Tak jsem si ho na LinkedIn našel a jeho specializace by se nám mohla možná hodit. Ovšem nic víc o něm nevím a jeho názory neznám.autor je právník v režimu ladem
Moderátoři: Vedoucí centrálních orgánů, Republikové předsednictvo - asistenti, Republikové předsednictvo
Pro každé řízení zakládá hospodář nové téma.
V úvodním příspěvku stanovte co nejlépe požadavky a způsob výběru vítěze.
Dále řízení probíhá stanoveným způsobem; u personálních pozic platí více pravidel.
Připomínky a námitky směřujte do podatelny zadavatele, pokud není v úvodním příspěvku řízení stanoveno jinak.
Po ukončení řízení hospodář vlákno zamkne.
Pro zakázky a místa nad 200 000 Kč je výběrové řízení povinnost. Zaměstnanecká místa lze vytvářet pouze na základě usnesení schvalujícího orgánu.
Tak jsem si ho na LinkedIn našel a jeho specializace by se nám mohla možná hodit. Ovšem nic víc o něm nevím a jeho názory neznám.autor je právník v režimu ladem
Fide, sed cui fidas, vide.
Věř, ale komu věříš měř.
(Perchta z Pernštejna - Bílá paní)
Jakub Michálek, předseda poslaneckého klubu Pirátů a vedoucí resortního týmu Spravedlnost
V případě potřeby mě prosím kontaktujte napřímo přes telefon, Signal nebo přes mail - viz kontakty. Jiné zprávy nečtu.
zakládající člen, více na profilu lide.pirati.cz, občas píšu na Deník Referendum, preferuji twitter @daliborzz před FB fb.com/dlbrz, najdete mě i na Mastodon witter.cz/@daliborzz
tel. 773 993 465, e-mail: dalibor.zahora(zav)pirati.cz
Čau nejsem na fb pořád, proto píšu, až teď. Naše klasická cena je dle 484/2000 sb, popřípadě 177/1996 sb. tzv. advokátní tarif. Vzhledem k tomu, že soud probíhá v Praze, tak si myslím, že by pro Vás bylo dost nepraktické abychom tam dojížděli, protože to značně zvedne náklady. Doporučuji najít tedy přímo nějakého pražského advokáta.
V případě, že byste se přece jen pro nás rozhodli, pak je telf 608 762 712 popřípadě pevná 573 395 174. Mgr. Jiří Mikulenka.
Domluvíme schůzku.
Jakub Michálek, předseda poslaneckého klubu Pirátů a vedoucí resortního týmu Spravedlnost
V případě potřeby mě prosím kontaktujte napřímo přes telefon, Signal nebo přes mail - viz kontakty. Jiné zprávy nečtu.
Jakoubku, já vím, že to takhle nevyzní, ale na Silvestru ti řeknu nějaký preference toho Moraváka. Nechci ho nějak tlačit (jakože je mi to buřt) , ale přijde mi, že tohle je znouzecnost.Jakub Michalek píše:Přes Ivana se nám přihlásil advokát, se kterým konzultujeme další postup. Je ochoten do toho jít v prvním kole bezúplatně. Vedle toho máme nabídku cca 40 000 Kč od advokátky.
Důvody rozhodnutí:Republikové předsednictvo se usneslo ve věci právního sporu s obchodní společností LEGO tak, že Českou pirátskou stranu bude ve sporu zastupovat advokát JUDr. Jaroslav Nejtek. Podle dohody bude zastupování v prvním stupni bezúplatné. Usnesení provede místopředseda Jakub Michálek.