06022024 KS PlK Dovolba čelních kandidátů (6.-9. místo)

Fórum pro diskusi členů a registrovaných příznivců. Zde lze vyhlašovat závazná hlasování členů krajského sdružení.

Moderátoři: Krajsti predsedajici, PKS Plzeňský kraj

Zamčeno
Uživatelský avatar
Martin.Holzman
Místní předsednictvo
Příspěvky: 85
Registrován: 15 dub 2018, 21:07
Profese: student fakulty strojní
Dal poděkování: 252 poděkování
Dostal poděkování: 201 poděkování

Re: 06022024 KS PlK Dovolba čelních kandidátů (6.-9. místo)

Příspěvek od Martin.Holzman »

Ahoj @Hana.Harantova
stále platí, že chci být v čele kandidátky. To se nezměnilo a za tím si stále stojím. Narovinu, nikdo ani netušil jak dopadne první kolo dovolby, tedy přijatelnosti. Nemohl jsem tedy kandidovat, abych někomu kryl záda, když jsem ani nevěděl jak výsledek dopadne. Ale je tu jedna důležitá věc a to, že nechci bojovat proti blízkým přátelům. To, že Marek je můj velice blízký kamarád, jsem oznámil při odstoupení. Markovi jsem slíbil, že bude mít v této volbě moji plnou podporu a budu za ním plně stát dál. Stejně tak vím, že by to on udělal kdykoliv pro mne, což se v minulosti i několikrát stalo. Podpořil mne v mnoha situacích, a teď to důležité: Nikdy za to nic neočekával. A nyní mu chci vyjádřit podporu a pomoci za všechno co pro mne kdy udělal, místo na kraji si dle mého rozhodně zaslouží.
Abych ti odpověděl na další otázky, tak v kampani budu rozhodně podporovat naší celou kandidátku jednotně. Nebudu upřednostňovat druhé ani sebe před ostatními.
Prosím, respektuj moji úctu k Markovi a vůli ho podpořit, opravdu v tomhle žádnou podivnou hru nevidím. Díky.
Nadále platí, že všem děkuji doposud za obrovskou podporu a moc si ji vážím, a proto doufám, že budou všichni i tak respektovat mé rozhodnutí.

Tito uživatelé poděkovali autorovi Martin.Holzman za příspěvky (celkem 3):
Hana.Harantova, Petr.Vileta, Marek.Habrun

člen MS Plzeň
martin.holzman@pirati.cz
tel. 60jedna53958sedm

Uživatelský avatar
Hana.Harantova
Člen KS Plzeňský kraj
Příspěvky: 72
Registrován: 13 led 2022, 09:16
Profese: zdravotník
Bydliště: Sušice
Dal poděkování: 102 poděkování
Dostal poděkování: 73 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: 06022024 KS PlK Dovolba čelních kandidátů (6.-9. místo)

Příspěvek od Hana.Harantova »

Ahoj @Martin.Holzman
Smekám a děkuji Ti za odpověď🙏Jsem ochotná respektovat Vaše přátelství a dokonce mám pocit, že to může být v běžném životě i záviděnihodné😉👍
Bohužel mám také pocit, že do politiky tohle nepatří. A pokusím se Ti nyní vysvětlit svůj postoj.
Já jsem rozhodně nevstupovala do politiky s tím, že si jdu hledat přátele či kamarády. Já jsem šla nabídnout Pirátské straně něco, co umím a s čím případně mohu pomoci, a tím být prospěšná lidem, občanům našeho kraje 😉 Když kandiduji, tak se prezentují svou kandidátskou řečí a věřím tomu, že to opravdu chci pro lidi dělat, a že jsem samostatná jednotka, která to ustojí👍Před novináři, před jakoukoliv opozicí, a že se nemusím schovávat za ničí záda.
Pravdou je, že vše se lépe tvoří v dobře fungujícím týmu, ale ne vždy to znamená, že dobře fungující tým je spojení dvou kamarádů👍Stejně jako existuje v byznysu jisté doporučení, že firmy by neměli řídit kamarádi, moc dlouho to nemusí vydržet😉
Tedy jsem moc ráda za Tvou upřímnost, opravdu si toho velmi vážím, ale zároveň bych ráda sdělila, že na čele kandidátky by měli spíše figurovat již vyprofilovaní lidé s jistou špetkou sebevědomí u kterých se nebudu muset bát, nejen jako občan, ale i jako člen PS, že budou právě lehce ovlivnitelní svým kamarádem. Vlastně ani nechci přijmout myšlenku o tom, že jsi to i Markovi slíbil. Naznačuje to nějakou vaší domluvu mimo nás Piráty a to se mi vůbec nelíbí.
Stát se sebevědomou jednotkou v politice, chce jistý životní nadhled a čistou pozitivní zkušenost, tak to vnímám já. A čím více takových lidí budeme mít, tím budeme mít i více úspěchů jako Piráti❤️
Proto odstupování z navoleného místa ve prospěch svého kamaráda pro mě není dostatečně vyzrálý přístup pro čelo Pirátské kandidátky do Plzeňského kraje. Není to, podle mě, vhodná prezentace pro voliče a bohužel k tomuto postoji nemám ani důvěru jako tvá kolegyně a členka Pirátské strany.
Jsi rozhodně fajn kluk, velmi slušný i vstřícný, s daleko lepší komunikační schopností než má, pro mě, tvůj blízký přítel Marek Habruň. A moc bych Ti přála do života úspěch, ale tohle odstupování ve prospěch “kamaráda”, opravdu nedokáži v politice pochopit🙏
Ráda bych požádala @Marek.Habrun o vyjádření, jestli jsi s tímto přístupem Martina k volbám svolný?

