Vojtech.Pikal píše:Oznámení moderátora:
Kód: Vybrat vše
A tady bych to zavřel. Myslím, že téma se již před měsícem vyčerpalo.
Tydýt. Téma "proč Piráti nevyhrají volby" je nadčasové.
Moderátor: Komise předsedajících
Toto je veřejné fórum, které neprezentuje oficiální stanoviska
Diskutujte slušně a respektujte Pravidla internetového fóra
Vojtech.Pikal píše:Oznámení moderátora:
Kód: Vybrat vše
A tady bych to zavřel. Myslím, že téma se již před měsícem vyčerpalo.
Tydýt. Téma "proč Piráti nevyhrají volby" je nadčasové.
Žádám o přesun všech příspěvků z tohoto vlákna, stejně jako i všech příspěvků z vlákna Proč Piráti zřejmě nevyhrají volby, do vlákna Proč Piráti nikdy nevyhrají volby.
Přestaňte nečinností urážet všechny pisatele, které jste přesunem do tohoto špatně pojmenovaného vlákna cenzurovali.
A nechceš jít konečně do prdele?
Миру мир!
Opravdu neexistují lepší řešení? Forum nabízí "přidat jako nepřítele", je možné nečíst a nepsat do témat která mě nezajímají ...
To je zbytečné, tohle oni nedokáží nikdy pochopit. Nechápali to už v samém začátku fungování, kdy strana jela tiché války Praha vs. Brno a na schůzích Kadeřávkové nadávali na Michálka a Bartoše.
Tak běž někam, kde za kritiku padaj hlavy, třeba do ANO.
Aha, oni tě tam nevzali
Tak běž třeba k socanům no, ale to můžeš jít rovnou do té prdele, určitě tam najdeš spoustu kamarádů
Sbohem.
Миру мир!
Nejsem a nikdy jsem nebyl členem žádné strany ani hnutí a už vůbec ne koalice stran, hnutí, či sekt (Topka.) Nevidím k tomu důvod.
Je to můj vlastní koš (kdo z vás to má?) a tak sem jen hodím poznámku, že jsem podporoval Janku Michailidu a Martina Kučeru při volbě místopředsedů, první jmenovanou i při volbě předsedy.
(Vlastní koš má ještě Petr Vileta. Vybraná společnost, prostě.)