Za mna je deprimujuce hlavne to, ze sa clenovia nechaju oblbnut tou istou partou, ktora toho uz tolko po****la. Keby prisla nova generacia, ktora veci vidi inak, tak si mozno poviem ze OK, doba sa meni a ina generacia ma ine priority. Ale toto je stale ta ista parta patlalov, ktora dokaze dostatok ludi presvedcit, ze zlyhala nie kvoli tomu ze su to neschopni hochstapleri, ale kvoli tomu ze stranu nemali dostatocne na povel.
Členové se nechali oblbnout? Ale copak, nejsvatější přímá demokracie najednou nevoní, když to nedopadlo dle představ?
Z ceho se radujes ty hnupe? Zjevne to nejsem ja, co celou dobu chtel skodit.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Ondrej.Kotas za příspěvek:
Ale co se týče digitalizace, já mám naprosto nezpochybnitelnou kompetenci v oblasti digitalizace. Jsem autorem technického řešení elektronického receptu. Vždycky když vám dojde SMS s kódem, co si máte vyzvednout v lékárně, tak to vám posílá software, který jsem napsal já. A to jsem tím řešením e-receptu zlevnil provoz dvacetkrát.
Prosím, máte někdo relevantní odkaz na důkaz ohledně tohoto tvrzení Hřiba?
Za mna je deprimujuce hlavne to, ze sa clenovia nechaju oblbnut tou istou partou, ktora toho uz tolko po****la. Keby prisla nova generacia, ktora veci vidi inak, tak si mozno poviem ze OK, doba sa meni a ina generacia ma ine priority. Ale toto je stale ta ista parta patlalov, ktora dokaze dostatok ludi presvedcit, ze zlyhala nie kvoli tomu ze su to neschopni hochstapleri, ale kvoli tomu ze stranu nemali dostatocne na povel.
Členové se nechali oblbnout? Ale copak, nejsvatější přímá demokracie najednou nevoní, když to nedopadlo dle představ?
Pozor na jazyk, Ondrášku Nebo ses snad ještě nepoučil?
Ale co se týče digitalizace, já mám naprosto nezpochybnitelnou kompetenci v oblasti digitalizace. Jsem autorem technického řešení elektronického receptu. Vždycky když vám dojde SMS s kódem, co si máte vyzvednout v lékárně, tak to vám posílá software, který jsem napsal já. A to jsem tím řešením e-receptu zlevnil provoz dvacetkrát.
Tak to já budu mít asi taky nezpochybnitelné kompetence v oblasti digitalizace... Před 30 lety jsem se podílel na vytvoření programu ke kreslení map pro Dračí doupě, na přelomu tisíciletí na architektuře jedné malé databázové aplikace pro evidenci účastníků GameConu, a cca před 20 lety na vývoji jednoho diskusního serveru...
(samozřejmě vtipkuju, kdyby to někdo nepoznal)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Martin.Kucera za příspěvky (celkem 3):
Pozor na jazyk, Ondrášku Nebo ses snad ještě nepoučil?
Aha takže ty mi teď budeš ješte vyhrožovat? Fyzickou likvidací předpokládám. Označit někoho za hňupa je snad ještě legitimním způsobem vyjádření vlastního názoru, narozdíl od toho, když někomu vyhrožuješ slovy "ses snad ještě nepoučil". Mám se teď bát, že mi někdo přijde nabančit nebo co se mi tím snažíš sdělit?
Tak to já budu mít asi taky nezpochybnitelné kompetence v oblasti digitalizace... Před 30 lety jsem se podílel na vytvoření programu ke kreslení map pro Dračí doupě, na přelomu tisíciletí na architektuře jedné malé databázové aplikace pro evidenci účastníků GameConu, a cca před 20 lety na vývoji jednoho diskusního serveru...
Tak já se také hlásím. Pamatuješ jak antivirák AVG používal datové soubory *.AVI? Jako jejich tehdejší betatester jsem jim poslal připomínku, že AVI jsou videosoubory Microsoftu a většina uživatelů je brutálně maže, aby ušetřili místo na disku. Navrhnul jsem jim, aby používali neobsazenou příponu AVG a do měsíce do předělali.
A jistě se přihlásí i xChaos, který kdysi napsal browser pro DOS s názvem Arachne.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Petr.Vileta za příspěvek:
Vedoucí Místního týmu Brno-Řečkovice a okolí, člen MF Brno, KF Jihomoravský kraj, Rezortního týmu pro záležitosti Evropské unie, zahraničních věcí a obrany (RT EZO), lukas.dolezal@pirati.cz.
Ještě počkám než napíšu, že je to ještě větší kokeš, než jsem si myslela. Google mi, zatím, ohledně potvrzení toho jeho tvrzení nic nenabízí. Ale nechci mu křivdit.