Doufám, že jako Pirátská strana, chceme pro naše občany mít na čele kandidátky daleko víc než jen kamarády nebo se snad mýlím?

Hezký den všem❤️🏴‍☠️🙏
HanaHara

Tito uživatelé poděkovali autorovi Hana.Harantova za příspěvky (celkem 2):
Jan.Tusek, Olga.Sejrkova
Uživatelský avatar
Katerina.Skypalova
Člen KS Plzeňský kraj
Příspěvky: 11
Registrován: 14 črc 2022, 20:24
Profese: Digital marketing
Bydliště: Plzeň - sever
Dal poděkování: 14 poděkování
Dostal poděkování: 48 poděkování

Re: 06022024 KS PlK Dovolba čelních kandidátů (6.-9. místo)

Příspěvek od Katerina.Skypalova »

Ahoj Piráti,

v této volbě bych ráda vyjádřila svou podporu @Marek.Habrun. Marek je na palubě jako oddaný člen Pirátské strany už od roku 2012 a velkou část svého života obětoval práci pro Piráty. Jeho schopnost pracovat jako součást týmu a stát pevně za svým slovem jsou kvality, kterých si cením.

Ráda bych také zmínila Markovo seriózní vystupování a jeho přístup, který nepoškozuje dobré jméno Pirátů zbytečnými vnitrostranickými spory nebo nekalými praktikami proti ostatním členům.

Tito uživatelé poděkovali autorovi Katerina.Skypalova za příspěvky (celkem 3):
Tomas.Zalabak, Marek.Habrun, Petr.Vileta

Kateřina Skýpalová
Tel: 733 344 793
Email: skypalova.katerina@gmail.com

Uživatelský avatar
Hana.Harantova
Člen KS Plzeňský kraj
Příspěvky: 72
Registrován: 13 led 2022, 09:16
Profese: zdravotník
Bydliště: Sušice
Dal poděkování: 102 poděkování
Dostal poděkování: 73 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: 06022024 KS PlK Dovolba čelních kandidátů (6.-9. místo)

Příspěvek od Hana.Harantova »

Ahoj @Katerina.Skypalova
Ráda bych i Tobě připomněla Tvé odstupování při volbě čela a vzhledem k tomu, že také zde vyjadřuješ podporu Marku Habruňovi a jak píšeš, tak je z Tvého textu cítit, že i Ty si ho velmi vážíš, což je hezké a musím uznat, že je to stejně jako jsem to pojmenovala v případu Martina Holzmana i záviděnihodné, nicméně ač respektuji Vaše společné přátelství, tak mi to nedá a cítím jako svou povinnost zde sdělit, z důvodu fér jednání vůči ostatním členům Pirátské strany, že má zkušenost s komunikací Marka Habruně je opačná než je viditelně ta tvá, kterou zde prezentuješ.

