Trička, logostrany.

Moderátoři: Komise předsedajících, Kampaňový tým, Finanční tým, Zahraniční, Vedoucí RT

Odpovědět
merlyn
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: .

Re: Trička, logostrany.

Příspěvek od merlyn »

HFechs píše:Jinak co se týče barvy strany, co zůstat u černé?
Souhlasím, ale tohle konkrétní logo by pak vypadalo nějak takhle, což se mně osobně nelíbí tak moc jak ty barevný. Je ale možný, že nakonec vyhraje jiný logo, a tendle problém nebude potřeba řešit. Ale může nastat.
Obrázek
Conik

Příspěvek od Conik »

K té černé barvě, co tu zmiňoval "kolega" předemnou. Osobně bych se do té pirátské tak nevžíval, nejsme piráti. Chce to barvy - bojujem snad za svobodu ne? Svoboda je barevná. Já bych hlasoval pro tu pirátskou vlajku s barvama české rebubliky.

A co se týká toho tygra, tak ano, je to pěkný, ale ČPS by se měla prezentovat seriozně, ten tygr působí ve spojení s politickou stranou spíš komicky :-)
terrian

Příspěvek od terrian »

Pir8 píše:
pirate_party_cz_logo2_whitebg.png
pirate_party_cz_logo2_bw_whitebg.png
Podle me jednoznacne nejlepsi navrh v tomhle topicu. Dostatecne jednoduche, uderne, primo to asociuje s ostatnimi Piratskymi Stranami ve svete a tou vlajkou je i jasna narodni prislusnost.
Ten lev s piratskou cepkou a paskou pres oko je podle me trochu moc (budi ve me spise dojem recese, nez seriozniho pokusu o zmenu nebo aspon rozvireni debaty).
terrian

Příspěvek od terrian »

Conik píše:A co se týká toho tygra, tak ano, je to pěkný, ale ČPS by se měla prezentovat seriozně, ten tygr působí ve spojení s politickou stranou spíš komicky :-)
Sakra, tak se mi podarilo napsat to same :D
merlyn
Profese: .

Příspěvek od merlyn »

terrian píše:
Pir8 píše:
Podle me jednoznacne nejlepsi navrh v tomhle topicu. Dostatecne jednoduche, uderne, primo to asociuje s ostatnimi Piratskymi Stranami ve svete a tou vlajkou je i jasna narodni prislusnost.
Ten lev s piratskou cepkou a paskou pres oko je podle me trochu moc (budi ve me spise dojem recese, nez seriozniho pokusu o zmenu nebo aspon rozvireni debaty).
Tak zrovna státním barvám a vlajce bych se vyhnul. Nejsme přece Národní strana.
terrian

Příspěvek od terrian »

merlyn píše:
terrian píše:
Pir8 píše:
Tak zrovna státním barvám a vlajce bych se vyhnul. Nejsme přece Národní strana.
Mno co se me tyce, tak klidne staci pouze ten napis zakomponovany do loga, tak jak je... vlajka byt nemusi. Jen jsem vyjadril jak na me to logo pusobi ;)
Jedni rikaji vice barev, druzi cerna a bila.. to si clovek nevybere :)
Anezka.Bubenickova
Profese: 0
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 13 poděkování

Příspěvek od Anezka.Bubenickova »

Já bych proti použití české státní vlajky, či barev rozhodně nebyla. Národ je pitomý konstrukt a vlajka je česká (podobně jako lev je český znak), my jsme česká strana.
Znak se lvem je sice pěkný, ale připadá mi příliš divoký a IMHO příliš evokuje recesi.
Velmi se mi líbí i greyscale varianty loga s vlajkou, pokud by někdo stál o nebarevne varianty.
Naposledy upravil(a) Anezka.Bubenickova dne 22 dub 2009, 19:05, celkem upraveno 1 x.
Conik

Příspěvek od Conik »

Čistě černýmu logu bych se vyhejbal, protože to působí až moc úderně - lidi maj v hlavě zakořeněný, že černá jsou neonacisti (ti mají v logu navíc taky černou vlajku)
Logo od Pir8 se mi moc líbí a s nějakou menší úpravou, aby tam tolik nevynikala ta česká vlajka by se to dalo použít.
HFechs
Dostal poděkování: 14 poděkování

Příspěvek od HFechs »

Zkusil jsem pustit gimp a logo se lvem překopat do černé barvy,

Obrázek
Obrázek

Jinak logo od Pir8 je taky fajn, navíc se s žádnou barvou přímo nespojuje, nevadí mi barevnost v logu. Otázka je, jakou barvu si vybrat jako barvu politické strany. Zároveň, aby nás odlišovala a něco vystihovala. A tady mi opravdu žlutá či fialová, jako jedny z mála možných kandidátů, nesedí.

Že je černá barva nacků mi moc nepřijde. Spíše imho klade důraz na vážnost.
Ondra
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od Ondra »

ja bych byl pro jako hlavni barvu cernou.
nebo fialovou, kterou pouziva i svedska strana. viz http://en.wikipedia.org/wiki/Pirate_party
Wikipedia píše:bluish Purple (#660087)
Odpovědět

Zpět na „Veřejná Poradna“