Nominace Jaroslava Vernera do volby čela kandidátky do ZHMP 2022

Fórum pro diskusi členů a registrovaných příznivců. Zde lze vyhlašovat závazná hlasování členů krajského sdružení.


Moderátoři: KoKS Praha, Pražští předsedající, PKS Praha

Odpovědět

Podporuji nominaci Jaroslava Vernera do ZHMP 2022

Ano

33
46%

Ne

14
20%

Zdržuji se

24
34%
 
Celkem hlasujících: 71 - Celkem hlasů: 71

Uživatelský avatar
Matej.Kubicek
Místní předsednictvo
Příspěvky: 518
Registrován: 28 čer 2018, 19:24
Profese: HR manager
Dal poděkování: 106 poděkování
Dostal poděkování: 555 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Nominace Jaroslava Vernera do volby čela kandidátky do ZHMP 2022

Příspěvek od Matej.Kubicek »

Vážené KF,

rád bych nominoval do volby čela a na všechna další místa Jardu Vernera, Místopředsedu MS Praha 14 a skoro radního pro sociál, vedoucího komise pro Sport a kulturu, člena krajské kontrolní komise a člena KETu pro Sport.

S Jardou úzce spolupracuji přes rok a nyní jsme spolu v předsednictvu MS.Před tím jsme se vídali na pravidelných MS přes tři roky.

Proč volit Jardu?

  • Pokud chcete, aby v zastupitelském klubu někdo víc makal, než se fotil
  • Pokud chcete neuvěřitelnou energii, čas a na svůj věk vyzrálost
  • Zkušeněho politika z komunálu a malé městské části, kde jsme přes tři roky byli u kormidla
  • Pokud chcete člověka, který se dokáže férově dohodnout a v případě podrazů neváhá vytáhnout 106tku, analýzy a data
  • Jarda má právní přesah a je schopen samostatně nastudovat řadu dokumentů
  • Jarda se umí chovat s úctou a respektem ke všem lidem stejně, neintrikaří a pro každého by mělo být ctí být ve stejném týmu jako on.
  • Paměť, Jarda si pamatuje věci, za které by se nemusel stydět kde jaký 50tník, zná dobře zákon o hlavním městě a dokáže se bavit o politických situacích v Praze i deset let zpátky.
  • Dneska jsem Jardovi říkal, že bych si přál, aby měla strana víc Jardů Vernerů. Lidí, kteří chtějí něco změnit, nemluví do všeho, nesnaží se všude nacpat, ale když už někde jsou, předchází je jejich práce.

Buď jako Jarda!
No a nebo mu dej hlas ve volbách a podpoř člena strany z malého MS.

Tito uživatelé poděkovali autorovi Matej.Kubicek za příspěvky (celkem 6):
Ondrej.Vojta, Ondrej.Chrast, Ladislav.Kos, Jan.Lejcko, Blanka.Charvatova, Frantisek.Dosedel
Matěj Kubíček
kubicek.haul@gmail.com
Uživatelský avatar
Jan.Lejcko
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 623
Registrován: 02 čer 2017, 18:33
Profese: Student práv, "ajťák".
Bydliště: Praha 6
Dal poděkování: 1328 poděkování
Dostal poděkování: 804 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Nominace Jaroslava Vernera do volby čela kandidátky do ZHMP 2022

Příspěvek od Jan.Lejcko »

Vážení kolegové,

budu velmi rád, když Jardu do ZHMP svými hlasy podpoříme, a to jak v nominační části, tak i v části hlasovací. Sám jsem měl možnost spolupracovat s Jardou na některých tiscích, dokumentech, a to jak do komunální, tak do krajské úrovně.
Mám za to, že jsem stále mladá strana, která vyrostla zespoda a já bych byl rád, kdybychom uměli podpořit mladé a talentované politiky. Takový bezesporu Jarda je. Myslím si, že pokud nebudeme podporovat mladé politiky a nebudeme je dále rozvíjet, tak se nám přes politické bariéry bude skákat stále obtížněji.