A právě tato má zkušenost je předmětem šetření již opakovaně zmíněné KK a pevně věřím, že se situace dořeší dříve než bude sestavena celá Pirátská kandidátka, aby to případně nemělo negativní vliv na krajské volby🙏
Markův postoj vůči mé osobě jako nové člence nevnímám moc vstřícně a dokonce mě i veřejné na Fb nazval “Bláznem”, a to vnímám dosti neprofesionálně, zvláště od někoho, kdo kandiduje na čelo a měl by naši stranu kvalitně prezentovat. V tomto případě mi Tvá prezentace jeho osoby přijde docela úsměvná a mrzí mě, že mu nemohu vyjádřit stejnou podporu jako ty, přestože jsem také Pirátkou, ale respektuji to, že nemusíš vědět o všem, co je právě předmětem šetření té KK.

Jak je vidno, tak on na mě odmítá reagovat, nechce se mnou asi komunikovat, požádala jsem ho o vyjádření k příspěvku Martina Holzmana a musím jen konstatovat, že kdo mlčí tak zřejmě souhlasí. Já mám totiž velký problém s tím, že pokud si kluci mezi sebou něco takového slíbili, co zde zmínil výše Martin Holzman, tak nás o tom v rámci svých kandidátských řečí vůbec neinformovali, a to vnímám jako velmi nefér jednání a o to víc, když se zde píše, že je Marek tak zkušený člen Pirátské strany. Je mi to totiž velmi líto a cítím se jako členka jejich jednáním zrazena. Notabene si myslím, že na tohle vůbec neměl Marek vůči svému kamarádovi přistoupit👎🏿
Tvé odstupování z volby vnímám dost podobně, také jsem to výše zmiňovala, ale ráda bych se Tě vlastně zeptala z jakého důvodu jsi to vlastně udělala? Bylo to také kvůli nějakému slibu nebo přátelství, protože já si třeba vážím spousty lidí, ale voliče bych tímto způsobem asi nikdy nechtěla zradit , pokud bych neměla třeba vážný zdravotní nebo zásadní rodinný problém.
Víš, já jsem si svůj vstup do Pirátské strany hodně rozmýšlela, hodně jsem si analyzovala sebe i Pirátskou stranu než jsem se rozhodla vstoupit. A transparentnost, férovost, upřímnost, vstřícná komunikace bylo to co jsem chtěla a následně jsem právě v tomto směru zažila první zklamání, ale když už jsem vstoupila, tak jsem se rozhodla situaci nenechat jen tak a budu právě za tohle zuby nehty bojovat a nedám se odradit🙏🤘🏴‍☠️
Věřím, že se v budoucnu situace vyřeší a třeba najdeme společnou řeč, ale pravděpodobně nám k tomu bude muset pomoci nějaký vyšší orgán🙏😉
Děkuji za pochopení a věřím v lepší zítřky🙏❤️✌️
HankaHara🏴‍☠️

Uživatelský avatar
Pavel.Sramek
Místní předsednictvo
Příspěvky: 1430
Registrován: 11 srp 2016, 11:51
Profese: místostarosta MO Plzeň 3, architekt v IT
Bydliště: Plzeň 3
Dal poděkování: 1392 poděkování
Dostal poděkování: 1242 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: 06022024 KS PlK Dovolba čelních kandidátů (6.-9. místo)

Příspěvek od Pavel.Sramek »

@Hana.Harantova , jako nejaktivnějšího člena zde v diskuzi se Tě ptám, jak jsi mohla být za člena přijata během voleb do 24h od představení na fóru? Byla jsi přijata účelově? Kdo Tě přijímal?

Tito uživatelé poděkovali autorovi Pavel.Sramek za příspěvky (celkem 2):
Martin.Holzman, Tomas.Zalabak

Pirátský zastupitel města Plzně
Tel: 777 300 508
Email: pavel.sramek@pirati.cz
FB: https://www.facebook.com/Pavel.Sram3k
TW/X: @PiratSramek
Promluvme si: https://calendly.com/pavelsramek

Uživatelský avatar
Hana.Harantova
Člen KS Plzeňský kraj
Příspěvky: 72
Registrován: 13 led 2022, 09:16
Profese: zdravotník
Bydliště: Sušice
Dal poděkování: 102 poděkování
Dostal poděkování: 73 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: 06022024 KS PlK Dovolba čelních kandidátů (6.-9. místo)

Příspěvek od Hana.Harantova »

