František Pudil

Archivační fórum pro vlákna přijatých zájemců o členství

Moderátoři: KoKS Praha, PKS Praha

Pravidla fóra
Toto je dočasné archivační fórum pro odkládání vláken přijatých zájemců o členství. Vlákna sem přesouvá PKS Praha.
Zrušení archivu bude zváženo ve chvíli kdy začne kvalitně fungovat systém Evidence členů.
Zamčeno
Uživatelský avatar
Frantisek.Pudil
Senioři na Palubě
Příspěvky: 285
Registrován: 23 lis 2017, 21:20
Profese: OSVČ Potápěč fotograf
Bydliště: koněvova 242 Praha 3
Dal poděkování: 111 poděkování
Dostal poděkování: 255 poděkování
Kontaktovat uživatele:

František Pudil

Příspěvek od Frantisek.Pudil »

Ahoj,

Jmenuji se František Pudil. Je mi 58 let. Již na konci minulého tisíciletí jsem se stal instruktorem potápění a odchoval přes 1500 nových potápěčů. Potápění je mojí vášní i profesí. K tomu i fotografuji pod i nad vodou. Ostatně fotím i na akcích Pirátů.
Moje motto:
Veď, následuj nebo uhni!

Zažil jsem hluboký socialismus, okupaci v roce 1968 - tu jsem vnímal očima osmiletého kluka, zažil jsem Sametovou revoluci a rozčarování nad tím, co politické strany za tu dobu „dokázaly“ provést této zemi.
Rád bych se aktivně podílel na dění v naší zemi a pro svého vnuka ji pomohl budovat lepší. Piráti mi přijdou jako jedna z mála pro mne přijatelných variant. Vyhovuje mi také, že je zastaven příjem nových členů. Přežil jsem období socialismu jako nestraník, přes velký tlak komunistů abych vstoupil do tehdejší KSČ. Tedy pokud můžu přiložit ruku k dílu i jako nestraník, rád se zapojím. Komunální politika mi přijde jako ideální prostor, kde bych mohl být nějak platný. Bude-li třeba a mohu-li být nějak užitečný, nemám problém ani s kandidaturou do komunálních voleb. Když pro nic jiného, tak i jen pro to, že při současném znění volebního zákona který schvalovaly velké strany a je pro velké strany příznivější, je nutné aby byla obsazena všechna místa na kandidátkách.
Jinak můžu být nápomocný například při aktivní propagaci Pirátů v rámci svých aktivit. Potápění nevidomých, potápění pro děti a přednášky ve školách. Další nápad je propagace v domovech důchodců. Jako bývalý PR Svazu potápěčů mám i určité zkušenosti z propagace. Celkem ovládám i počítač a mám zkušenosti se sociálními sítěmi a tak můžu i moderovat nějakou FB skupinu. Ročně najedu cca 50000 km a mám zkušenosti s dodávkou a minibusem, kdyby bylo potřeba řidiče.

František Pudil
Uživatelský avatar
Annette.Heidlova
Člen KS Praha
Příspěvky: 318
Registrován: 03 led 2013, 02:11
Profese: Interní tester
Dal poděkování: 281 poděkování
Dostal poděkování: 220 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: František Pudil

Příspěvek od Annette.Heidlova »

Ahoj Františku,

děkuji za Tvé představení se. Pokud se nemýlím, jsi z Prahy 3, že?

Fotky, které jsi pořídil na zahájení, jsou vážně super! Moc Ti za ně děkuji. :)

Mohla bych Tě poprosit o nahrání Tvé fotky do Tvého profilu zde na fóru? Je to pro to, aby každý, kdo Ti bude odepisovat věděl, komu vůbec odepisuje. Předem děkuji. :)

Co se členství týče, buď se můžeš nechat přijmout na místním sdružení Tvé Prahy 3 nebo přijít na krajskou schůzi, která se koná každý první čtvrtek v měsíci (příští měsíc to bude výjimečně až 19.7 kvůli svátku). Událost najdeš zde. Tam si řekneš koordinátorce/ovi o přihlášku, vyplníš ji a odevzdáš. Pak se další krajskou schůzi necháš grilovat a následně PKS bude rozhodovat o Tvém přijetí. Způsob, který zvolíš necháme na Tobě. :)

Následující otázky připravilo předsednictvo pražského sdružení pro všechny zájemce o členství. Prosím odpověz na ně, ať jim uděláš radost. :) Předem děkuji. :)
1) Přečetl/a sis poslání Pirátů vyplývajících ze stanov a program? Co považuješ za nejdůležitější, s čím naopak nesouhlasíš, co tě moc nezajímá?

2) Konkrétní programové dotazy pro zajímavost:
  • a) Cítíš se jako Evropan? Je pro tebe zásadní, aby ČR zůstala v EU?
  • b) Podporuješ legalizaci konopí i pro rekreační účely?
  • c) Podporuješ manželství stejnopohlavních párů a adopci dětí stejnopohlavními páry?
3) Jak dlouho Piráty znáš, jak dlouho nás podporuješ a jakým způsobem?

4) Koho jsi volil/a předtím, než jsi volil/a Piráty? Proč? Pokud si to chceš nechat pro sebe, respektujeme to.

5) Byl jsi v minulosti členem nějaké jiné politické strany nebo hnutí? Pokud ano, co tě přimělo ji opustit?

6) Co byl pro tebe rozhodující impuls pro vstup do Pirátů? Proč chceš vstoupit zrovna teď? Co dalšího očekáváš od statusu člena oproti statusu registrovaného příznivce?

7) Na jaké úrovni by ses u Pirátů chtěl/a angažovat? Na úrovni městské části, celopražské nebo celostátní? Máš už představu o tom, jakým způsobem bys nám chtěl pomáhat (odborná pomoc s programem, organizační, analytické či administrativní práce, technická výpomoc, medializace činnost, rozdávání volebních materiálů...)?

8) Spojuješ si ve svých dlouhodobějších plánech s členstvím u Pirátů i možnost realizace vlastních politických cílů? Budeš chtít někam kandidovat?

Měj se hezky,

Anet
Tito uživatelé poděkovali autorovi Annette.Heidlova za příspěvek:
Frantisek.Pudil
Uživatelský avatar
Frantisek.Pudil
Senioři na Palubě
Příspěvky: 285
Registrován: 23 lis 2017, 21:20
Profese: OSVČ Potápěč fotograf
Bydliště: koněvova 242 Praha 3
Dal poděkování: 111 poděkování
Dostal poděkování: 255 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: František Pudil

Příspěvek od Frantisek.Pudil »

Odpovědi na dotazník Pirátů
1) Přečetl/a sis poslání Pirátů vyplývajících ze stanov a program? Co považuješ za nejdůležitější, s čím naopak nesouhlasíš, co tě moc nezajímá?
Poslání a program jsem četl. V podstatě s tím souhlasím, i když je to takové všeobjímající. Asi nejdůležitější je podle mne vše v bodě Místní rozvoj. Co mi přijde předčasné je podpora elektromobility. V současné době to podle mne ještě není ani ekonomické ani příliš ekologické. A na Piráty podle mne až příliš "zelené" V takovém tom "Bursíkovském" stylu. Také mám pochybnosti o navrhovaném rušení koncesionářských poplatků za rozhlas a televizi a povolení reklamy v těchto médíích. Kdo platí reklamu může mít vliv na obsah. Podívejte se na TV Barandov.

2) Konkrétní programové dotazy pro zajímavost:
a) Cítíš se jako Evropan? Je pro tebe zásadní, aby ČR zůstala v EU? ANO
b) Podporuješ legalizaci konopí i pro rekreační účely? NE
c) Podporuješ manželství stejnopohlavních párů a adopci dětí stejnopohlavními páry? Je mi to jedno
3) Jak dlouho Piráty znáš, jak dlouho nás podporuješ a jakým způsobem? O Pirátech vím dlouho, Asi rok se aktivně zajímám o činnost Pirátů a asi půl roku chodím na akce Pirátů a fotím na nich.

4) Koho jsi volil/a předtím, než jsi volil/a Piráty? Proč? Pokud si to chceš nechat pro sebe, respektujeme to. TOP 09 - z nouzecnost - Kalousek byl jediný kdo se dokázal Babišovi postavit

5) Byl jsi v minulosti členem nějaké jiné politické strany nebo hnutí? Pokud ano, co tě přimělo ji opustit? Ne

6) Co byl pro tebe rozhodující impuls pro vstup do Pirátů? Proč chceš vstoupit zrovna teď? Co dalšího očekáváš od statusu člena oproti statusu registrovaného příznivce? Já nechci být členem Pirátů. Vstoupit právě teď by mi jednak přišlo pokrytecké a jednak se mi do žádné strany nechce.

7) Na jaké úrovni by ses u Pirátů chtěl/a angažovat? Na úrovni městské části, celopražské nebo celostátní? Máš už představu o tom, jakým způsobem bys nám chtěl pomáhat (odborná pomoc s programem, organizační, analytické či administrativní práce, technická výpomoc, medializace činnost, rozdávání volebních materiálů...)? Cítím se dobře v propagaci a žiju na sociálních sítích, organizace, propagace, dokumentování akcí je moje parketa.

8) Spojuješ si ve svých dlouhodobějších plánech s členstvím u Pirátů i možnost realizace vlastních politických cílů? Budeš chtít někam kandidovat? Nemám vlastní politické cíle. Co se mého kandidování týká, když bude třeba můžu kandidovat - ideálně v rámci městské části Praha 3. Jenže podle mne je (dle znění současného volebního zákona) pro Piráty nutné, aby v obcích kde kandidují obsadili celou kandidátku. Jinak volební zákon znevýhodňuje strany s málo kandidáty. Je to na delší povídání.
Zamčeno

Zpět na „Přijatí zájemci Praha“