Díky za zvážení případné podpory

OFFTOPICPS: Matěji, je potřeba nominanty označovat, aby o tom vůbec věděli @Jaroslav.Verner, @Matej.Kubicek

Tito uživatelé poděkovali autorovi Jan.Lejcko za příspěvek:
Matej.Kubicek
Uživatelský avatar
Jaroslav.Verner
Místní předsednictvo
Příspěvky: 118
Registrován: 14 úno 2018, 23:45
Profese: Student PF UK, zastupitel MČ Praha 14
Dal poděkování: 56 poděkování
Dostal poděkování: 83 poděkování

Re: Nominace Jaroslava Vernera do volby čela kandidátky do ZHMP 2022

Příspěvek od Jaroslav.Verner »

Díky moc @Matej.Kubicek za nominaci (a @Jan.Lejcko za podporu), rád ji přijímám. Kandidátskou řeč se pokusím dodat do neděle.

Tito uživatelé poděkovali autorovi Jaroslav.Verner za příspěvky (celkem 2):
Jan.Lejcko, Jiri.Belsan

Jaroslav Verner

  1. místopředseda MS Praha 14
    jaroslav.verner@pirati.cz / 605 908 164
Uživatelský avatar
Jaroslav.Verner
Místní předsednictvo
Příspěvky: 118
Registrován: 14 úno 2018, 23:45
Profese: Student PF UK, zastupitel MČ Praha 14
Dal poděkování: 56 poděkování
Dostal poděkování: 83 poděkování

Re: Nominace Jaroslava Vernera do volby čela kandidátky do ZHMP 2022

Příspěvek od Jaroslav.Verner »

Vážené krajské fórum,

Jsem opravdu rád, že jsem obdržel nominaci zrovna od Matěje, protože si ho velmi vážím pro jeho pracovitost a manažerský přehled, takže nominace zrovna od něj pro mě představuje jakousi formu ocenění. Nicméně k věci.

Něco o mně (trochu víc a aktuálnější, než je na profilu - https://lide.pirati.cz/profil/3022/)
Od roku 2018 jsem zastupitelem na městské části Praha 14, kde jsem byl u formování místních Pirátů od samého začátku. První rok jsem působil jako místopředseda zastupitelského klubu a od září 2019 jsem předsedou. Co se týká dalších veřejných funkcí, tak od roku 2018 až do prosince 2021 jsem byl předsedou Komise kultury a aktivit volného času, členem Kontrolního výboru a mezi červnem a prosincem 2021 jsem býval předsedou Výboru pro školství, kulturu, sport a volný čas (prosincový konec ve funkcích byl způsoben rozpadem koalice, jejíž jsme byli součástí a nástupem koalice nové). Zároveň od roku 2020 působím v Komisi RHMP pro sport.
Z výše uvedeného by se mohlo jevit, že mé zaměření je především v oblastech kultury, sportu, volného času a školství, nicméně s ohledem na mou funkci předsedy zastupitelského klubu a nedostatek lidí se ze mě stal tak trochu „gesční chameleon“, kdy jsem se musel naučit pořádně zorientovat i v gescích sociální péče, zdravotnictví, transparentnosti a financí.
Momentálně studuji práva na Právnické fakultě Univerzity Karlovy (a teritoriální studia na Fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy), takže mám dost blízko k procesní kontrole fungování veřejné správy. Zároveň se v rámci studia mimo jiné specializuji na legislativní činnost, což mi přineslo cenné zkušenosti při tvorbě různých materiálů (Volební řád ZMČ Praha 14, Pravidla pro udělování čestných občanství a cen městské části Praha 14, novela Jednacího řádu Komisí RMČ Praha 14, novela Jednacího řádu Výboru ZMČ Praha 14 a neschválená novela Jednacího řádu ZMČ Praha 14).
U Pirátů se pohybuji téměř čtyři roky, původně jsem začal být aktivní, když jsme se začali formovat na Praze 14. O rok později jsme pak zde vytvořili místní sdružení, jehož je mi ctí být místopředsedou. Zároveň působím v KETu Sport a v Krajské rozhodčí komisi.
Co se týká osobního života, tak tam je asi tou největší náplní florbal, kterému se věnuju už dvanáctým rokem jako hráč, osmým rokem jako rozhodčí a třetím jako delegát. V průběhu těch jedenácti a půl roku jsem si prošel různými úrovněmi – od té téměř nejnižší až po tu nejvyšší, každopádně v současnosti už to má k vrcholovému sportu daleko a spíš se ubírám především cestou rozhodčího.

