Lidská práva

Moderátoři: Komise předsedajících, Kampaňový tým, Finanční tým, Zahraniční, Vedoucí RT

Robert.Magni
Příznivec Pirátů – Plzeňský kraj
Profese: vrátný
Dal poděkování: 12550 poděkování
Dostal poděkování: 2835 poděkování

Re: Lidská práva

Příspěvek od Robert.Magni »

Jiri Janecka píše:
zabzicek píše: Dokonce i nová ministrině Marksová se snaží o opravdové řešení a komunikuje,situace je špatná,ale není beznadějná
Tak to může napsat jenom opravdový ... zcela neinformovaný člověk. Marksová je naprosto čelnou představitelkou těch, kteří jsou přesvědčeni, že dítě patří státu. To, že někdo "komunikuje" neznamená, že opravdu chce něco dělat. V oblasti práva byl významným novinářsky oblíbeným komuníkátorem Pospíšil. Takový Dienstbier, to je jen jeho levicová inkarnace. A ministryně Válková? Soudružka, která vůbec neví, která bije: http://portal.justice.cz/Justice2/MS/ms ... 5&d=335215 To je sice hezké přiznat si, že důvěra ve spravedlnost je nulová, strategie pro obnovení důvěry ve výkon spravedlnosti , ale povolat k její obnově ty, co už ji prznili ještě za komančů... Tuhle zprávu MSp jsem chtěl komentovat, ale asi si to nemohu dovolit - tak jen nadpis: Povolejte Sokola.
Já se nebavím o novinářích,ale o skutečné práci...a jsem informovaný,protože se toho malinko sám zúčastním :fet: A Válková měla alespoň dost rozumu na vydání direktivy soudům,aby nebrali lhůty uvedené v zákoně doslova...což byl dost důležitý krok...

Nelíbí se vám moje názory ? Tak vypadněte na bar !
Roger Waters, Praha 2023

evaCech
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: Asistentka
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 8 poděkování

Příspěvek od evaCech »

Mě zajímají i lokální kauzy. Pomalu přemýšlím o založení nějakého občanského sdružení. Mám nějaké rady od kamarádky, co byla na stáži v OSN, ale zatím jsem na to sama.... :?
msuchan
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: nacionalista, militantní antikonzument,
Dal poděkování: 67 poděkování
Dostal poděkování: 327 poděkování

Příspěvek od msuchan »

evaCech píše:Mě zajímají i lokální kauzy. Pomalu přemýšlím o založení nějakého občanského sdružení. Mám nějaké rady od kamarádky, co byla na stáži v OSN, ale zatím jsem na to sama.... :?
Tak to hodně štěstí v boji s EU molochem...
O tématu slyším jen okrajově, ale je to téma děsivé...

Z mého pohledu má dvě nebezpečné roviny:
1) Ekonomickou - tedy je třeba bránit vzniku situace, kdy "zabavování dětí" bude na nějakém článku řetězu "výnosným byznysem"...Od prémií tzv. "sociálních pracovnic", advokátů a soudních znalců potřebných k procesu, po platby pěstounům. Ekvivalentem může být třeba vymahačský průmysl v ČR, díky kterému se dnes "vyplatí vyrábět pohledávky." