Nejnovější kauza ohledně JCDecaux (Krausová - Tenzer)
Moderátor: Komise předsedajících
Toto je veřejné fórum, které neprezentuje oficiální stanoviska
Diskutujte slušně a respektujte Pravidla internetového fóra
- Mikulas.Ferjencik
- Profese: Asistent předsedy poslaneckého klubu
- Dal poděkování: 3352 poděkování
- Dostal poděkování: 6235 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nejnovější kauza ohledně JCDecaux (Krausová - Tenzer)
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Mikulas.Ferjencik za příspěvky (celkem 6):
- Jaroslav.Nemec, Marek.Necada, Jan.Novak, Ondrej.Profant, Michal.Ketner, Michal.Stepan
Člen s omezenými právy v důsledku neoprávněné realizace volebních výdajů
- Martin.Kucera
- Člen KS Moravskoslezský kraj
- Profese: nakladatel
- Dal poděkování: 565 poděkování
- Dostal poděkování: 12763 poděkování
A ještě doplním:
V případě, že vyplave takovýto problém (teď myslím tu kauzu, jíž tohle vlákno začalo), mají být členové strany mezi prvními, jimž se přímo od aktérů dostane vysvětlení. Pokud Míše členové, jimž za svou pozici vděčí, nestojí ani za písmenko, přijde mi to jako pohrdání jimi, bohužel.Viktor.Mahrik píše: ↑23 říj 2019, 00:46Ad 1) Možná bychom se měli zamyslet, proč tu od aktérů nic není. Věřím, že jsi dost chytrá, abys to zvládla i bez nápovědy.
Udělám-li chybu (a chybou bylo to, že takovou věc napsala, ne že to omylem poslala i Janě), musím počítat s následky. Mně takový mail přijít, tak ho dost možná hned vyvěsím do Podpalubí (protože zastávám postoj "neříkat v soukromém rozhovoru o XY nic urážlivého, co bych si netroufl říct přímo XY či dokonce veřejně" - ostatně tady máš příklad)Ad 2) Míša je nadřízená Jany? Fakt je potřeba za tím nutně hledat nějaký konflikt z pozice moci? Ano, já bych na místě Míši na klávesnici nevyťukával to, co naťukala ona a rozhodně bych to neposílal Janě. Že to byla chyba si jistě Míša uvědomila v okamžiku, kdy mail odešel. Troufnu si říct, že nebylo cílem nechat se vláčet po fóru (a kanály bulváru) a poškodit stranu tím, že to Jana vytasí.
Jenže nepřípustné chování stranického představitele přece není osobní problém, ale vnitrostranický problém. (Když to vezmu na tom svém příkladě, který David též uvedl, tak šlo o čistě pracovní mailovou konverzaci - na kterou tedy iMHO nelze uplatňovat měřítka ochrany soukromí. Takže když mi Jakub začal vyhrožovat za to, že jsem trval na principech, jež jsem se členské základně zavázal dodržovat, zkrátka jsem tu konverzaci vyvěsil v Podpalubí. Možná jsem ji měl vyvěsit rovnou ve vnitrostranické diskusi.)Ad 3) Nevím, kde problémy řešíš Ty, ale já osobní problémy řeším osobně s člověkem, se kterým mám problém. Ano, pokud se jedná o osobní problém, nemám potřebu to rozmazávat na fóru, ale ani kdekoli jinde.
