Dik,Viliam Fiedler píše:
1. Zaujímalo by ma, čo by si robil v našej situácii...ono je ľahké kritizovať.
2. Člověku sa nepáčilo, že nezdieľame jeho ideu..chcel používať CMS, ktoré bolo pre naše účely nepoužiteľné a keď sme mu hovorili, že tadial ísť nechceme, jednoducho ukončil komunikáciu. Odpisoval mi jedine, keď niekedy padol server, na ktorom to bežalo (čiže ho nemôžem odsúdiť úplne)...no na naše naliehanie, aby na nás previedol domény (spomenul som si, že mal aj doménu pirati.sk - na tú sa malo prejsť ako na hlavnú a počkať, kým piratskastrana.sk bude voľná na čo ju zaregistrovať už na seba - čo by vyriešilo bod 1), nereagoval.
Tak alebo tak...dostal úlohu domény zarezervovať a previesť na o.z. (čo by mu bolo preplatené)...keby tak urobil, mohla sa viesť diskusia o tom ako to využiť, nebolo nás tak veľa a jeho hlas by mal určite váhu.
3.![]()
PS: Whatever...
Nijaká brigádnička zaplatená nikdy nebola, iba sa o tom uvažovalo.
- Nemám žiadne informácie o tom, že by spolupráca s OLaNO nebola v každom smere transparentná. Bola to strana, za ktorú mohol kandidovať v podstate hocikto, idea bola, že to je hnutie nezávislých aktivistov (čo sa z toho stalo potom, je druhá vec). Každopádne, ja som sa pridal až po voľbách, takže nemám všetko info.
1. sesel bych se s tim clovekem osobne a presvedcil ho a nutnosti to poskytnout - jestli chapu spravne vy ste se ho bali vubec oslovit
2. jo, uz si vzpominam kdyz si mi to minule licil, kazdopadne moje jednani skoncilo tak ze pokud ma dojit k nejakemu obrozeni - rad nam vse co spravuje da k dispozici ci prepise... - takze bych na to delegoval nekoho z CZ at to s nim dojedna(tusim totiz nejake osobni antipatie mezi vami ci tak neco)
Dik za osvetleni jak to bylo s brigadou a info k OLANO.
Muzes prosim veskere dulezite informace (kontakty na lidi s domenami atd) nadatlovat do toho padu co tu vzniknul at to muze nekdo prevzit a pracovat s tim? Diky