Co bych chtěl prosadit a čemu bych se chtěl věnovat?
Díky už shora zmíněnému „gesčnímu chameleonství“ se jsem schopen zapojit v relativně široké paletě gescí podle aktuální potřeby zastupitelského klubu, na druhou stranu si moc dobře uvědomuji, že v ZHMP by měli vždy sedět ti nejlepší a nejschopnější z nás a zároveň nemá smysl se rozepisovat o celkové vizi Prahy, a proto se rozepíšu o gescích, ve kterých si dovolím tvrdit, že bych bez dalšího na magistrátní úrovni obstál. Jedná se o sport, volný čas, legislativu a veřejnou správu.
V oblasti sportu došlo za poslední tři roky k velkému vývoji, a to jak v tom dobrém slova smyslu, tak bohužel i v tom špatném. Došlo k vytvoření transparentního dotačního systému, díky čemuž už se nepřidělují peníze kamarádíčkům na základě přátelských vztahů, ale přidělují se na základě pevně stanovených objektivních kritérií, zároveň došlo ke zrušení používání institutu partnerství, kterým byl dotační systém obcházen, dále vznikl velmi důležitý strategický plán investic do nové sportovní infrastruktury. Na druhou stranu nejen s ohledem na COVID došlo k seškrtání rozpočtu v gesci sportu na téměř třetinu z původního stavu v roce 2018, což má negativní dopady na fungování sportovišť a sportovních oddílů na území Prahy.
Mým cílem v oblasti sportu je jednak zajistit navýšení alokované částky v rámci sportovních dotací tak, aby sport pro Prahu nebyl tou pomyslnou popelkou, protože v poměru k Brnu, nebo Ostravě je v oblasti sportu Praha opravdu hodně podfinancovává. Zároveň bych chtěl dotáhnout vyčlenění dotací (v roce 2021 se je podařilo dostat z řádných dotací, nicméně teď chodí jako žádosti o mimořádné dotace) jdoucí na velké profesionální akce. V současné době, kdy je v pražském sportu nedostatek peněz, nepovažuji za rozumné, aby Praha tyto alokované peníze používala na podporu „diváckých“ akcí, protože ty peníze mají jít primárně do sportovišť a do sportování Pražanů.
Další velká výzva v oblasti sportu, o kterou bych se chtěl zasadit, je realizace plánu investic do sportovní infrastruktury. Z mnoha podkladů jako MHMP, tak i jednotlivých MČ (potažmo se stačí pohybovat ve sportovním prostředí) vyplývá nedostatek sportovišť na území Prahy. To by se díky vzájemné spolupráci NSA, Prahy a MČ mohlo změnit a relativně přijatelnými náklady pro magistrát a jednotlivé městské části realizovat širokou výstavbu sportovní infrastruktury v oblastech, kde je nedostačující, či zcela chybí (zase existují podrobné podklady). Zároveň je však při této výstavbě nutné myslet na maximální možnost využití synergie mezi nově vznikajícími sportovišti a jejich případným využitím ze strany základních a středních škol. Zároveň je též nezbytné přistupovat k celé problematice logicky, tedy stavět taková sportoviště, která budou maximálně využitelná, to znamená nestavět sportovní haly, které nesplňují rozměrové požadavky na většinu sportů, což se bohužel v současnosti děje.
