8. schůze Senátu v 10. funkčním období

Fórum pro diskusi a připomínkování připravovaných předpisů a jiných legislativních návrhů.

Moderátor: Komise předsedajících

Pravidla fóra
Fórum slouží pro diskuzi, připomínkování a přípravu předpisů vnějšího světa(zákonů, vyhlášek, evropské legislativy, mezinárodních smluv) - vnitrostranické předpisy diskutujeme zde
  • Do fóra vkládejte návrhy předpisů označené jejich názvem případně návrhy na změnu předpisů.
  • Do prvního příspěvku v tématu vložte odkaz na plný text návrhu.
[iwiki]/zakony/start[/iwiki]
Adam.Skorepa
Příznivec Pirátů – Středočeský kraj
Profese: živnostník
Dal poděkování: 157 poděkování
Dostal poděkování: 1352 poděkování

8. schůze Senátu v 10. funkčním období

Příspěvek od Adam.Skorepa »

V dubnu nakonec schůze pléna nebude, další schůze je 13.5. Zde prozatím návrh pořadu 8. schůze, tabulku a rozeslání vyřeším, až si potvrdím program.
Author Sensei Tyrant Pervert
Adam.Skorepa
Příznivec Pirátů – Středočeský kraj
Profese: živnostník
Dal poděkování: 157 poděkování
Dostal poděkování: 1352 poděkování

Re: 8. schůze Senátu v 10. funkčním období

Příspěvek od Adam.Skorepa »

Tabulka na naší senátní redmine wiki s pořadem 8. schůze a odkazy na tisky

A dovolím si malou poznámku, aby se předešlo nedorozumění: Kolonka "Doporučení Pirátů k hlasování" se týká oficiálního doporučení strany (za takové doporučení považuji pokyny od RP a/nebo garantů, které mám předat senátorům jako odsouhlasené stranické stanovisko). Reakce, připomínky a poznámky, které mi dodávají dobrovolníci nebo které si sám připravuji, probírám v rámci kanceláře a jsou zohledněny v tom, jakou argumentaci za Piráty předávám, nicméně je to především podpora pro senátory (aby měli více informací a podnětů - jako příklad může sloužit změna školského zákona, ohledně které jsem obdržel pozitivní ohlasy, samotnému se mi líbila a senátoři pak hlasovali pro, ale nepředal jsem za Piráty přímý "pokyn", nýbrž jen další "pohled"). Tuto praxi jsem si dovolil následovat z toho důvodu, že jako asistent nemám mandát k tomu určovat, co Piráti dle svého programu schvalují a co ne, nicméně veškeré informace důkladně filtruji a dále předávám.
Author Sensei Tyrant Pervert
Odpovědět

Zpět na „Připravované předpisy“