Volba PMS Piráti Praha 5 - nominace Lenka Sobotková

Moderátoři: KoKS Praha, Pražští předsedající, PKS Praha, PMS Praha 5

Odpovědět

Podporuji nominaci Lenky Sobotkové na funkci místopředsedkyně MS Praha 5

Pro

9
100%

Proti

0
Žádná hlasování

Zdržuji se

0
Žádná hlasování
 
Celkem hlasujících: 9 - Celkem hlasů: 9

Uživatelský avatar
Linda.Neubergova
Místní předsednictvo
Příspěvky: 147
Registrován: 23 led 2018, 22:09
Profese: Živnostník, reklama a marketig, kouč
Bydliště: Praha 5
Dal poděkování: 32 poděkování
Dostal poděkování: 255 poděkování

Volba PMS Piráti Praha 5 - nominace Lenka Sobotková

Příspěvek od Linda.Neubergova »

Milé místní sdružení,

chtěla bych tímto nominovat na pozici místopředsedkyně MS Praha 5 @Lenka.Sobotkova

Lenku vnímám jako ryzí Pirátku, která na mě působí velmi dobrým dojmem. Měla jsem zkušenost s ní pracovat na našich mediálních věcech a vždy fungovalo vše perfektně. Pozoruji již delší dobu, že se chce více zapojit. Viděla bych ji ráda na pozici naší místopředsedkyně.

Lenko, přijímáš?

Díky

Tito uživatelé poděkovali autorovi Linda.Neubergova za příspěvek:
Lenka.Sobotkova

Linda Neubergová
724 886 571


"Montérka (do všeho)"
Nejsem v Rekonstrukci a ani v Renesanci. Aby bylo jasno... :lol:

Uživatelský avatar
Lenka.Sobotkova
Místní předsednictvo
Příspěvky: 8
Registrován: 09 říj 2021, 19:11
Profese: e-commerce, online marketing
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 8 poděkování

Re: Volba PMS Piráti Praha 5 - nominace Lenka Sobotková

Příspěvek od Lenka.Sobotkova »

První bych chtěla poděkovat Lindě za nominaci a tímto ji přijímám. Linda vnímá správně, že mám potřebu se více angažovat v našem MS a doufám, že mohu přinést i nový náhled na věci. Děkuji i za hlasy, které tam za takovou chvilku přibyly.

Začnu něčím o mně. K Pirátům jsem se přidala jako registrovaná příznivkyně na přelomu roku 2021/2022. Bylo to po ne úplně dobrém výsledku sněmovních voleb, kdy jsem si řekla, že je čas nejen si stěžovat, ale aktivně se zapojit. Členkou Pirátů jsem pak od letošního jara, kdy mi už nestačilo být „jen“ příznivkyní. Každopádně Piráti jsou moje srdcovka už od založení a ztotožňují se s nimi od začátku a jsou pro mě jediná jasná volba. Nemám tendence jít do „velké“ politiky. Komunální politika mi stačí a ráda se budu realizovat v rámci našeho MS. V současné době pomáhám v MS se sociálními sítěmi a správou webu. Ráda bych vyzkoušela i případný e-mailing a další online možnosti, které se nám nabízí. Jsem členkou komise pro udržitelný rozvoj na Praze 5.

Moje slabé stránky, na jedné straně je to čas (práce, dítě v 1. třídě, které s námi zvládá statečně všechna setkání) a to, že nejsem a nikdy nebudu politik a řečník (už teď se děsím grilování :)). Ale mohu nabídnout večery i víkendy.

A mé silné stránky. Online svět a online marketing. Weby, sociální sítě, e-mailing a vše kolem něj. Zápal pro věc a dotahování věcí do konce (jsem takový dotahovač, když je potřeba něco dotáhnout jsem ten správný člověk).

Představení mojí vize. Ráda bych pořádala víc offline akcí a aby se zapojoval i co největší počet členů našeho místního sdružení. Úklidy, drakiády, stánky. Chybí mi to, co bývávalo před covidem na Praze 5 a různých částech standardní, pořádání průvodů a slavností. Když jsme se na Prahu 5 přistěhovali a já byla těhotná a pak doma s dítětem, tak bylo každou chvilku někde něco, kam se dalo zajít a pokecat se sousedy. Teď je toho mnohem méně a vnímám i na lidech z okolí a od rodičů, že nejsem jediná, komu to chybí. A vím, nejsou to vyloženě pirátské akce, ale je to něco, kde můžeme zjistit, co lidé z okolí aktuálně řeší, co je trápí a vyslechnout je. Oni si na to vzpomenou :). Ale vím, že je to na postupné krůčky a ze začátku tam možná budeme sami.

Sama bych ráda přispěla větší propagací práce, kterou nyní odvádíme na městské části prostřednictvím online, sponzorování příspěvků a větší provázaností s lidmi, které dané téma zajímá. Příkladem může být smíchovská lávka, která na sociálních sítítch jela hodně a Milan poctivě odpovídal a bavil se s lidmi. To bych byla ráda, kdybychom dělali dál a víc. Máme vlastní FB skupinu, kde se tato témata dají také otevírat a nebát se i diskuze online (i když ne vždy může být příjemná, přeci jen jsou to sociální sítě).

Práce s nováčky (na to předem upozorňuji, že nemám čas), ale opečovávat je, starat se o ně, zařazovat je do práce MS. Tady vnímám trochu naši slabinu, že pokud někdo není urputný a nechce se zapojit a přijde nakukačku, tak pak je třeba i ztratíme, přitom to může být jen o té péči a začlenění (musím říct z vlastní zkušenosti, že je to opravdu těžké).

Pokud jsem na něco zapomněla, klidně se doptejte (a pořád nejsem řečník :))

Tito uživatelé poděkovali autorovi Lenka.Sobotkova za příspěvky (celkem 3):
Lucie.Vadkerti, Karel.Bauer, Eva.Horakova
Uživatelský avatar
Lucie.Vadkerti
Člen KS Praha
Příspěvky: 69
Registrován: 09 lis 2017, 10:55
Dal poděkování: 237 poděkování
Dostal poděkování: 109 poděkování

Re: Volba PMS Piráti Praha 5 - nominace Lenka Sobotková

Příspěvek od Lucie.Vadkerti »

Dotahovače potřebujeme jako sůl :D

Odpovědět

Zpět na „Místní fórum Praha 5“