Pirát Michálek se na zastupitelstvu Prahy 1 vrhl na občana.

Diskuse s veřejností a místo pro její podněty a připomínky

Moderátor: Komise předsedajících

Pravidla fóra
kotas
Návštěvník – nepatří k Pirátům

Pirát Michálek se na zastupitelstvu Prahy 1 vrhl na občana.

Příspěvek od kotas »

Do sporů s občany se zapojil i předseda poslaneckého klubu Pirátů Jakub Michálek, když vystartoval po jednom z občanů držících transparent s heslem „Stydíme se za tebe, Pavle“.

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/pi ... e-40309920

Neměl by se na veřejnosti víc ovládat?
anon124
Dal poděkování: 148 poděkování
Dostal poděkování: 163 poděkování

Re: Pirát Michálek se na zastupitelstvu Prahy 1 vrhl na občana.

Příspěvek od anon124 »

Sorry, ale já tam byl, pár metrů od toho. Jakub se rozhodně na nikoho nevrhnul. Vyčinil člověku, který dezinformuje veřejnost cedulkou s logem Pirátské strany. Podle mě Jakubova reakce byla zcela na místě. Nějaký jouda, který pracuje Bůhví pro koho, by se neměl, jen kvůli přítomnosti mnoha kamer a novinářů, přiživovat na Pirátské straně.
tronda

Příspěvek od tronda »

Petr.Daubner píše: 14 led 2020, 20:55 Sorry, ale já tam byl, pár metrů od toho. Jakub se rozhodně na nikoho nevrhnul. Vyčinil člověku, který dezinformuje veřejnost cedulkou s logem Pirátské strany. Podle mě Jakubova reakce byla zcela na místě. Nějaký jouda, který pracuje Bůhví pro koho, by se neměl, jen kvůli přítomnosti mnoha kamer a novinářů, přiživovat na Pirátské straně.
V článku je i video a zrovna poklidně a kultivovaně ten projev nevypadá. Bavíme se o vrcholovém politikovi, předsedovi jednoho z nejsilnějších poslaneckých klubů. Jeho projev tomu prostě neodpovídá. To jsou záběry hodné nějaké místní putyky.

A jinak když Michálek dezinformuje o Kalouskovo padácích, tak je to v pořádku?
Lieskovsky

Příspěvek od Lieskovsky »

Petr.Daubner píše: 14 led 2020, 20:55 Sorry, ale já tam byl, pár metrů od toho. Jakub se rozhodně na nikoho nevrhnul. Vyčinil člověku, který dezinformuje veřejnost cedulkou s logem Pirátské strany. Podle mě Jakubova reakce byla zcela na místě. Nějaký jouda, který pracuje Bůhví pro koho, by se neměl, jen kvůli přítomnosti mnoha kamer a novinářů, přiživovat na Pirátské straně.
Na hrubý pytel hrubá záplata :?: Opravdu toto má být způsob adekvátní reakce a omluvenka?
Vaclav.Vcelica
Profese: stavební projektant
Dal poděkování: 27 poděkování
Dostal poděkování: 115 poděkování

Příspěvek od Vaclav.Vcelica »

Jsem zvědav na sebereflexi JM. I kdyby to byl "nějaký jouda", jak píšeš Petře, tak JM k němu přitáhl nepatřičně pozornost a sebe a Piráty znemožnil. Je jedno, že to bylo jinak, než to bylo popsané na Novinkách. Vyznění videa a celé roztržky je pro JM nelichotivé. Ostatní přítomní se mu leda vysmáli.
Po nebývale pochvalných článcích o Celostátním fóru, které zveřejnila různorodá média, nyní všechno přebije takováhle hloupost. Mediální prostor je jen jeden a není nafukovací. Čím jej budeme plnit, je na nás. Ivan nedávno psal, jak musel vysvětlovat anketu o rozpuštění místo toho, aby se věnoval jiným důležitějším věcem v rozhovorech. Tohle je obdobné. Pokud jsme nerozjeli novou mediální strategii, ve které i negativní reklama je reklama, pak nevím, co má tohle znamenat.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Vaclav.Vcelica za příspěvky (celkem 3):
Libor.Adamek, Ripper_57, V__
Cmelda

Příspěvek od Cmelda »

