Tomáš Matys

Moderátoři: PKS Olomoucký kraj, Administrativní tým - OlK, PMS Šumpersko

Pravidla fóra
Toto je veřejné fórum. Stanoviska nevyjadřují názor Pirátů, pokud nebyla schválena příslušnými orgány.
  • V anketách mohou hlasovat i návštěvníci bez přihlášení. Ankety proto nelze v žádném případě považovat za závazná hlasování.
  • Toto fórum je viditelné pro návštěvníky bez přihlášení a pro všechny, kdo se nepřidají do skupiny Skryt Regiony kraj - OlK (Obrázek Nastavit zobrazovaná fóra).
  • Moderátorem tohoto fóra je místní předsednictvo.
Odpovědět
miz3ra
Příznivec Pirátů – Olomoucký kraj
Příspěvky: 3
Registrován: 21 led 2021, 18:44
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 10 poděkování

Tomáš Matys

Příspěvek od miz3ra »

Dobrý den, nazdar, ahoj. Zdravím všechny piráty.

Jmenuji se Tomáš Matys, je mi 25 let, narodil jsem se a vyrůstal jsem v Šumperku, odmaturoval jsem na Střední odborné škole zemědělské, obor cestovní ruch se zaměřením na hotelový provoz. Po maturitě jsem odcestoval do Skotska, kde jsem pracoval v hotelu zhruba rok a půl, po návratu do ČR jsem přes rok podnikal v Praze jako spolumajitel kavárny. Po ukončení živnosti jsem střídavě žil ve Skotsku a ČR. Ze Skotska jsem se naposled přestěhoval zpátky do ČR při první vlně pandemie a s ohledem na současnou situaci a Brexit se nejspíš na nějaký čas usadím v Šumperku.

V současné době jsem zaměstnaný v restauraci Koruna, kde střídavě pracuji už od 15 let. Nikdy jsem nebyl členem žádného politického hnutí ani strany. Život v zahraničí a návrat do rodného města mi otevřel oči, situace v Šumperku a konání radnice se mi úplně nelíbí a rád bych se podílel na případných změnách jako člen Pirátů.

Ač nemám žádné bližší zkušenosti s politikou, rád bych se tomu začal i přesto věnovat, chtěl bych poznat ostatní členy, zapojit se do diskuzí, dozvědět se víc o problémech a celkovém chodu města. Chtěl bych politiku více pochopit a zároveň i předat dál. Znám ve svém okolí dost lidí, kteří “politice nerozumí a proto ji neřeší”. Moje vize je se politice věnovat aktivně a třeba i něco změnit, ať už v Šumperku, nebo celorepublikově.

Díky za přečtení a případnou odpověď.
Hezký zbytek dne,
Tomáš.
Tito uživatelé poděkovali autorovi miz3ra za příspěvky (celkem 4):
Viktor.Tichak, Robert.Srejma, Zdenek.Zak, V__
Lubomir.Vlcek
Příspěvky: 328
Registrován: 21 črc 2017, 11:54
Profese: Výrobní inženýr v nadnárodní společnosti
Bydliště: Šumperk
Dal poděkování: 263 poděkování
Dostal poděkování: 289 poděkování

Re: Tomáš Matys

Příspěvek od Lubomir.Vlcek »

Ahoj,
těší nás Tvůj zájem. Prosím, napiš svůj kontakt na můj e-mail lubomir.vlcek@pirati.cz a dohodneme se na nějaké schůzce (pravděpodobně pro začátek online, z důvodu pandmického stavu). Můžeme probrat Tvoje případné otázky, Tvá očekávání a Tvé zapojení se k Pirátům. Tento týden jsme měli online schůzi místního sdružení, další pak bude až za měsíc, tak ať máme možnost se vzájemně poznat už dříve ;-)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Lubomir.Vlcek za příspěvek:
miz3ra
Odpovědět

Zpět na „Zájemci o členství Šumpersko“