Rozhovor s Kalouskem

Diskuse s veřejností a místo pro její podněty a připomínky

Moderátor: Komise předsedajících

Pravidla fóra
Odpovědět
Okolojdoucíí
Návštěvník – nepatří k Pirátům

Re: rozhovor s Kalouskem

Příspěvek od Okolojdoucíí »

DejfOL píše:a nakonec mi začlo být špatně z toho, kolik lidí se najde na obhajobu Kalouska
Nemyslíte tím doufám mě... Já tu spíš vidím dost lidí, kteří neobhajovali Kalouska, ale kritizovali vystupování ČPS a některých jejích představitelů. Totéž bychom dělali, kdyby podobné video natočili s (doplňte si svůj vlastní ideál). A děláme to z lásky k pirátské myšlence, ne z (neexistující) lásky ke Kalouskovi.
Vaclav Fortik píše:Po volbách nepochybně probereme dopady "záležitosti Kalousek" a děkuji přispěvatelům za jejich podněty (opravdu, nemyslím to ironicky). V jiném vlákně jsem prosil dále do toho nerýpat a rozmyslet si co si kdo z celé záležitosti za poučení odnesl.
NEPOCHYBNĚ jsme se z toho poučili (alespoň někteří) a předpokládám, že to poučení zahrneme do přípravy podzimních komunálních a senátních voleb.
Děkuji, že (někteří) berete podněty na vědomí a doufám, že se s tím vypořádáte. Prosbu o nerýpání respektuju a tímto příspěvkem definitivné přestávám do toho rýpat. Počítejte ale v každém případě s tím, že to třeba vytáhnu před dalšími volbami a že se vás zeptám, jak jste se z toho přešlapu poučili. Bůh odpouští, jednoduchý volič taky, ale ti složitější ne.
Zdenek Pech píše:ale naprostá většina z nich byla provedena po více či méně zralé úvaze a odsouhlasena zodpovědnými lidmi
Upřímně doufám, že tohle video k té naprosté většině nepatřilo, jinak mám o těch "zodpovědných" lidech velmi špatné mínění. Jak píšete, jste lidé různí; ale na otázkách slušného nepubertálního chování byste se, pokud to s tou politikou myslíte vážně, měli shodnout všichni.
Zdenek Pech píše:Budu doufat v to, že se ČPS nestane další z tuctových nebo povětrných stran.
Já též.

Přeji všem pěkný zbytek víkendu a držím palce.
Nashlednou.
Ingrid.Romancova
Profese: student světa
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 6 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ingrid.Romancova »

Ještě bych podotkla, že Česká pirátská strana nemá ráda cenzuru, takže necenzurujeme pravdu. A pravda je někdy prostě ošklivá. S cenzurou by to bylo asi stejný, jako kdyby teroristi v ČR nechali vykolejit vlak, umřelo by tam 70 lidí a přijela by výhružka, že zítra odpálí další vlak, ale my bychom do médii pustili zpravu: Zítra bude krasný den a bude svítit sluníčko, vyjeďte si zítra vlakem na výlet.
Iluzionistka, která dokáže vytvořit dojem, že je Pirát. Tento trik je natolik přesvědčující, že to dotáhla až na místopředsedkyni strany. Ale byla to iluze, nic víc a nic míň.
kkk

Příspěvek od kkk »

Abych byl upřímný, na zmíněném videu neshledávám nic špatného. A to jak ze strany Kalouska tak pirátů. Prostě pivní řeči v hloučku rozverně diskutujících lidí. :) Skoro bych za to dal Kalouskovi kladný bod.
Anonym101
Profese: nic
Dal poděkování: 152 poděkování
Dostal poděkování: 138 poděkování

Příspěvek od Anonym101 »

kkk píše:Abych byl upřímný, na zmíněném videu neshledávám nic špatného. A to jak ze strany Kalouska tak pirátů. Prostě pivní řeči v hloučku rozverně diskutujících lidí. :) Skoro bych za to dal Kalouskovi kladný bod.
jj horsi je to nasledne kalouskovo lhani pro media ;)
kkk