V oblasti volného času bych se chtěl zaměřit primárně na podporu organizovaného trávení volného času dětí a mládeže, a to ať už finanční cestou, tak i cestou sdílení know-how právě skrze hlaví město. Zároveň s ohledem na určitou volnost této gesce bych se se chtěl pak také zaměřit na tvorbu různých opatření v synergii s jinými gescemi, které by dávaly Pražanům větší možnosti v oblasti aktivního trávení volného času.
V oblasti legislativy pak mám dvě hlavní priority. Tou první je začít mnohem aktivněji využívat zákonodárné iniciativy ZHMP. Od faktického zřízení vyšších územních samosprávných celků v roce 2000 došlo ke snížení četnosti využívání této možnosti (v posledních dvou ukončených volebních obdobích 17, respektive 13 návrhů zákonů podaných VÚSC, z čehož Praha předložila 5, respektive 2). V praktickém životě Praha, potažmo městské části, naráží na mnohé nedokonalosti našeho právního řádu a mám za to, že by Praha měla mnohem aktivněji využívat své zákonodárné iniciativy k tomu, aby došlo k nápravě těchto nedokonalostí. Praha často řeší specifické situace a problémy než zbytek republiky, a je potřeba, aby zákony její specifika zohledňovaly. Tím nemyslím pouze zasahování do zákona o hlavním městě Praze, který se mnohdy nelogicky rozchází se zákonem o obcích a v celkové míře vytváří mnohem větší mezery, ale též mám na mysli i další zákony z celé palety různých odvětví, jako jsou odpady či rozpočtové určení peněz z hazardu.
Druhou prioritou je „čistota“ obecně závazných vyhlášek ZHMP a nařízení RHMP, k jejichž novelizacím dochází relativně často, takže by se jednalo o soustavnou činnost, která má za cíl všeobecnou srozumitelnost těchto právních předpisů s tím, aby nevznikaly zcela zbytečné diskuze o výkladu některých ustanovení, což se momentálně někdy děje. Jako taková bonusová priorita, která však popravdě spíše leží v říši snů, je zpřehlednění Statutu hlavního města Prahy a otevření debaty o rozdělení kompetencí mezi Prahou a městskými částmi v kontextu pravomocí svěřených městským částem nad rámec zákona.
V oblasti veřejné správy je to především kontrolní funkce směrem k fungování magistrátu, jejíž důležitost by byla o to vyšší v případě, kdybychom skončili v opozici. S ohledem na zkušenosti z více jak tříletého fungování v Kontrolním výboru, ze kterého jsem byl odejit se soukromým odůvodněním ze strany zastupitelů nové koalice, „že mi chtějí ztížit možnost šťourat ve fungování radnice pod novým vedením“, což vyústilo v to, že nakonec u nás na Praze 14 nesedí v Kontrolním výboru nikdo z opozice a nová koalice, která ho ovládá, ho přestala svolávat, si dovolím tvrdit, že můžu být velmi platným právě v této oblasti i na magistrátní úrovni, zároveň bych zde zužitkoval synergii se studiem práv.