Copak? Když pirátští vyhulenci napadají a na rozdíl od této hlouposti velmi hrubě Babiše ,tak si radostně tleskáte. Ale drobná výtka na Vaši omámenou hlavu? Tak máte spousty výhrad o placených lidech, kteří jsou proti Vám... Mimochodem jsem si četl zaměstnání Vašich kandidátů a jeden měl napsáno aktivista. Co asi tak dělá? Jezdí tam,kde se objeví Babiš a tam demonstruje? Za čí kačky? Vždyť tvrdíte ,že takoví lidé u Vás neexistují. Jo abych nezapomněl, nebyl jsem voličem Babiše a nepočítám s tím, že mi to budete věřit. Ale upřímně, je mi to úplně jedno. Teď si uvědomuji , že budu Vaší rádoby transparentní stranou nejspíše smazán. . . Ale co taky čekat od strany , která je jedinou stranou v Evropě, která žaluje vlastní lidi aby jsme případné pochybení zaplatili všichni. A nikde není psáno že pochybení vzniklo! I největší trouba v EU začne řešit nesmysl, když mu to bude nějaký podvraťák neustále podsouvat. Ale neradujte se, i kdyby Vám tato stbárna vyšla, lidé Vám hlas nedají. Na základě bonzáctví v České zemi nikdo historicky nevyhrál. A Češi si na základě zdravého selského rozumu vždy dokážou spočítat, co jste zač. Howgh
abcd

Příspěvek od abcd »

Už jsem vám to zde psal, Michálek sejme piráty zevniřt.

Máte nulou sebereflexi a ego jak mount everest. Hlavně, že už řešíte, kdo z vás bude sedět v další vládě.
Vojtech.Pikal
Kontrolní komise
Profese: politik, informatik
Dal poděkování: 11092 poděkování
Dostal poděkování: 8913 poděkování

Příspěvek od Vojtech.Pikal »

Já v tom videu jasně slyším, že tam Jakubovi někdo říká, ať se jde oběsit. To mi teda nepříjde OK. Video nezachycuje celou situaci.
A Praha 1 by si teda asi zasloužila lepší jednací sál, kde se nebudou lidi takhle tísnit.

Profil, Vedoucí AO; člen KaS; člen 2012 až 2025
„Nakonec vám budou vládnout ti nejneschopnější z vás. To je trestem za neochotu podílet se na politice.“*
Podporuji myšlenky. Volbu předsednictva vyhrál DFW.

Martin.Kucera
Člen KS Moravskoslezský kraj
Profese: nakladatel
Dal poděkování: 561 poděkování
Dostal poděkování: 12523 poděkování

Příspěvek od Martin.Kucera »

Vojtech.Pikal píše: 15 led 2020, 00:06Já v tom videu jasně slyším, že tam Jakubovi někdo říká, ať se jde oběsit. To mi teda nepříjde OK.
Podobný výrok IMHO najdeš v každé druhé diskusi na Parlistech.
Ale když se v tom videu dívám na Jakuba, tak jeho gestikulace není zrovna vzorem sebeovládání, skoro bych ji označil za výhružnou.

Jak jednoduchý by byl svět, kdybychom četli a dělali věci hned správně. :) -- Lucie Spáčilová

Tomas.Martinek
Člen KS Liberecký kraj
Profese: Student doktorského studia, OSVČ
Dal poděkování: 174 poděkování
Dostal poděkování: 273 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomas.Martinek »

Manipulace ala Novinky. Vidím jen, jak upozorňuje na komparzistu zneužívající logo strany a ostatní na něj křičí výhrůžky smrtí. K žádnému fyzickému kontaktu evidentně nedošlo https://t.co/AaovmDf2Nz
Tito uživatelé poděkovali autorovi Tomas.Martinek za příspěvky (celkem 8):
Lukas.Dolezal, Jan.Lipavsky, Stepan.Strebl, Pavel.Tauer, Jakub.Dedek, Hana.Vodrazkova, Eva.Ticha, Jiri.Belsan

Ing. Tomáš Martínek, Ph.D., člen poradního týmu k důchodové reformě MPSV, člen resortních týmů Finance a Informatika. Více info zde.

Odpovědět

Zpět na „Veřejná diskuse“