Martin.Kucera píše: ↑10 zář 2019, 14:09
Milerád se s tebou sejdu, abys mi předvedl, jak v phpbb dokážeš během 5 sekund:
- přesunout příspěvek do jiného vlákna
- za tento příspěvek dopsat (aby bylo jednoznačně vidět, kdo zásah provedl) další, v němž odkážeš na pravidla fóra a zcopypastuješ do něj příslušnou konkrétní pasáž z nich.
A pokud to skutečné dokážeš, veřejně se ti písemně omluvím.
Já jsem přesvědčen, že bych to pod minutu nedal. Což je, vzhledem k tomu, že trollovi stačí na vložení příspěvku skutečně těch 5, nanejvýš 10 sekund, prostě neadekvátní časová náročnost.
Vazene Piratky, Vazeni Pirati,
prosim prokazte, ze vetsina z Vas neztratila rozum a zbavte se alespon jednoho cloveka, ktery dela neuveritelnou ostudu:
- sam sobe, - Vasi strane, - vsem sympatizantum (seriozne prispivajicim a
podporu hledajicim lidem)
Sam sobe dela ostudu ten, kdo odpovi na prispevek a behem 24 hodin zapomene, co ten prispevek obsahoval. Pan Kucera to zde dokazal jiz podruhe, to je opravdu obdivuhodne
Vasi strane dela ostudu kazdy, kdo vedome a opakovane porusuje Základní
pravidla slušného chování na Pirátském fóru. Prectete si je prosim, jsou docela zajimava a inspirujici.
Seriozne prispivajicim dela ostudu ten, kdo zamerne a bez varovani vymaze kriticke prispevky tak, ze tim dojde k bezprecedentimu poruseni zavaznych Formalnich
pravidel fora
V tomto vlakne koncim, musim se venovat dulezitejsim vecem. Pro detailni dolozeni uvedenych tvrzeni mi muzete poslat zpravu.