Komunální volby 2018 - HOVORANY

Moderátoři: KoKS Jihomoravský kraj, PKS Jihomoravský kraj, PMS Slovácko

Miroslav.Foltyn
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: sládek
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Komunální volby 2018 - HOVORANY

Příspěvek od Miroslav.Foltyn »

Ahoj,

zakládám vlákno, kde budou postupně přidávány veškeré informace o Pirátské kandidátce do komunálních voleb v obci Hovorany.

Pracovní verze programu je ZDE > https://docs.google.com/document/d/1P9n ... sp=sharing. Každý má možnost se k tomuto programu vyjádřit a jakmile bude připomínkování dokončeno, budeme hlasovat o jeho schválení.

Prosím všechny kandidáty, aby do tohoto vlákna vložili pár vět o sobě. Následně proběhnou troje primární volby (tajné hlasování) ze kterých vzejde lídr, čelní kandidáti a ostatní kandidáti. Takto vzniklou kandidátní listinu následně předložíme ke schválení na Místní sdružení Slovácko.

Následně bude probíhat fotografování kandidátů. Řešíme ještě to, že by fotografka přijela za námi do Hovoran. Jakmile budu mít bližší informace, dám hned vědět.

No a nakonec jsou v plánu další Pirátské akce, na které jste samozřejmě zváni a brzy se dozvíte více podrobností.

Díky.
Miroslav.Foltyn
Profese: sládek
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Komunální volby 2018 - HOVORANY

Příspěvek od Miroslav.Foltyn »

Já to začnu:

Jmenuji se Miroslav Foltýn, je mi 33 let, pracuji pro českou firmu IP Polná kde mám na starost revitalizace bytových domů. Jsem podporovatelem Pirátské strany od jejího vzniku a členem od roku 2015. Aktuálně zastávám funkci 1. místopředsedy Místního sdružení Slovácko. Do komunální politiky v Hovoranech chci přinést transparentnost a otevřít úřad lidem. Komunikace OÚ se může výrazně zlepšit, pokud budeme používat nejnovější technologie. Pokud budou veškeré informace přístupné na webu a na soc. sítích, výrazně se zvýší informovanost občanů. To je dle mého základ, ze kterého bychom měli vycházet. Získáme tak zpětnou vazbu a zjistíme, co občany nejvíc zajímá a aktivně je zapojíme do rozhodování o plánovaných projektech. Zároveň se samozřejmě zavazuji řídit Demokratickým minimem > https://www.pirati.cz/program/dlouhodoby/minimum/
Petr.Balaz
Profese: dělník
Dal poděkování: 236 poděkování
Dostal poděkování: 296 poděkování

Re: Komunální volby 2018 - HOVORANY

Příspěvek od Petr.Balaz »

Jen informačně. V primárních volbách se nikdo nepřihlásil. Hovorany tak nemají Pirátskou kandidátku.
Nechtěj být člověkem, který je úspěšný, ale člověkem, který za něco stojí. Albert Einstein
Kontakty:
Zamčeno

Zpět na „Slovácko“