Už do vnitrostranické nevidím, ale za to vláko o Peksovi klobouček, Petře.
Jsem rád, že mu to dal někdo sežrat.
MirekS píše: ↑11 říj 2024, 08:54
Podle mě je aktivita @Mikulas.Peksa, o níž se i tady píše, ukázkou nepatřičného individualistického politického přístupu. Řekl bych, že by si každý člen měl nejdříve, než takový krok udělá, položit otázku: S jakým mandátem tak činím?
S mandátem zhrzeného egoisty, jenž přišel o pašalik (vlastní vinou, ale prej za to může rogue kampaň Ferjenčíka
)
MirekS píše: ↑11 říj 2024, 08:54 Myslím, že ani teď, kdy panuje v Pirátské straně jakýsi přechodný stav, není čas vhodný na takovéto kroky. Podle mě by se v této chvíli měli Piráti soustředit na konsolidaci situace uvnitř strany než podnikat takovéto kroky.
To by to někdo musel reálně chtít konsolidovat
Ale vzhledem k tomu, že tady funguje roky de facto podpora skupiny jistých lidí doslova jakémukoliv kroku, který jde proti "poslanecké klice"
, prakticky neodlišitelný od klasického ruského přístupu "každé rozesí*ání se hodí". Peksa zde očividně jede na sebe a jen na sebe.
Kuba.C píše: ↑11 říj 2024, 10:32
MirekS píše: ↑11 říj 2024, 08:54
Podle mě je aktivita @Mikulas.Peksa, o níž se i tady píše, ukázkou nepatřičného individualistického politického přístupu. Řekl bych, že by si každý člen měl nejdříve, než takový krok udělá, položit otázku: S jakým mandátem tak činím?
Myslím, že ani teď, kdy panuje v Pirátské straně jakýsi přechodný stav, není čas vhodný na takovéto kroky. Podle mě by se v této chvíli měli Piráti soustředit na konsolidaci situace uvnitř strany než podnikat takovéto kroky.
Podle mě je zrovna Peksa jeden z lidí, kvůli kterým lidi přestávaj Piráty volit. Přeberte si to jak chcete.
Well, what to say
Chytrému napověz, a hloupé můžete kopat od rána do večera a prd.