Ano, naše názory samozřejmě hodně vypovídají i o nás. Ale ono se to dá i otočit - pokud nemáš pocit, že to tak je, fajn, ale možná to vypovídá spíš o tobě než o čemkoli jiném.Na rozdíl od Tebe si nemyslím, že by se někdo vyhýbal pravdě, ztrácel sebereflexi, vědomě lhal, překračoval kompetence nebo hájil špatné. Pokud máš pocit, že to tak je, tak se mi to zdá smutné, ale asi to vypovídá spíš o Tobě než o čemkoli jiném.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Martin.Kucera za příspěvky (celkem 8):
- Filip.Smoljak, Viktor.Derka, Jaroslav.Nemec, Dalibor.Zahora, Martin.Svadlenka, Jan.Novak, anon539, Petr.Vileta
Jak jednoduchý by byl svět, kdybychom četli a dělali věci hned správně. -- Lucie Spáčilová
- Filip.Smoljak
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: Sociální pracovník, ředitel NNO
- Dal poděkování: 146 poděkování
- Dostal poděkování: 166 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Zhruba před týdnem na fóru v sekci Zastupitelstvo HMP jsem se vás všech (hlavně Míši s Adamem) ptal na jednu docela podstatnou věc, která tu vůbec nezazněla. Odpověď jsem nedostal, což chápu tak, že byla málo adresná. Jelikož jsi se také stýkal s panem Tenzerem, který kandidoval v komunálních volbách ve Vinoři, třeba tu odpověď budeš znát přímo ty, Viktore.
Jádro svého dotazu tedy zopakuji:
"Kdo nese odpovědnost za to, že se ve Vinoři objevil pan Tenzer na kandidátce s podporou Pirátů? Z vlákna na fóru, které se této věci věnovalo, vyplývá, že garanty návrhu kandidátky byli Dan Mazur a sám Tomáš Tenzer." Jak to že byl garantem kandidátky někdo z vedení nechvalně proslulé firmy JC Decaux? Kdo ho tím garantem učinil?
Vlákno (Vinoř je v bodě 8):
viewtopic.php?f=349&t=42933
Pokud zná odpověď na mou otázku kdokoliv jiný, tak sem s ní, prosím. Děkuji!
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Filip.Smoljak za příspěvky (celkem 2):
- Dan.Lestina, Petr.Rysler
-
- Příznivec Pirátů – Liberecký kraj
- Profese: technik
- Dal poděkování: 148 poděkování
- Dostal poděkování: 87 poděkování
-
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: Logistika
- Dal poděkování: 37 poděkování
- Dostal poděkování: 216 poděkování
https://twitter.com/JakubMichalek19/sta ... 2998696962
Thajske masaze, lekce boxu, tabletky, dovolena v Karibiku atd., aby se hodil trochu do klidu.
Vyjadrovani na socialnich siti je soucasti prace profesionalniho politika.
Pokud by byl dotycny lekar/ucitel, tak nevim jestli by mu proslo, kdyby si sve emocni rozpolozeni lecil na pacientech/detech.
Osobne by me zajimalo, zda stranu poskozuje jeste kauza samotna ci nasledny balast.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Nikezeus za příspěvek:
- Fireman142
- Jan.Hora
- Kontrolní komise
- Profese: IT analytik / Software developer (MSSQL)
- Dal poděkování: 1674 poděkování
- Dostal poděkování: 2079 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Uvědomte si prosím, že postavit se rozzuřenému virtuálnímu davu je velký nápor na psychiku (málokdo to zažil, ale ti co ano, ti vědí o čem mluvím). A všechnu čest výjimkám, ale tady nikoho nezajímá vyjádření aktérů, to možná platilo na začátku. Hejno se změnilo v dav dychtící po krvi.
Když jsem s Míšou naposledy mluvil, říkal jsem jí že tohle vlákno by mohlo vyprodukovat něco přínosnýho (byť je to pro ní a Jakuba strašně nepříjemný téma), pokud pirátstvo nebude mít cíl v podobě konkrétních lidí a bude se držet věcnýho obsahu (tj. pokud to s Jakubem nebudou sami rozviřovat příspěvky a nechají běžet diskusi). Takže pokud máte pocit, že je blbě že sem ani jeden nenapíše, možná za to trochu můžu já.