Co můžu nabídnout?
Pokud mám začít od relativně povrchních věcí, tak je to tvář mladého člověka (v tomto volebním období jsem nejmladší zastupitel v Praze), který začal se svým politickým působením na městské části. Zároveň pocházím z relativně periferní středně velké městské části, což s sebou přináší i jiný úhel pohledu na některé problematiky, které Praha řeší.
V té důležitější rovině jsou to pak zkušenosti a určitá vyspělost z městské části, kde jsem se za poslední tři a čtvrt roku pořádně „otrkal“ a naučil se v tom prakticky chodit, takže bych v zastupitelském klubu určitě nebyl žádným benjamínkem. Zároveň mám velmi široký všeobecný přehled, takže jsem schopen poměrně dost věcně podporovat kolegy i gescích, kterým se primárně nevěnuji.
Nakonec můžu nabídnout i rysy a schopnosti, kterými disponuji, jako je strategické plánování, analytické myšlení a poměrně dobrý mluvený projev.

Kde vidím hlavní možnost své realizace?
S ohledem na výše uvedené vidím svůj prostor na co možná nejlépe odváděnou práci v následujících výborech (vycházím z aktuálního výčtu výborů):
Výbor pro sport a volný čas ZHMP
Výbor kontrolní ZHMP
Výbor pro legislativu, veřejnou správu a transparentnost ZHMP

Jaké jsou některé příklady výsledků mé práce?
Vytvoření objektivních pravidel pro hodnocení žádostí o dotace v oblasti kultury, sportu, volného času a MA21 na Praze 14
Úprava pravidel pro dotace v oblasti sport na MHMP tak, aby v rámci sportovních akcí Praha podporovala především akce s aktivní účastí Pražanů, respektive mládeže
Navýšení alokované částky na dotace v oblasti kultury na Praze 14 o 25%
Tvorba nespočtu procesních materiálů (Volební řád ZMČ Praha 14, Pravidla pro udělování čestných občanství a cen městské části Praha 14 atd., viz výše)
Úspěšné přetvoření a rozšíření konceptu Sportovce roku Prahy 14
Vyjednání důstojné koaliční smlouvy z června 2021
Vyjednání volební koalice do voleb v roce 2022 (místní sdružení bude formálně schvalovat v nejbližších dnech

Závěrem bych Vás chtěl požádat o položení dotazů, co Vás ještě zajímá, protože tak nějak cítím, že už jsem byl hodně dlouhý, a to jsem se snažil všechno zkrátit na minimum možného.

Tito uživatelé poděkovali autorovi Jaroslav.Verner za příspěvky (celkem 4):
Adam.Rut, Blanka.Charvatova, Jan.Lejcko, Jan.Zavadil

Jaroslav Verner

  1. místopředseda MS Praha 14
    jaroslav.verner@pirati.cz / 605 908 164
Uživatelský avatar
Jaroslav.Verner
Místní předsednictvo
Příspěvky: 118
Registrován: 14 úno 2018, 23:45
Profese: Student PF UK, zastupitel MČ Praha 14
Dal poděkování: 56 poděkování
Dostal poděkování: 83 poděkování

Re: Nominace Jaroslava Vernera do volby čela kandidátky do ZHMP 2022

Příspěvek od Jaroslav.Verner »

Postupně se pokusím zodpovědět jednotlivé dotazy, které padly na všechny kandidáty, začnu s otázkami od @Blanka.Charvatova.

Blanka.Charvatova píše: 22 led 2022, 12:14

Ahoj,

měla bych na kandidující pár otázek:

  1. Jakým způsobem by mělo probíhat zapojení magistrátních zastupitelů do jednotlivých KETů? Jakým způsobem bys ty konkrétně s nimi spolupracoval/a - jakou váhu by mělo jejich stanovisko pro tvoje rozhodování v hlasování na zastupitelstvu/Radě?
  2. Jak bys jako magistrátní zastupitel/ka komunikoval/a s pirátskými zastupiteli/kami na jednotlivých městských částech?
  3. Kandiduješ na čelo kandidátky. Jsi připraven/a vzdát se svého zaměstnání a jít do uvolněné funkce, pokud to bude třeba?
  4. Budeš kandidovat i na městské části? Pokud ano, jak naložíš s možným souběhem funkcí?

Těším se na vaše odpovědi :)

Přeju všem hodně štěstí a vážím si vaší odvahy do toho jít.

Ad 1) Dlouhodobě mám za to, že by gesční zastupitel z magistrátu měl být členem KETu, respektive v ideálním případě jeho předsedou. Z pohledu agendy dle mého názoru dává smysl diskuze především nad těmi závažnými rozhodnutími v jednotlivých gescí (i když je to opravdu odlišné gesce od gesce, kolik tisků mívají), nicméně je za mě vhodné ponechat i prostor pro jednotlivé členy KETu, aby přišli s nějakými méně důležitými tisky, pokud o ně budou mít zájem (v tomhle ohledu se nyní dost liší úroveň jednotlivých KETů). Výstup v KETu pro mě už v tomhle volebním období v rámci Komise RHMP pro sport měl doporučující charakter, tedy bylo to stanovisko lidí, kteří se daným tématem více či méně zabývají, nicméně odpovědnost pořád leží na hlasujícím. Takže hlas KETu beru jako důležitý, nicméně v mém případě by například nezvrátil názor, pokud by takové stanovisko bylo proti mému nejlepšímu vědomí a svědomí.

