Radek Cymbál - zájemnce o členství

V tomto fóru se představují příznivci Pirátů, kteří se chtějí stát členy.

Moderátoři: Personální odbor - celý, PKS Ústecký kraj

Pravidla fóra
V tomto vlákně se prosím ostatním členům stručně představte:
  1. Představení vložíte kliknutím na ikonu Obrázek, která se zobrazuje, pokud jste přihlášeni.
  2. Do předmětu napište svoje jméno a příjmení.
  3. V textu se nám prosím stručně představte a napište nám, co vás vede k zájmu o členství v Pirátech. Budeme rádi, když nám zároveň řeknete, jak byste se chtěli do činnosti strany zapojit a jaké máte zájmy, schopnosti a dovednosti.
Krajské předsednictvo vás bude informovat o nejbližší schůzi v tomto tématu nebo jiným vhodným způsobem.
Členství vznikne, jakmile na schůzi podáte písemnou přihlášku, budete přijati předsednictvem a zaplatíte členský příspěvek na transparentní bankovní účet (podrobnosti).
Odpovědět
lupa
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 1
Registrován: 07 kvě 2020, 11:29
Profese: Procesní specialista
Dostal poděkování: 5 poděkování

Radek Cymbál - zájemnce o členství

Příspěvek od lupa »

Ahoj všem,

jmenuji se Radek Cymbál a bydlím v Koštanech, je mi 40 let, jsem šťastně ženatý a mám devítiletého synka.
Pracuji, jako procesní specialista/technolog, pro Ideal Standard s.r.o., tedy výrobu sanitární keramiky a to už čtrnáct let.
Postupně jsem se k této pracovní pozici propracoval z pozice dělnické, jelikož jsem původním řemeslem kuchař a do "fabriky", jsem šel jen na dobu nezbytně nutnou :).
(člověk míní život mění)

Mé zájmy jsou, především rodina, tedy výlety/cestování, ale i jen tak být spolu :)
Léta jsem byl předsedou downhillového klubu v Krupce a pomáhal jsem pořádat český pohár ve sjezdu horských kol, který už se bohužel nejezdí. Doprovodně k této akci, jsem pořádal i menší koncerty. Mou vášní zůstalo kolo (enduro/sjezd). Stále i rád vařím pro ostatní. Nedávno jsem odvařil dvě veliké svatby, abych snad milované řemeslo nezapomněl. (a nezapomněl :))

Od mládí jsem byl dost "PUNK" a žil divoký život. Narození syna, ve mě ale odstartovalo změnu. Postupně jsem začal být cílevědomí a zodpovědný, což vedlo k velkému pracovnímu nasazení a poměrně rychlé zpětné vazbě v zaměstnání i okolí. Pokládám se za člověka s vysokým "morálním kreditem". Zakládám si na spolehlivosti a vyžaduji ji od ostatních. Uspořádání života ve mě samozřejmě odstartovalo i zájem o politiku. Nicméně dlouho jen okrajově...(až do teď :))
Ve chvíli, kdy jsem začal v médiích vnímat Ivana Bartoše, který mě jak se říká sedl, jak typově tak názorově, byla pro mě pirátská strana jasným favoritem ve volbách a favoritem stále zůstává.

Jako téma ve mě rezonují vztahy k národnostním menšinám, ostatně Krupka byla v tomto ohledu neslavně známá. Případně i pohled, jisté části Teplic na muslimské turisty/lázeňské hosty. Dále sport, jako biker a vůbec vyznavač adrenalinových sportů, mě vždy bylo líto přeceňování "komerčních sportů", jako je fotbal atd., do kterých jdou často veškeré možné prostředky na úkor sportů ostatních. V Košťanech bych proto rád v budoucnu inicializoval i se rád podílel na rozvoji cyklosportu-okolí jezera Barbory se k tomu přímo nabízí.

Jsem znechucený momentální sestavou vlády opřenou o komunisty a s premiérem vlády v tak kolosálním střetu zájmů. Jsem znechucený z toho, jak nás ve světě presentuje hlava státu. Bojím se postupného odklonu od demokratických hodnot, který je patrný a momentálně vůbec ne plíživý. Jsem především Evropan a vážím si demokracie. Jsem také hrdý občan české republiky a cítím potřebu, být více zodpovědný za směr, kterým se bude ubírat/držet kurz.

Proto Vás prosím o schválení mé žádosti o členství. Myslím, že i přes mou časovou vytíženost, mám co nabídnout a rád se na držení kurzu budu podílet :).

Děkuji!

Radek C.
Tito uživatelé poděkovali autorovi lupa za příspěvky (celkem 5):
Frantisek.Navrkal, Jan.Bartonicek, Lukas.Rysavy, Michaela.Schwarzova, Petr.Rysler
Zuzana.Petruvova
Koordinátor/ka krajského sdružení
Příspěvky: 344
Registrován: 14 črc 2017, 10:38
Profese: student práva
Dal poděkování: 154 poděkování
Dostal poděkování: 255 poděkování

Re: Radek Cymbál - zájemnce o členství

Příspěvek od Zuzana.Petruvova »

Ahoj Radku,

ještě jednou tě mezi námi vítám a děkuji za představení.

Jak jsem ti již psala v emailu, tak další schůze krajského sdružení proběhne dne 23.05. skrze platformu Cisco Webex a pokud budeš mít zájem, tak ti zašlu přesnější instrukce. Další osobní setkání plánujeme až na další měsíce.

Měj se krásně a kdykoliv se na mě můžeš obrátit.
Koordinátorka pro Ústecký kraj
zuzana.petruvova@pirati.cz
+420 778 402 477
Odpovědět

Zpět na „Zájemci o členství Ústecký kraj“