Nominační vlákno do PKS - Viktorie Vidláková

Fórum pro diskusi členů a registrovaných příznivců. Zde lze vyhlašovat závazná hlasování členů krajského sdružení.

Moderátoři: Předsedající, PKS Vysočina

Zamčeno

Podporuji kandidaturu Viktorie Vidlákové na post místopředsedkyně KS.

Ano

12
100%

Ne

0
Žádná hlasování

Zdržuji se

0
Žádná hlasování
 
Celkem hlasujících: 12 - Celkem hlasů: 12

Uživatelský avatar
Viktorie.Vidlakova
Komunální zastupitel/ka
Příspěvky: 122
Registrován: 15 črc 2019, 14:04
Profese: Studentka FM VŠE
Bydliště: Hvězdoňovice
Dal poděkování: 163 poděkování
Dostal poděkování: 209 poděkování

Nominační vlákno do PKS - Viktorie Vidláková

Příspěvek od Viktorie.Vidlakova »

Zdravím všechny,

po dlouhých debatách s Piráty a Pirátkami jsem se rozhodla ucházet o pozici místopředsedkyně PKS Vysočina!

Na začátku bych se ráda představila. Jmenuji se Viktorie Vidláková a jsem zastupitelkou obce Hvězdoňovice, asi 10 km od Třebíče. V roce 2020 jsem úspěšně dokončila bakalářské studium oboru finance a řízení na Vysoké škole polytechnické v Jihlavě. V témže roce jsem začala studovat kombinovanou formou navazující magisterské studium fakulty managementu na Vysoké škole ekonomické v Praze. Od začátku roku 2020 pracuji ve společnosti Mann Hummel Service, kde pracuji jako Material Data Compliance. Tento nic neříkající název pracovní pozice v sobě skrývá administrativní práci, kdy v materiálovém týmu zajišťujeme, aby všechny výrobky společnosti Mann Hummel po celém světě splňovaly právní předpisy Evropské chemické agentury (ECHA - agentura EU).

Pirátkou jsem od poloviny roku 2019. Jsem členkou místního sdružení Třebíčsko. Také jsem součástí krajského mediálního týmu. V mediálním týmu jsem nejaktivnější v oblasti sociálních sítích – a to konkrétně na Instagramu. A také jsem místopředsedkyní nově vzniklé krajské expertní komise (KEK). Kromě toho jsem jednou ze iniciátorek kampaně #AŽNAKREV, která zaznamenala značné úspěchy a expandovala i do ostatních krajů! To považuji za obrovský úspěch a dělá mi to velkou radost.

V minulém roce jsem kandidovala do Krajského zastupitelstva z 19. pozice. Chtěla jsem si zkusit, jaké to je a zároveň jsem to brala jako přípravu na další volby. V letošních volbách do Poslanecké sněmovny kandiduji z 5. místa za Piráty a z 9. místa za PIRSTAN.

Proč jsem se rozhodla se o tuto pozici ucházet? Zjistila jsem, že chci více svého času věnovat naší straně, našemu sdružení. Je to jedna z cest, jak se něco více naučit a dozvědět o Pirátských stanovách, o chodu strany, podílet se na rozhodování směřování našeho sdružení,...Zkrátka se chci naučit zase něco nového a nově nabyté znalosti využít v další práci pro Pirátskou stranu a také v dalších volbách.

Zkrátka jsem Pirátka tělem i duší a mám zájem o to, aby se naučila něco nového a přispěla k zdravému fungování našeho krajského sdružení.

Tito uživatelé poděkovali autorovi Viktorie.Vidlakova za příspěvky (celkem 8):
Barbora.Pokorna, Blanka.Lednicka, Eva.Novakova, Vit.Zacek, Jan.Brizdala, Miroslav.Vacha, Roman.Semik, Jiri.Svoboda.HB

členka MS Třebíčsko
místostarostka obce Hvězdoňovice

Zamčeno

Zpět na „Krajské fórum Vysočina“