Ad 2) Primárně bych chtěl, aby se fórem pro tuto komunikaci stal především KET, což zase mnohdy nyní neplatí. Pokud by tomu tak zůstalo i v dalším volebním období, tak bych si snažil primárně vyhradit nějakou část dne v týdnu, která by byla veřejně známá, aby se případně zastupitelů z městských částí mohli zastavit a řešit své záležitosti napřímo osobně (nicméně samozřejmě počítám i s tím, jak to funguje nyní, že člověk magistrátnímu zastupiteli napíše a řeší se to ad hoc).

Ad 3) Popravdě řečeno považuji tento scénář za krajně nepravděpodobný, protože mým cílem je stát se řadovým zastupitelem, maximálně neuvolněným předsedou výboru. Na druhou stranu pokud by opravdu došlo k nějaké situaci, ze které by vznikla potřeba, abych šel do uvolněné funkce, tak jsem na to připraven. S ohledem na to, že studuji na PF UK a v minulých letech jsem si udělal některé předměty oproti doporučenému plánu studia napřed, tak mi od října bude zbývat relativně minimum předmětů, kterým je možno se věnovat přes víkendy, případně v nejhorším případě dočasně přerušit studium.

Ad 4) Ano, už jsem byl zvolen jako dvojka na Praze 14. Pokud by zůstala možnost souběhu dvou neuvolněných funkcí, tak bych si ponechal oba mandáty, neboť při své časové flexibilitě nepochybují, že bych byl schopen obě funkce zvládat souběžně. V případě, že by tato možnost nebyla, nebo by vyvstala potřeba, abych působil v některé z funkcí uvolněně, tak by se poradil s oběma zastupitelskými kluby v kontextu, kde jsem potřeba víc a na základě toho bych se rozhodnul. Možná podotknu, že v závislosti na pravidlech, která budou v kodexu a výsledku vyjednávání na magistrátu a městských částech, může dojít k velké vlně rezignací, takže by pak bylo otázkou, kdo by na magistrátu seděl a jaké kompetence by tam byly potřeba, stejně tak je otázkou, zdali se na Čtrnáctce podaří porazit ODS a dostat ji do opozice.

Jaroslav Verner

  1. místopředseda MS Praha 14
    jaroslav.verner@pirati.cz / 605 908 164
Uživatelský avatar
Ladislav.Kos
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 210
Registrován: 07 zář 2017, 08:47
Profese: konzultant online marketingu
Bydliště: Praha 11
Dal poděkování: 506 poděkování
Dostal poděkování: 365 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Nominace Jaroslava Vernera do volby čela kandidátky do ZHMP 2022

Příspěvek od Ladislav.Kos »

Ahoj. Podporuji nominaci Jardy. S Jardou spolupracuji na komisi pro sport MHMP, kde odvádí skvělou práci. Mnoho zkušeností z vrcholné politiky má z Prahy 14. Určitě bude vhodným oživením magistrátního týmu.

Tito uživatelé poděkovali autorovi Ladislav.Kos za příspěvky (celkem 2):
Jan.Lejcko, Jaroslav.Verner
Uživatelský avatar
Jaroslav.Verner
Místní předsednictvo
Příspěvky: 118
Registrován: 14 úno 2018, 23:45
Profese: Student PF UK, zastupitel MČ Praha 14
Dal poděkování: 56 poděkování
Dostal poděkování: 83 poděkování

Re: Nominace Jaroslava Vernera do volby čela kandidátky do ZHMP 2022

Příspěvek od Jaroslav.Verner »

Láďo, díky moc za podporu. (y)

Jaroslav Verner

  1. místopředseda MS Praha 14
    jaroslav.verner@pirati.cz / 605 908 164
Uživatelský avatar
Jaroslav.Verner
Místní předsednictvo
Příspěvky: 118
Registrován: 14 úno 2018, 23:45
Profese: Student PF UK, zastupitel MČ Praha 14
Dal poděkování: 56 poděkování
Dostal poděkování: 83 poděkování

Re: Nominace Jaroslava Vernera do volby čela kandidátky do ZHMP 2022

Příspěvek od Jaroslav.Verner »

Otázka od @Jiri.Belsan:

Jiri.Belsan píše: 20 led 2022, 16:40

Měl bych otázku na všechny kandidáty:

Jakou máš zkušenost s komunální politikou?
Myslím tím zejména působení v zastupitelstvu, komisích či výborech.

