Souhlasim s wittgenstein.
Uz ve chvili, kdy se zrusili barevne penize, se takovyto vyvoj strany dal cekat.
Kdo tu zustava, tak tuhle parodii na progresivni politicky proud uz jen legitimizuje.
Podpalubí 2.0
Moderátor: Komise předsedajících
Toto je veřejné fórum, které neprezentuje oficiální stanoviska
Diskutujte slušně a respektujte Pravidla internetového fóra
- Tomas.Klapka
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: discordian pope
- Dal poděkování: 496 poděkování
- Dostal poděkování: 935 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Podpalubí 2.0
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Tomas.Klapka za příspěvky (celkem 3):
- Ondrej.Kotas, anon123, Jan.Kochert
prostřednictvím předsedajícího mi polibte prdel! you'll be redlacep!
-
- Dal poděkování: 237 poděkování
- Dostal poděkování: 508 poděkování
Martin.Kucera píše: ↑09 lis 2024, 22:47Však oni něco najdou, "poškozování dobrého jména strany" a "porušování kodexu chování" jsou tak gumové formulace, že se s trochou kreativity napasují na jakýkoli názor, který se nahoře znelíbí.
Podívejme se na mučedníka
Osobně bych jako pravděpodobnější vývoj odhadoval, že jakmile se s případnými změnami dostatečně osekají možnosti dělat to, cos s takovou chutí dělal permanentně doposud, tak nějaký ostentativní vyhazov (bezpochyby náležitě ozvučený a rozmazaný známými firmami např. na X nebo v Deníku Referendum) by ani nebyl zapotřebí.
- Robert.Magni
- Příznivec Pirátů – Plzeňský kraj
- Profese: vrátný
- Dal poděkování: 12545 poděkování
- Dostal poděkování: 2834 poděkování
Zmáčkl jsem tlačítko,,přidat nepřítele,, a dement je fuč, huustýý.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Robert.Magni za příspěvek:
- Petr.Vileta
Nelíbí se vám moje názory ? Tak vypadněte na bar !
Roger Waters, Praha 2023
-
- Člen KS Praha
- Profese: VŠ pedagog
- Bydliště: trvalé Úvaly u Prahy, přechodné Praha 7, Holešovice
- Dal poděkování: 232 poděkování
- Dostal poděkování: 722 poděkování
Martin.Kucera píše: ↑09 lis 2024, 22:47Však oni něco najdou, "poškozování dobrého jména strany" a "porušování kodexu chování" jsou tak gumové formulace, že se s trochou kreativity napasují na jakýkoli názor, který se nahoře znelíbí.
Já si ty stanovy s vyznačenými změnami snad budu muset přečíst znovu. Zatím mi jenom přišlo, že se ze strany stal Evropský parlament, který nemůže schválit ani ťuk, pokud mu to nedovolí nikým nevolená Evropská komise. Ale zřejmě jsem se mýlila. Teda stejně jako v tom, že jsem si myslela, že pro změnu stanov je potřeba 2/3 stejně jako u všech podobných dokumentů všude na světě a radovala se, že to neprošlo
BTW kdo ještě si v 2. kole volby předsedy připadal jako že mu předkládají Harrisovou a Trumpa a má si vybrat?
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Jana.Syrovatkova za příspěvky (celkem 4):
- Jiri.Kaderavek, Robert.Magni, Milan.Dadourek, Petr.Vileta
-
- Člen KS Praha
- Profese: IT konzultant
- Dal poděkování: 933 poděkování
- Dostal poděkování: 1127 poděkování
Za mna je deprimujuce hlavne to, ze sa clenovia nechaju oblbnut tou istou partou, ktora toho uz tolko po****la. Keby prisla nova generacia, ktora veci vidi inak, tak si mozno poviem ze OK, doba sa meni a ina generacia ma ine priority. Ale toto je stale ta ista parta patlalov, ktora dokaze dostatok ludi presvedcit, ze zlyhala nie kvoli tomu ze su to neschopni hochstapleri, ale kvoli tomu ze stranu nemali dostatocne na povel.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Ivor.Kollar za příspěvky (celkem 7):
- anon123, anonym51641, Eva.Novakova, Robert.Magni, Jan.Kochert, Ondrej.Kotas, Marek.Necada
-
Ivor.Kollar píše: ↑10 lis 2024, 10:21Za mna je deprimujuce hlavne to, ze sa clenovia nechaju oblbnut tou istou partou, ktora toho uz tolko po****la. Keby prisla nova generacia, ktora veci vidi inak, tak si mozno poviem ze OK, doba sa meni a ina generacia ma ine priority. Ale toto je stale ta ista parta patlalov, ktora dokaze dostatok ludi presvedcit, ze zlyhala nie kvoli tomu ze su to neschopni hochstapleri, ale kvoli tomu ze stranu nemali dostatocne na povel.
Členové se nechali oblbnout? Ale copak, nejsvatější přímá demokracie najednou nevoní, když to nedopadlo dle představ?
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Jan.Adam za příspěvky (celkem 2):
- Jaroslav.Toman, Vit.Fux
- Martin.Kucera
- Člen KS Moravskoslezský kraj
- Profese: nakladatel
- Dal poděkování: 561 poděkování
- Dostal poděkování: 12523 poděkování
No, Zdeněk se včera oháněl citátem "je šílenství dělat věci pořád stejně a očekávat jiné výsledky", jenže to by se dalo parafrázovat i jako "je šílenství věřit pořád těm samým lidem a očekávat jiné výsledky".
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Martin.Kucera za příspěvky (celkem 8):
- Eva.Novakova, Vaclav.Zidek, anon130, Robert.Magni, anon123, ypsilonx, Petr.Vileta, Marek.Necada
Jak jednoduchý by byl svět, kdybychom četli a dělali věci hned správně. -- Lucie Spáčilová
- Robert.Magni
Nevěřím jim a očekávám pád pod 5 %. Nedokážu si totiž představit, proč by někdo místo SPOLU šel volit Piráty, když to může hodit STAN.
A majstrštyk, kdy jsme přebírali díky ,,exekucím,, voliče od SPD už se fakt nepodaří. Ztráta důvěry se tak snadno napravit nedá.
Vpravo volní voliči už nejsou, střed už nám nevěří a vlevo už taky nemáme šanci No a nevoliče už vůbec ničím nepřilákáme
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Robert.Magni za příspěvek:
- Lukas.Dolezal
Roger Waters, Praha 2023
- Robert.Magni
Asi už jsem fakt starej. Jídlo nevyhazuju. A mám jen základku. Kde dělají soudruzi demokrati chybu ?
https://zpravy.aktualne.cz/domaci/pokut ... 47ab5f122/
Roger Waters, Praha 2023
-
Martin.Kucera píše: ↑10 lis 2024, 10:55No, Zdeněk se včera oháněl citátem "je šílenství dělat věci pořád stejně a očekávat jiné výsledky", jenže to by se dalo parafrázovat i jako "je šílenství věřit pořád těm samým lidem a očekávat jiné výsledky".
Samozřejmě dalo. Nicméně věci se teď konečně pořád stejně dělat nebudou...a zaplať pánbůh za to.