Jan Hrádek

V tomto fóru se představují příznivci Pirátů, kteří se chtějí stát členy.
Pravidla fóra
V tomto vlákně se prosím ostatním členům stručně představte:
  • Představení vložíte kliknutím na ikonu Obrázek, která se zobrazuje, pokud jste přihlášeni.
  • Do předmětu napište svoje jméno a příjmení.
  • V textu se nám prosím stručně představte a napište nám, co vás vede k zájmu o členství v Pirátech. Budeme rádi, když nám zároveň řeknete, jak byste se chtěli do činnosti strany zapojit a jaké máte zájmy, schopnosti a dovednosti.
Místní předsednictvo vás bude informovat o nejbližší schůzi v tomto tématu nebo jiným vhodným způsobem.
Členství vznikne, jakmile na schůzi podáte písemnou přihlášku, budete přijati předsednictvem a zaplatíte členský příspěvek na transparentní bankovní účet (podrobnosti).
Odpovědět
Jan.Hradek
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 1
Registrován: 20 pro 2020, 12:08
Dostal poděkování: 2 poděkování

Jan Hrádek

Příspěvek od Jan.Hradek »

Dobrý den,
již delší dobu si pohrávám s myšlenkou, respektive od začátku chaosu, stát se členem Vaší strany. Dlouhodobá neschopnost naší současné vlády cokoliv jen kloudně a srozumitelně vymyslet, propagovat a nedejbože vytvořit mně již dohání k satirickému smíchu a očekáváním neočekáváného. Proto bych chtěl i já Vás podpořit nejen hlasem ale i třeba svými osobními názory na různá témata. Jsem v současné době otec 4 krásných dětí, brzo přibude páté, a když vidím jak se nesmyslně likviduje kdysi vynikající stát, mám strach o budoucnost svých dětí. Jako strojař s maturitou se mi chce plakat, když vidím jak se z tohohle státu stala levná montovna. Ano lidé mají práci, ale jakou? Veškeré zisky firem končí pryč, nic ze zpětně neinvestuje atd. To byl i hlavní důvod proč jsem již 9 rokem tzv. "pendler". Tahle zkušenost mně vybavila nejen tím, že se domluvím stejně dobře německy jako česky , ale i západním pohledem na veškeré problémy naší společnosti. Neříkám, že moje názory jsou správné a nejlepší, to nemůže tvrdit nikdo, ale rozhodně jsem si je schopen obhájit a minimálně o nich relevatně diskutovat. Přiznám se že v obecních volbách jsem kandidoval jako nestraník za KSČM do obecního zastupitelstva. Díky současné situaci jsou mé názory diametrálně odlišné od této strany, že již pro mou osobu nepřipadá jakákoliv spolupráce možná. Ikdyž na obecní úrovni je to jiné, to co se stalo se nedá již odestát. Proto bych rád nabídl svou iniciativu, názor a hlas Vaší straně.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jan.Hradek za příspěvky (celkem 2):
Ales.Jakl, Jiri.Rezek
Uživatelský avatar
Ales.Jakl
Člen KS Plzeňský kraj
Příspěvky: 1902
Registrován: 24 kvě 2014, 16:20
Profese: Lesník
Bydliště: Tachov
Dal poděkování: 2500 poděkování
Dostal poděkování: 2624 poděkování

Re: Jan Hrádek

Příspěvek od Ales.Jakl »

Díky Honzovi za představení na foru i za účast na posledních dvou schůzkách MS Tachovsko, kde byl již grilován. Další schůzka bude 28.2. 2021 v Halži, kde bude pravděpodobně stanoven termín hlasování PMS o přijetí všech nových žadatelů o členství v MS Tachovsko. Můžeš se dále zapojovat do dění a sbírat informace, případně se po domluvě s koordinátorem zúčastnit krajské schůze KS PLK.

Nezapomeň vyplnit papírovou přihlášku.
https://wiki.pirati.cz//ao/sablony/start

D.Taxis Tramway

Strakovka a veverka

..a nic na tom nemění ani to zúžení.

Uživatelský avatar
Ales.Jakl
Člen KS Plzeňský kraj
Příspěvky: 1902
Registrován: 24 kvě 2014, 16:20
Profese: Lesník
Bydliště: Tachov
Dal poděkování: 2500 poděkování
Dostal poděkování: 2624 poděkování

Re: Jan Hrádek

Příspěvek od Ales.Jakl »

Jan se účastnil fyzické i online schůze, představil se nám a zodpověděl úspěšně naše dotazy. Zahájili jsme hlasování PMS o jeho přijetí.

D.Taxis Tramway

Strakovka a veverka

..a nic na tom nemění ani to zúžení.

Odpovědět

Zpět na „Zájemci o členství Tachovsko“