Čelo kandidátky - rozprava

Moderátoři: PKS Středočeský kraj, PMS Benešov

Radek.Klempera
Komunální zastupitel/ka
Příspěvky: 4
Registrován: 15 čer 2015, 13:31
Profese: právník
Dostal poděkování: 11 poděkování

Re: Čelo kandidátky - rozprava

Příspěvek od Radek.Klempera »

Zdravím všechny,
děkuji panu Ličkovi za zveřejnění mého profilu, který jsem mu zaslal, a potvrzuji výše uvedené údaje o mně.
K výše uvedeným údajům ještě uvádím následující:
I když většinu svého pracovního života jsem pracoval jako právník České inspekce životního prostředí, právu životního prostředí jsem se věnoval menší částí své pracovní náplně.
Většinu svého pracovního života, jak na České inspekcí životního prostředí, tak i jinde, zejména jako interní auditor, jsem se věnoval právním předpisům, které upravují "fungování" subjektů veřejné správy.
Mám mnohaleté zkušenosti s předchozím občanským zákoníkem, obchodním zákoníkem, všemi třemi předchozími zákony o zadávání veřejných zakázek, zákonem o finanční kontrole ve veřejné správě, právními předpisy upravující účetnictví veřejné správy, atd.
V posledních letech získávám zkušenosti především s novým občanským zákoníkem, novým zákonem o zadávání veřejných zakázek a zákonem o státní službě.
Jsem více jak 20 let členem české pobočky Amnesty International, kde jsem byl v letech 2001 až 2003 členem koordinačního výboru a v letech 2004 až 2010 členem kontrolní a revizní komise. Za Amnesty International jsem byl také členem Rady vlády pro nestátní neziskové organizace.
O dovolených rád cestuji a poznávám jiné země. Mám procestovanné např. Maroko, Turecko, celý Kavkaz, Írán a vloni Kazachstán a část Ruska.
Radek Klempera
Odpovědět

Zpět na „Benešov“