Děkuju všem výjimkám, které se snaží vrátit k obsahu Davidova postu a věcně se pobavit jestli fakt máme problém a co bychom s ním měli dělat. I když se s váma přu, tak si myslím že má smysl se o tom bavit a snažit se něčeho dobrat.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Jan.Hora za příspěvky (celkem 5):
- Martin.Stanek, Michal.Gill, Marek.Necada, Jiri.Belsan, Antonino.Milicia
Jan Hora
KS Praha
PMS Praha 4
zastupitel MČ Praha 4
jan.hora@pirati.cz
Keep calm and practise Iaido
- Jiri.Hoskovec
- Profese: Úředník
- Dal poděkování: 342 poděkování
- Dostal poděkování: 464 poděkování
Jakou ostrakizaci, prosím tebe? Neuspěl jsi ve výběrovém řízení na člena DR a zcela nezávisle na tom jsi byl svým nadřízeným propuštěn z úřední pozice, kterou jsi krátce a zjevně ne podle očekávání zastával.Jaroslav.Nemec píše: ↑23 říj 2019, 01:04 Mám za sebou ostrakizaci v Pirátské straně. Snažím se pochopit proč. Jistě udělal jsem pár chyb. Nelíbí se mi ten obranářský přístup k jedné partnerské dvojici, vlastně nevím... Ale to je jedno, soukromí ctím, jen chci sdělit, že mi je rok připomínáno, dotkni se JM nebo MK (stále se domnívám, že JM o tom neví) a jsi ve straně nula. Byl jsem odejit od primátora (mimo regule MHMP), byly tu snahy mě nepodpořit v komisích, byly tu snahy mě odvolat z výboru... Stálo mě to mnoho energie... Stála za tím Míša Krausová! Ustál jsem to, má rodina trpí. Už mě nebaví mlčet a jsem připraven být totálně transparentní (u sebe). Pevně doufám, že to Pirátům pomůže. Pomůže si uvědomit, že jsme stále jedna parta, jedno hejno. Ale jsou zde lidi, které ovládl pocit moci...
Co je na tom ostrakizujícího a jak s tvým pracovně právním poměrem souvisí JCD a toto vlákno?
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Jiri.Hoskovec za příspěvek:
- David.Wagner
Úředník. jiri.hoskovec@pirati.cz
- Martin.Svadlenka
- Člen KS Olomoucký kraj
- Profese: elektromechanik
- Dal poděkování: 762 poděkování
- Dostal poděkování: 324 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Šikmá plocha? Není brzy?
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Martin.Svadlenka za příspěvky (celkem 2):
- Marek.Necada, anon539
Aktivista hnutí za pravdu o 11. září 2001 a přikladač polen.
- Jan.Hora
- Kontrolní komise
- Profese: IT analytik / Software developer (MSSQL)
- Dal poděkování: 1674 poděkování
- Dostal poděkování: 2079 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Jan Hora
KS Praha
PMS Praha 4
zastupitel MČ Praha 4
jan.hora@pirati.cz
Keep calm and practise Iaido
- Dan.Lestina
- Člen KS Jihočeský kraj
- Profese: aspirující přírodovědec
- Dal poděkování: 1134 poděkování
- Dostal poděkování: 1023 poděkování
Já jsem asi krutý a zlý člověk, ale nedojímá mě to. Člověk v jejich postavení to má denně na talíři v jiných věcech, a jestli to nezvládají... Sorryjako, nechat fórum, ať se vykecá a jet dál je možná krátkodobě účinný, ale dlouhodobě neudržitelný přístup.Jan.Hora píše: ↑23 říj 2019, 09:10 Uvědomte si prosím, že postavit se rozzuřenému virtuálnímu davu je velký nápor na psychiku (málokdo to zažil, ale ti co ano, ti vědí o čem mluvím). A všechnu čest výjimkám, ale tady nikoho nezajímá vyjádření aktérů, to možná platilo na začátku. Hejno se změnilo v dav dychtící po krvi.
Tak, a teď jsem to sem napsal já, tak se prosím už nesoustřeďme na to, kdo zde má nemá vystoupit, a držme debatu v kolejích, dík.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Dan.Lestina za příspěvky (celkem 6):
- Marek.Necada, Adam.Jaros, Janek.Wagner, Vit.Fux, Antonino.Milicia, anon539