Debata k Léčení bazénovou dezinfekcí
Moderátor: Komise předsedajících
Pravidla fóra
Toto je veřejné fórum, které neprezentuje oficiální stanoviska
Diskutujte slušně a respektujte Pravidla internetového fóra
- Vladimir.Vapenik
- Člen KS Plzeňský kraj
- Profese: Hudebník, textař, jednatel; manažer,
- Dal poděkování: 26 poděkování
- Dostal poděkování: 14 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Debata k Léčení bazénovou dezinfekcí
No bludy, a sebepoškozování . Jde o to s čím na Covid a co rozhodně okamžitě funguje. ,,Nic si nepochopil Ivánku,, , taky se tvrdilo, že je země placatá. No nic je to jako házet perly sviním. Příspěvek raději odstraním. Asi to není aktuální , tak ok. Držte se .
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Vladimir.Vapenik za příspěvek:
- Josef.Kadlecek
Žijeme ve zvláštních časech, kdy mladí i staří jsou vzděláváni ve lži a ten, který se odváží říkat pravdu, je nazýván šílencem či bláznem.“
Nakonec vám budou vládnout ti nejneschopnější z vás. To je trestem za neochotu podílet se na politice.“
„Starajíce se o štěstí jiných, nacházíme své vlastní.“
Platon * 427 př. n.l. + 347 př. n. l.
Nakonec vám budou vládnout ti nejneschopnější z vás. To je trestem za neochotu podílet se na politice.“
- Vladimir.Vapenik
- Člen KS Plzeňský kraj
- Profese: Hudebník, textař, jednatel; manažer,
- Dal poděkování: 26 poděkování
- Dostal poděkování: 14 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Házet perly sviním, šetři energií kámo.Josef.Kadlecek píše: ↑14 úno 2021, 22:38 Tak pro méně chápavé, ZNOVA! Základní látkou výrobku jménem SAVO je chlornan vápenatý, chlorové vápno.
Jinak to video, které jsem sem před chvílí házel, má asi 23minut, já ho právě dokoukal. To je velmi zvláštní, že pan Yossi ho dokoukal rychlejc! Asi máte kurz rychlokoukání videí!
Tady se nebavíme ani o kuchyňské soli, která má chemickou značku NaCl. Pokud Vám, milý Yossi tak vadí chlór, okamžitě, ještě dnes, přestaňte sůl používat, a to i ve skryté podobě!!!
Tady se bavíme o úplně jiné látce, a to o oxidu chloričitém, jehož účinky jsou známé už sto let, ale jsou stále účinně potírané.
Pokud je někdo líný natolik, že si ani video neskoukne, tak je mi líto, ale už Vás budu ignorovat. Považuju Vás za agenta farmalobby. Koneckonců Vy, jako advokát - bych se vůbec nedivil. Howgh.
Edit: Dík za palec! A když už jste u toho vyhrožování, tak směle do toho! Zažalujte mě! Už se nemůžu dočkat.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Vladimir.Vapenik za příspěvek:
- Josef.Kadlecek
Žijeme ve zvláštních časech, kdy mladí i staří jsou vzděláváni ve lži a ten, který se odváží říkat pravdu, je nazýván šílencem či bláznem.“
- Petr.Vileta
- Člen KS Plzeňský kraj
- Profese: Celkem Spokojený Důchodce
- Dal poděkování: 10822 poděkování
- Dostal poděkování: 8772 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
A jak tedy? Členský podnět a hlasování CF v referendu?Martin.Kucera píše: ↑15 úno 2021, 09:58 Podpalubí je externí systém (a bylo tak založeno), který je jen technicky součástí fóra. Tudíž není přípustné do něj jen tak odsunovat témata.
Řadový člen, stínový ministr švihlých nápadů a fórista
Fide, sed cui fidas, vide.
Věř, ale komu věříš měř.
(Perchta z Pernštejna - Bílá paní)
- Jan.Prokop
- Člen KS Středočeský kraj
- Profese: ITak
- Dal poděkování: 690 poděkování
- Dostal poděkování: 1455 poděkování
Když si to tak čtu, tak na COVID funguje i koncentrovaná kyselina chlorovodíková, viry spolehlivě zabíjí a při požití dostatečné dávky si člověk může být jistý, že na COVID nezemře 

- Tito uživatelé poděkovali autorovi Jan.Prokop za příspěvky (celkem 5):
- Jakub.Backa, Petr.Vileta, Vojtech.Pikal, Jan.Hrubes, Jan.Mares
- Josef.Kadlecek
- Člen KS Praha
- Profese: revizní technik elektro, energetik
- Dal poděkování: 704 poděkování
- Dostal poděkování: 759 poděkování
Umíš vůbec číst, kámo?Jan.Prokop píše: ↑15 úno 2021, 16:30 Když si to tak čtu, tak na COVID funguje i koncentrovaná kyselina chlorovodíková, viry spolehlivě zabíjí a při požití dostatečné dávky si člověk může být jistý, že na COVID nezemře![]()
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Josef.Kadlecek za příspěvek:
- V__
Existuje princip: je hrází pro jakékoli informace, odolává všem argumentům a úspěšně drží lidi ve věčné ignoranci: zavrhnout věc ještě před prozkoumáním
Herbert Spencer, 1820-1903 https://cs.wikipedia.org/wiki/Herbert_Spencer
Za sebe - mám vás všecky rád. Akorát před fanatickými "souložníky teoretiky" mě i u Pirátů naučilo se už mít na pozoru.
Neomylné lidi bez váhání devitalizovat!
Za sebe - mám vás všecky rád. Akorát před fanatickými "souložníky teoretiky" mě i u Pirátů naučilo se už mít na pozoru.
