Jakub.Zach píše: ↑21 zář 2020, 17:00
Ahoj Libore, trochu se divím, jak moc se Jaromíra zastáváš....
Pokud si přečteš můj úvodní příspěvek tady viz.
viewtopic.php?p=716600#p716600, kde se distancuji od populistického prohlášení našeho PKS ZLK, tak uvidíš, že se zastávám především svobodného rozhodnutí výboru TJ Sokol. A dále tam popisuji jak článek manipuluje se čtenáři a jako bývalý člen Sokola a TJ uvádím i důvody proč s prohlášením a článkem nesouhlasím.
Nevím o jakém vlákně s hnojomety to mluvíš, ale ty sám zastáváš názor, že jeden z hlavních komunikačních kanálů je právě fórum ...
Odkaz na vlákno na FB byl v citaci v reakci na odpověď k uvedenému dotazu. Vidíš někde v uvedeném FB vlákně, že bych tam diskutoval, či dokonce házel hnůj na člena pirátů? Diskuzi stále vedu především tady. Dokonce jsem žádal na zulipu i placeného volebního manažera, ať s tím Jerrymu nějak pomůže. Pomohl mu někdo z kraje? Nikdo, normálně ho kraj v tom nechal potápět a distancovali se v prohlášení ani nevím od čeho.. Předpokládám, že ho potopili kvůli jeho členskému podnětu, kde požadoval odvolání některých členů z čela kandidátky pro ztrátu důvěry viz.
viewtopic.php?p=702067#p702067
Dokonce jsi byl "předmětem" sporu, kdy právě kvůli tomu, že se jeden člen pirátské strany "dostatečně rychle nevyjádřil" na fóru, skončil u KK.
Pokud chceš upozornit na to, jak mi bylo členkou v čele kandidátky v soukromém mailu citovány paragrafy a upozorňováno na křehkou právní rovinou mezi svobodným vyjadřováním a ochranou osobnosti, jenom z důvodu, že jsem se zeptal na výběrové řízení, které bylo uděláno až po zvolení do funkce, tak celé vlákno je tady
viewtopic.php?f=417&t=52568 Tady ti jen připomenu, že sám jsem podnět ke KK nepodal.