Především odkážu na svou řeč a přidám přehled funkcí.
Zastupitel MČ Praha 14 - 10/2018 - současnost
Místopředseda zastupitelského klubu 10/2018 - 9/2019
Předseda zastupitelského klubu 9/2019 - současnost
Člen Kontrolního výboru ZMČ Praha 14 10/2018 - 12/2021
Předseda Výboru pro školství kulturu, sport a volný čas ZMČ Praha 14 6/2021 - 12/2021
Předseda Komise kultury a aktivit volného času RMČ Praha 14 12/2018 - 12/2021
Člen Komise kultury a aktivit volného času RMČ Praha 14 1/2022 - současnost
Člen Komise RHMP pro sport 12/2020 - současnost

Tito uživatelé poděkovali autorovi Jaroslav.Verner za příspěvek:
Jiri.Belsan

Jaroslav Verner

  1. místopředseda MS Praha 14
    jaroslav.verner@pirati.cz / 605 908 164
Uživatelský avatar
Jaroslav.Verner
Místní předsednictvo
Příspěvky: 118
Registrován: 14 úno 2018, 23:45
Profese: Student PF UK, zastupitel MČ Praha 14
Dal poděkování: 56 poděkování
Dostal poděkování: 83 poděkování

Re: Nominace Jaroslava Vernera do volby čela kandidátky do ZHMP 2022

Příspěvek od Jaroslav.Verner »

Dotaz od @Blanka.Charvatova a @Pavel.Hajek:

Blanka.Charvatova píše: 27 led 2022, 07:28

Ahoj, myslím, že to tu už někdo psal, tak se budu opakovat, za což se omlouvám. Prosím, uvádějte od kolikátého místa chcete kandidovat. Je pro mě rozdíl, jestli vám mám dát hlas, když se hlásíte na druhé, páté nebo desáté místo. Možná se tak zbytečně připravujete o hlasy. A teda jako...je to fakt náročný to celý usledovat.

S ohledem na to, že primárně do toho jdu s tím, že bych se stal opravdu nevolněným zastupitelem, tak se primárně chci ucházet o 9. místo a dále.

Jaroslav Verner

  1. místopředseda MS Praha 14
    jaroslav.verner@pirati.cz / 605 908 164
Uživatelský avatar
Jaroslav.Verner
Místní předsednictvo
Příspěvky: 118
Registrován: 14 úno 2018, 23:45
Profese: Student PF UK, zastupitel MČ Praha 14
Dal poděkování: 56 poděkování
Dostal poděkování: 83 poděkování

Re: Nominace Jaroslava Vernera do volby čela kandidátky do ZHMP 2022

Příspěvek od Jaroslav.Verner »

V rámci kandidatury na ostatní místa, kde bych byl rád na úplném konci bych chtěl být především podporou pro tým budoucích zastupitelů, a to primárně ve shora uvedených oblastech, zároveň bych rád "geograficky rozředil" kandidátku tak, aby bylo i zastoupení východu Prahy, na a nakonec to považuji za vhodné i pro potřeby mé Prahy 14, abychom v rámci kampaně alespoň formálně mohli říkat, že na magistrát kandiduje i někdo ze Čtrnáctky.

Tito uživatelé poděkovali autorovi Jaroslav.Verner za příspěvky (celkem 2):
Jan.Lejcko, Martin.Sterba

Jaroslav Verner

  1. místopředseda MS Praha 14
    jaroslav.verner@pirati.cz / 605 908 164
Odpovědět

Zpět na „Krajské fórum Praha“