Ahoj @Pavel.Sramek
Jsem velmi mile potěšena, že opět funguje komunikace mezi námi. Ty mi sice na mé otázky neodpovídáš, ale já Ti velice ráda odpovím.
Mé představování na fóru proběhlo opakovaně, a to z toho důvodu, že když jsem se nakonec rozhodla vstoupit do Pirátské strany a nebylo to pro mě lehké rozhodování, nikoli kvůli sobě, ale hlavně kvůli straně jako takové.
Dlouhodobě spolupracuji s Pirátskou stranou a jsem dlouhodobým příznivcem, absolvovala jsem již několik teambuildingů, kde jsem potkávala stále stejné tváře. Potkali jsme se i spolu na Železné Rudě, kde jsi mi tehdy právě ty nabízel vstup do Pirátské strany do Plzně? Pamatuješ si to? Podle mě si to pamatuješ velmi dobře, protože jsi po mém vyprávění pochopil, že vstup v Plzni by byl lepší než v Sušici. Já jsem to tehdy odmítla, a to z důvodu, aby právě nedošlo k poškození Pirátské strany jako takové. Tehdy totiž probíhal soudní spor, v kterém já jsem figurovala a na druhé straně stála nemocnice, která je společností města. Bylo to pro mě politické téma a bylo pro obě strany lepší stát mimo členství Pirátské strany. Nicméně jsme spolu strávili velmi pěkný večer a při společenských hrách jsme byli dokonce spolu v jednom týmu a dnes se mě ptáš, kde a kdy mě kdo přijal do Pirátské strany?
Soudní spor byl ukončen v červenci 2023, opakovaně jsem si s koordinátorkou domlouvala účast na schůzce online, v prosinci jsem byla přítomna na tvém grilování a následně jsem se z příznivce stala členkou Pirátské strany.
Pamatuješ si vůbec, že jsem byla u tvoření pirátského programu do předchozích krajských voleb? Pamatuješ si vůbec, díky komu sedíš na magistrátu?
Pamatuješ si, že jsem byla v prosinci na tvém grilování? Pamatuješ si, že jsem tě žádala o vstup do MS Plzeň, potom jsem psala, že k Vám nechci, protože jsem byla vyděšena z toho, co jste vy, někteří z MS Plzeň předvedli na té schůzce, kde jste z pozice moci, a tak jsem to i popsala a vysvětlila i Jirkovi Rezkovi, slovně útočili na naší koordinátorku? Bylo mi to strašně nepříjemné a ještě dnes by některým z Vás mělo být stydno, až tak to bylo pro mě nevhodné.
Byla jsem v šoku a domnívám se, že je to někde tady na fóru mnou popsáno. Následně mě oslovil Petr Vileta, který mi napsal, ať to nevzdávám a neodcházím, následně jsem si vybrala MS Domažlice, protože mě Viktor Krutina požádal o pomoc ohledně zdravotnictví a přišlo mi to v danou chvíli jako velmi milé řešení. Napsala jsem tedy žádost, proběhla schůze, grilování, vše bylo ze strany MS Domažlice příjemné, jak pro ně, tak pro mě. A jsem mezi nimi velmi ráda.
Daleko smutnější je pro mě situace, kterou jsem zažila v souvislosti s některými z Vás z MS Plzeň, v rámci těchto pirátských voleb, ale vše, co mi bylo nepříjemné, je doloženo ke KK a ta rozhodne.
Pokud bych měla ke KK ještě doložit naše noční konverzace, ráda to udělám.
Problém mám spíš s tím, že Ty jsi se mi dodnes neomluvil, přestože jsem Tě k omluvě vyzvala a veřejně Ti tady na fóru sdělila, že jsi mě jako členku a svou kolegyni veřejně urazil. Vůbec jsi na to nereagoval a mé sdělení jsi nerespektoval a dodnes jsi se neomluvil. Já tvé chování vnímám jako poškození Pirátské strany, neboť se domnívám, že takhle by neměla vypadat prezentace člena strany na čele Pirátské kandidátky. To, že jsem Tě vyzvala a ty jsi o tom věděl a stejně jsi tak neučinil, vnímám jako schválnost a vědomou nečinnost.
Nehledě na to, že Tvá odpověď typu budu Ti odpovídat jako novináři a dodnes jsi mi neodpověděl, také nevnímám jako vhodnou vizitku čelního kandidáta naší strany.
Pokud máš ještě nějaké otázky, jsem Ti k dispozici, doufám, že jsi nyní zaznamenal ten rozdíl v přístupu k poskytnutí odpovědí.
HankaHara