Příspěvek od kkk »

Vit Hnilica píše: jj horsi je to nasledne kalouskovo lhani pro media ;)
To už je opět projev slabošství. A nejenom kalouska, ale i některých médií, jejich interpretace byla dost podivná (anti-kalouskovská) :x
Anonym101

Příspěvek od Anonym101 »

no nevim, kdyz otisknou ze se prizpusobil mluve te spodiny a nedaji prostor CPS reagovat na tuhle lez, tak je to spis pro-kalouskovske :D
moole
Profese: student informačních technologií
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 11 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od moole »

Návštěvník píše:Tak ja sem jen hodim jednu veticku od primeho svedka cely tyhle scenky Daniela Solise (http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/z-domo ... -a-kokoty/)
"Řekl jsem si, ti piráti jsou fakt politicky nezralí, protože by měli uchopit tuto situaci mnohem lépe. Já tam byl jen jako průvodce a nechtěl jsem do toho vůbec vstupovat. Ale když jsem viděl, jak nemotorně si počínají a jak nevyužili vůbec té situace, tak jsem šel před kameru, a říkal jsem, že jsem ´z Dejvic kokot´ a jestli by mi taky dal věnování..."
Tenhle dojem se vam prostě povedlo vyvolat i zverejnenim toho videa a to rozhodne ne jen u "jednodussich" volicu. Politická nevyzrálost. Nic ve zlym.
Jinak naprosty souhlas s okolojdoucím.
Přesto Vám držím palce. Chybama se člověk učí. Jestli to dle vas chyba nebyla, neberu vam to. Tisic lidi tisic nazoru. Ja se ztotoznuji s nazory okolojdouciho.
Jen jsem čekal, až se na nahozenou "politickou nevyzrálost" někdo chytne. Safra, vždyť to je přednost, to je, proč jsou Piráti tady, aby byli jiní, ne? Co to vlastně podle tebe v tomhle kontextu má znamenat? Já to totiž chápu jako obrátit _cokoliv_ ve svůj prospěch. Udělat si přes noc triko s nápisem Kokot Honza, aby z toho, co se stalo, bylo jen takové hihi haha a náhodou se nerozneslo, že byl můj předseda našrot a nadával voličům (jo, přibarvuju, ale Schwarzenberg lhal).
Pokud si někdo rozmyslel svou volbu, o které se přesvědčoval měsíce dopředu, v jedné minutě jen proto, že v novinách zahlédne blízko sebe "ČPS" a "politická nevyzrálost", je mi to fakt líto, a posouvám si svou pomyslnou laťku "samostatně myslícího voliče" zase o kus výš. A nedělám si iluze, že to tak opravdu spousta lidí nepochopila (neukazuji tím na nikoho zde). Je to smutné, a dokud to tak bude, tak si nic lepšího než to, co máme, nezasloužíme.
kkk

Příspěvek od kkk »

No, tak teď už to tak vesele nevypadá. Tím hůř pro Kalouska. :)
dasdadfgg

Příspěvek od dasdadfgg »

Proč nebyla před videem uvedena vysvětlivka, že "žižkovské hovínko" byla akce za čisté chodníky a že Kalousek to s těmi kokoty přidal k dobru jako vlastní tvořivost?
Anonym101

Příspěvek od Anonym101 »

dasdadfgg píše:Proč nebyla před videem uvedena vysvětlivka, že "žižkovské hovínko" byla akce za čisté chodníky a že Kalousek to s těmi kokoty přidal k dobru jako vlastní tvořivost?
akce se jmenovala ziskovske hovinko, ale kalousek je nazival hovnama, nikoli hovinkama
toho kokota pridal jako urazku ;)
Odpovědět

Zpět na „Veřejná diskuse“