- Martin.Kucera
- Člen KS Moravskoslezský kraj
- Profese: nakladatel
- Dal poděkování: 561 poděkování
- Dostal poděkování: 12523 poděkování
Nepřesunuly, nevidím v logu žádný záznam, že by se něco takového stalo.
Ale to politické téma není přítomné až v aktuálních příspěvcích (posledních několik stran). Není možné kvůli aktuální nepolitické diskusi odsunout do Podpalubí celé vlákno se 17,5 stranami původního politického tématu.Jan.Prokop píše: ↑15 úno 2021, 13:15 . Dejme tomu, kdyby někdo mě v nejakém vláknu před pár lety nařknul, že týrám měkýše v akváriu, to politický téma by zmizelo a já to postupně přetransformoval do vlákna, kde by se mluvilo o akvaristice, tak by to taky zůstalo v hlavním, nebo by se to přesunulo do podpalubí?
Zásah, který by byl přípustný, by bylo uzamčení vlákna (s odůvodněním, že původní téma se vyčerpalo v březnu 2019). S tím, že pokud má někdo nutkavou potřebu diskutovat o léčbě pomocí CDS, MMS atd. (tedy na téma, jež se netýká činnosti Pirátů), může si k tomu založit příslušné vlákno v Podpalubí. Zkonzultuji s vedoucí AO.
Nějaké razantnější moderátorské zásahy by byly příliš velkým rizikem, směřujícím až k možné "válce nahlašovatelů" mezi např. <nadsázka>militantními motoristy a militantními cyklisty</nadsázka>. To nechcete.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Martin.Kucera za příspěvky (celkem 3):
- Petr.Vileta, Vojtech.Pikal, V__
Jak jednoduchý by byl svět, kdybychom četli a dělali věci hned správně. -- Lucie Spáčilová
- Jan.Prokop
- Člen KS Středočeský kraj
- Profese: ITak
- Dal poděkování: 690 poděkování
- Dostal poděkování: 1455 poděkování
Díky Martine, tak prosím moderátora o Lock, bylo o to žádáno v říjnu 2020 Jirkou Rezkem bez reakce, poslední příspěvky, co měly společného s naší stranou proběhly někdy v březnu 2019Martin.Kucera píše: ↑15 úno 2021, 20:02 Ale to politické téma není přítomné až v aktuálních příspěvcích (posledních několik stran). Není možné kvůli aktuální nepolitické diskusi odsunout do Podpalubí celé vlákno se 17,5 stranami původního politického tématu.
Zásah, který by byl přípustný, by bylo uzamčení vlákna (s odůvodněním, že původní téma se vyčerpalo v březnu 2019). S tím, že pokud má někdo nutkavou potřebu diskutovat o léčbě pomocí CDS, MMS atd. (tedy na téma, jež se netýká činnosti Pirátů), může si k tomu založit příslušné vlákno v Podpalubí. Zkonzultuji s vedoucí AO.
Nějaké razantnější moderátorské zásahy by byly příliš velkým rizikem, směřujícím až k možné "válce nahlašovatelů" mezi např. <nadsázka>militantními motoristy a militantními cyklisty</nadsázka>. To nechcete.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Jan.Prokop za příspěvky (celkem 2):
- Petr.Vileta, V__
- Josef.Kadlecek
- Člen KS Praha
- Profese: revizní technik elektro, energetik
- Dal poděkování: 704 poděkování
- Dostal poděkování: 759 poděkování
Navazuji:
https://wiki.pirati.cz/rules/komin
1. Předpokládej dobrou vůli.
Nepředpokládám, že by mě někdo bez jakýchkoli zkušeností s tímto, zde diskutovaným fenoménem, chtěl někdo podsouvat, že mám se svými výroky ZLOU VŮLI.
Obávám se opaku od ostatních, mě kritizujících diskutujících, kteří podléhají ničím nepodloženými domněnkami. Obávám.
Demokraticky to tu zamkněte. S tím nic nenadělám. Máte moc. Zatím.
https://wiki.pirati.cz/rules/komin
1. Předpokládej dobrou vůli.
Nepředpokládám, že by mě někdo bez jakýchkoli zkušeností s tímto, zde diskutovaným fenoménem, chtěl někdo podsouvat, že mám se svými výroky ZLOU VŮLI.
Obávám se opaku od ostatních, mě kritizujících diskutujících, kteří podléhají ničím nepodloženými domněnkami. Obávám.
Demokraticky to tu zamkněte. S tím nic nenadělám. Máte moc. Zatím.
Existuje princip: je hrází pro jakékoli informace, odolává všem argumentům a úspěšně drží lidi ve věčné ignoranci: zavrhnout věc ještě před prozkoumáním
- Martin.Kucera
- Člen KS Moravskoslezský kraj
- Profese: nakladatel
- Dal poděkování: 561 poděkování
- Dostal poděkování: 12523 poděkování
Nikdo ti nebrání o tom fenoménu diskutovat dále, třeba v Podpalubí, jen to zkrátka nepatří do sekce "Aktuální kauzy týkající se programu a politiky Pirátů."Josef.Kadlecek píše: ↑15 úno 2021, 21:27 Demokraticky to tu zamkněte. S tím nic nenadělám. Máte moc. Zatím.
Oznámení moderátora:Takže lock.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Martin.Kucera za příspěvky (celkem 7):
- Vojtech.Pikal, Jakub.Backa, Jan.Hrubes, Jan.Prokop, Vit.Fux, Adam.Jaros, Petr.Vileta
Jak jednoduchý by byl svět, kdybychom četli a dělali věci hned správně. -- Lucie Spáčilová