Nemyslíte tím doufám mě... Já tu spíš vidím dost lidí, kteří neobhajovali Kalouska, ale kritizovali vystupování ČPS a některých jejích představitelů. Totéž bychom dělali, kdyby podobné video natočili s (doplňte si svůj vlastní ideál). A děláme to z lásky k pirátské myšlence, ne z (neexistující) lásky ke Kalouskovi.DejfOL píše:a nakonec mi začlo být špatně z toho, kolik lidí se najde na obhajobu Kalouska
Děkuji, že (někteří) berete podněty na vědomí a doufám, že se s tím vypořádáte. Prosbu o nerýpání respektuju a tímto příspěvkem definitivné přestávám do toho rýpat. Počítejte ale v každém případě s tím, že to třeba vytáhnu před dalšími volbami a že se vás zeptám, jak jste se z toho přešlapu poučili. Bůh odpouští, jednoduchý volič taky, ale ti složitější ne.Vaclav Fortik píše:Po volbách nepochybně probereme dopady "záležitosti Kalousek" a děkuji přispěvatelům za jejich podněty (opravdu, nemyslím to ironicky). V jiném vlákně jsem prosil dále do toho nerýpat a rozmyslet si co si kdo z celé záležitosti za poučení odnesl.
NEPOCHYBNĚ jsme se z toho poučili (alespoň někteří) a předpokládám, že to poučení zahrneme do přípravy podzimních komunálních a senátních voleb.
Upřímně doufám, že tohle video k té naprosté většině nepatřilo, jinak mám o těch "zodpovědných" lidech velmi špatné mínění. Jak píšete, jste lidé různí; ale na otázkách slušného nepubertálního chování byste se, pokud to s tou politikou myslíte vážně, měli shodnout všichni.Zdenek Pech píše:ale naprostá většina z nich byla provedena po více či méně zralé úvaze a odsouhlasena zodpovědnými lidmi
Já též.Zdenek Pech píše:Budu doufat v to, že se ČPS nestane další z tuctových nebo povětrných stran.
Přeji všem pěkný zbytek víkendu a držím palce.
Nashlednou.