podpora v senátních volbách

Moderátor: PKS Ústecký kraj

Pravidla fóra
  • Toto je veřejné fórum. Stanoviska nevyjadřují názor Pirátů, pokud nebyla schválena příslušnými orgány. Stanoviska se publikují na krajském webu.

  • V anketách mohou hlasovat i návštěvníci bez přihlášení. Ankety proto nelze v žádném případě považovat za závazná hlasování.

  • Moderátorem tohoto fóra je krajské předsednictvo.

  • Toto fórum je viditelné pro návštěvníky bez přihlášení. Přihlášeným uživatelům se zobrazuje pouze tehdy, pokud jsou členy krajského sdružení nebo jeho registrovanými příznivci. Fóra místních sdružení se zobrazují pouze jejich členům a jejich registrovaným příznivcům.

  • Mezi registrované příznivce se můžete sami zařadit přidáním do příslušné skupiny v nabídce Obrázek Nastavit zobrazovaná fóra.

drapalv
Návštěvník – nepatří k Pirátům

podpora v senátních volbách

Příspěvek od drapalv »

Dobrý den,
jmenuji se Vladimír Drápal a chtěl bych požádat o podporu Pirátské strany v senátních volbách ve volebním obvodu č. 6. Postoupil jsem do druhého kola a protože mi jsou liberální myšlenky a ideály pirátů blízké, myslím, že tato podpora je možná. Dlouhá léta jsem vykonával funkci ředitele Vrchlckého divadla v Lounech, dnes pracuji jako kurátor a produkční Galerie města Loun. Jsem také majitelem vydavatelství Guerilla Records. Pořádal jsem a dosud pořádám také celou řadu koncertů českého undergroundu a v této komunitě jsem znám pod přezdívkou Lábus. Celou řadu Pirátů z mého regionu osobně znám a myslím, že si navzájem svými postoji konvenujeme.
Nejsem členem žádné politické strany.
O mně se dozvíte více např na Wikipedii: https://cs.wikipedia.org/wiki/Vladim%C3 ... galerista)
Piráti v tomto obvodu podporovali Daniela Pitka, který do druhého kola nepostoupil. Vzhledem k tomu, že to se odehraje již příští víkend, prosím o urychlenou reakci.
Děkuji Vám předem
Vladimír
Jiri.Wiche
Krajský zastupitel
Příspěvky: 162
Registrován: 02 črc 2018, 19:05
Profese: ekonom
Bydliště: Havlíčkův Brod
Dal poděkování: 1114 poděkování
Dostal poděkování: 220 poděkování

Re: podpora v senátních volbách

Příspěvek od Jiri.Wiche »

Ahoj, zkus to dát na stránky Krajského a Místního sdružení v tvém volebním obvodu MS -Louny? Žatec? Držím palce z Vysočiny JW
Uživatelský avatar
Vladimir.Vlach
Předseda/předsedkyně krajského sdružení
Příspěvky: 466
Registrován: 12 bře 2018, 12:31
Profese: IT technik
Bydliště: Žatec
Dal poděkování: 943 poděkování
Dostal poděkování: 596 poděkování

Re: podpora v senátních volbách

Příspěvek od Vladimir.Vlach »

Dobrý den,

děkujeme za zájem o naši podporu. Z titulu předsedy krajského sdružení jsem zahájil rozpravu a následující hlasování na tomoto odkazu
Vladimír Vlach
724 429 696
Předseda krajského sdružení Ústeckého kraje
Předseda místního sdružení Žatec - Louny
Zastupitel Ústeckého kraje
Odpovědět

Zpět na „Ústecký kraj“