátu,jinak politici,kteří se o to zajímají už v ČR dávno jsou,dokonce nejen politici,ale hlavně osoby zastupující všechny zúčastněné strany,jen ta media jsou spíše ovládaná stranou,která na lidské bídě vydělává...Dokonce i nová ministrině Marksová se snaží o opravdové řešení a komunikuje,situace je špatná,ale není beznadějnáevaCech píše:Jirka: noooo právě! Jinak upřímně, pokud se to děje i u nás, ráda bych do kauzy zahrnula i takové případy. Se přiznám, že se tomu věnuji krátce, téměř nic se nemedializuje. Je potřeba zatlačit na média, politiky apod. Napadlo mě třeba založit transparentní účet pro pomoc takto postiženým rodinám a najít vhodného politika, který by byl schopen protlačovat tuto problematiku. Jak jsem již zmínila, zatím se všichni k podobným situacím otáčejí zády. Pro mě osobně je prostě nepřípustné přetrhávat pouta matka - dítě formou takovéto šikany...
Nelíbí se vám moje názory ? Tak vypadněte na bar !
Roger Waters, Praha 2023
Jedna technická :děti mají i tatínky.... A divím se,že jsi o českých případech neslyšela...možná to chce trošku víc snahy,než jen číst noviny ? Ale teď bez rýpání,když hledáš lidi,kteří mají nějaký vliv nebo už něco podnikají,možná by nebylo od věci porovnat si svoje kontakty a zkušenosti ?evaCech píše:Jirko, ale to je to co říkám, o případech u nás jsem neslyšela. V případě, že takové situace existují i zde, samozřejmě je prioritou začít od kořene, spravedlnost musí platit pro všechny. Tato otázka je velmi citlivá z důvodu, že zde dojde k přetržení mateřského pouta, což je nepředstavitelné peklo, jak pro děti, tak pro tu mámu. Proto se snažím najít co nejvíce lidí, kteří by mohli pomoci třeba formou, že využijí svůj vliv na určité lidi, politiky atd....
Toto forum se nemá týkat jen té jedné rodiny, ale všech, komu se to děje, bez ohledu na národnost, vyznání atp.....
Nelíbí se vám moje názory ? Tak vypadněte na bar !
Roger Waters, Praha 2023
Tak to může napsat jenom opravdový ... zcela neinformovaný člověk. Marksová je naprosto čelnou představitelkou těch, kteří jsou přesvědčeni, že dítě patří státu. To, že někdo "komunikuje" neznamená, že opravdu chce něco dělat. V oblasti práva byl významným novinářsky oblíbeným komuníkátorem Pospíšil. Takový Dienstbier, to je jen jeho levicová inkarnace. A ministryně Válková? Soudružka, která vůbec neví, která bije: http://portal.justice.cz/Justice2/MS/ms ... 5&d=335215 To je sice hezké přiznat si, že důvěra ve spravedlnost je nulová, strategie pro obnovení důvěry ve výkon spravedlnosti , ale povolat k její obnově ty, co už ji prznili ještě za komančů... Tuhle zprávu MSp jsem chtěl komentovat, ale asi si to nemohu dovolit - tak jen nadpis: Povolejte Sokola.zabzicek píše: Dokonce i nová ministrině Marksová se snaží o opravdové řešení a komunikuje,situace je špatná,ale není beznadějná