Tito uživatelé poděkovali autorovi Hana.Harantova za příspěvek:
Olga.Sejrkova
Uživatelský avatar
Michal.Ertl
Předseda/předsedkyně krajského sdružení
Příspěvky: 758
Registrován: 17 říj 2017, 22:11
Profese: IT s SŠ učitel
Bydliště: Sadová 625, Holýšov, Plzeňský kraj
Dal poděkování: 1337 poděkování
Dostal poděkování: 919 poděkování

Re: 06022024 KS PlK Dovolba čelních kandidátů (6.-9. místo)

Příspěvek od Michal.Ertl »

Jiri.Rezek píše: 08 bře 2024, 10:06

Bylo zahájeno hlasování druhého kola o 8. místo na kaniddátce: https://helios.pirati.cz/helios/electio ... 80792/view
Skončí zítra v 18:00

V Primární volbě čela kandidátky na 8. místo byl zvolen Milan Chaloupka 32 hlasy z 60 hlasujících,
Marek Habruň získal 28 Hlasů .

K vyrovnanému výsledku oboum kandidátům blahopřeji @Milan.Chaloupka @Marek.Habrun

volba o 9. místo začne zítra ráno v neděli v 10 hod

ime
608 473 460
WhatsApp
Uživatelský avatar
Milan.Chaloupka
Krajské předsednictvo
Příspěvky: 110
Registrován: 04 úno 2019, 17:19
Profese: právník
Dal poděkování: 257 poděkování
Dostal poděkování: 216 poděkování

Re: 06022024 KS PlK Dovolba čelních kandidátů (6.-9. místo)

Příspěvek od Milan.Chaloupka »

Ahoj všem,

musím vám napsat, že jsem opravdu strašně rád za veškerou podporu, kterou jste mi dali. Je to pro mě velká motivace a dodává mi to energii v dalším prosazování pirátských témat, která jsou mi tak blízká a snažím se je neustále na kraji prosazovat.

Moc všem od srdce děkuji.

M.

Tito uživatelé poděkovali autorovi Milan.Chaloupka za příspěvky (celkem 3):
Frantisek.Hagara, Michal.Ertl, Petr.Vileta
Uživatelský avatar
Martin.Holzman
Místní předsednictvo
Příspěvky: 85
Registrován: 15 dub 2018, 21:07
Profese: student fakulty strojní
Dal poděkování: 252 poděkování
Dostal poděkování: 201 poděkování

Re: 06022024 KS PlK Dovolba čelních kandidátů (6.-9. místo)

Příspěvek od Martin.Holzman »

Ahoj,
jak jsem výše již psal, nehodlám bojovat s @Marek.Habrun, tak i nyní odstupuji z boje o 9. místo. Děkuji všem za dosavadní podporu.

Tito uživatelé poděkovali autorovi Martin.Holzman za příspěvky (celkem 2):
Michal.Ertl, Marek.Habrun

člen MS Plzeň
martin.holzman@pirati.cz
tel. 60jedna53958sedm

Uživatelský avatar
Jiri.Rezek
Krajské předsednictvo
Příspěvky: 5236
Registrován: 23 čer 2009, 19:35
Profese: výzkumný pracovník
Bydliště: Sokolovská, Plzeň
Dal poděkování: 2006 poděkování
Dostal poděkování: 3084 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: 06022024 KS PlK Dovolba čelních kandidátů (6.-9. místo)

Příspěvek od Jiri.Rezek »

Martin.Holzman píše: 09 bře 2024, 21:06

Ahoj,
jak jsem výše již psal, nehodlám bojovat s @Marek.Habrun, tak i nyní odstupuji z boje o 9. místo. Děkuji všem za dosavadní podporu.

Registruji. Hlasováni se tedy nekoná a na 9. místě kandidátky bude @Marek.Habrun
Tato volba tedy končí a vlákno zamykam.

Tito uživatelé poděkovali autorovi Jiri.Rezek za příspěvky (celkem 2):
Martin.Holzman, Michal.Ertl
  1. místopředseda KS Plzeňský kraj tel.: 72tri 175 03devet
    místostarosta Plzeň 1
Zamčeno

Zpět na „Krajské fórum Plzeňský kraj“