Zlínský lídr a jeho reakce na FB
Moderátoři: Komise předsedajících, Kampaňový tým, Finanční tým, Zahraniční, Vedoucí RT
-
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: grafik
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 15 poděkování
Zlínský lídr a jeho reakce na FB
Na FB jsem zachytil část konverzace Jakuba Jandy s Giuseppem Maiellem. Dost mě to vyděsilo. Opravdu takhle reaguje krajský volební leader?
Díky za reakce.
https://www.facebook.com/TheJakubJanda
-
- Profese: ...
- Dal poděkování: 186 poděkování
- Dostal poděkování: 173 poděkování
Re: Stav České pirátské strany
Ano, takhle opavdu reagoval krajský volební leader. A nestal se leaderem jen tak. On má občas reakce zvláštní, ale není loutka, kterou bys tahal za šňůrky a tím ho nutil dělat a říkat co nechce. To neznamená, že s tímto chováním souhlasím, jen to respektuji jako jeho styl. Připrav se na to, že pokud se piráti dostanou do PS, tak začne komedie a tohle je proti tomu prd. Já se právě obávám, že se do sněmovny dostanou loutky bez názoru, co jen budou dodržovat ten paskvil zvaný kodex poslance, co tu vytvořili a bez souhlasu klubu nezvednou ruku pro nic, přestože by to bylo ku prospěchu země a občanů.david42 píše:Ahoj, nevím kam jinam směřovat tenhle dotaz.
Na FB jsem zachytil část konverzace Jakuba Jandy s Giuseppem Maiellem. Dost mě to vyděsilo. Opravdu takhle reaguje krajský volební leader?
Díky za reakce.
-
- Vit.Fux
- Profese: Programátor
- Dal poděkování: 3315 poděkování
- Dostal poděkování: 751 poděkování
Tohle by si zasloužilo omluvu. Ideálně hned tam v diskuzi.david42 píše:To mě jako mělo přesvědčit? Od docenta na vysoké škole bych čekal trochu lepší projev, tohle je jako diskuze teenagerů někde na libimseti.
Já myslím, že stanovisko je jasné - chceme být v NATO. Ale chtít být součástí není bianco šek na omluvení jakékoliv chyby a roubík proti kritice (a že je co kritizovat a opravovat)david42 píše:Navíc si teď už vůbec nejsem jistej, jak se většina pirátů dívá na naše ukotvení v NATO.
- Robert.Magni
- Příznivec Pirátů – Plzeňský kraj
- Profese: vrátný
- Dal poděkování: 12542 poděkování
- Dostal poděkování: 2834 poděkování
Janda patří do Bohnic a zahodit klíč.david42 píše:Ahoj, nevím kam jinam směřovat tenhle dotaz.
Díky za reakce.
Nelíbí se vám moje názory ? Tak vypadněte na bar !
Roger Waters, Praha 2023
-
Takže to že se Maiello chová jako pitomec se dá vysvětlit tím, že Janda patří do Bohnic?
- Robert.Magni
- Příznivec Pirátů – Plzeňský kraj
- Profese: vrátný
- Dal poděkování: 12542 poděkování
- Dostal poděkování: 2834 poděkování
Maielo se nechová jako pitomecdavid42 píše:Já nehodnotím Jandu, toho jsem nikdy neměl v úmyslu volit.
Takže to že se Maiello chová jako pitomec se dá vysvětlit tím, že Janda patří do Bohnic?
Nelíbí se vám moje názory ? Tak vypadněte na bar !
Roger Waters, Praha 2023
-
- Profese: ...
- Dal poděkování: 186 poděkování
- Dostal poděkování: 173 poděkování
Kašli na něj. Má nějaký osobní problém s GM, ale nemá kule to probrat přímo s ním, tak si zaběhl požalovat sem.Robert.Magni píše:Maielo se nechová jako pitomecdavid42 píše:Já nehodnotím Jandu, toho jsem nikdy neměl v úmyslu volit.
- Lukas.Novy
- Profese: auditor kyber. bezpečnosti, muž z Brna
- Dal poděkování: 2413 poděkování
- Dostal poděkování: 3128 poděkování
- Kontaktovat uživatele:

Máte pocit, že Vás KK nebo jiný funkcionář šikanuje, pomlouvá či zesměšňuje? Nejsem právník, ale zastoupím Vás v jednání s přezkumnými orgány. Pište nestranickému ombudsmanovi na ombudsman@krtek.net
Tel: 777-5-KRTEK
- Lukas.Novy
- Profese: auditor kyber. bezpečnosti, muž z Brna
- Dal poděkování: 2413 poděkování
- Dostal poděkování: 3128 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Máte pocit, že Vás KK nebo jiný funkcionář šikanuje, pomlouvá či zesměšňuje? Nejsem právník, ale zastoupím Vás v jednání s přezkumnými orgány. Pište nestranickému ombudsmanovi na ombudsman@krtek.net
Tel: 777-5-KRTEK