Antonino píše: ↑03 bře 2019, 07:19
Nechápu smysl té otázky. A nezdá se mi spojení "odmítáš zpochybnit". To zní dost nesvobodně.
A nechci se tu ani o samotném očkování bavit. Nemám pro to kvalifikaci. Já jsem kritický k
systému povinného očkování v ČR.
Právě v odmítání spočívá ta svoboda. V tom, že můžeme odmítat. V okamžiku, kdy nám v tom někdo nebo něco brání, nebo nás k tomu nutí, stáváme se nesvobodní. Pokud vnímáš to spojení nesvobodně, zřejmě se tak cítíš a proto "nechápeš" smysl otázky. Bavíme se na půdě politické strany. Teoreticky, každý z nás by mohl být jedním z poslanců. Tudíž, pokud bychom se dostali do situace rozhodovat o něčem, čemu "nerozumíme", nemáme kvalifikaci (protože není statistik nebo nemá data, nikoliv proto, že není odborník na vakcinaci), podle čeho bychom se rozhodovali? V dnešní době, kdy si
můžeš koupit jakoukoliv studii? Hýbat s daty je to nejjednodušší, pokud víš, jak má vypadat výsledek.
Bohužel, bez povídání o samotném očkování ten systém nelze změnit, protože právě v něm, více než v čem jiném, jsme nesvobodní, protože nám chtějí zakázat se informovat, a nutí nás odmítat.
Na základě čeho si kritický k systému povinného očkování ? Co nebo kdo tě kvalifikoval? Pokud nemáme my neodborníci kvalifikaci pro komentování očkování?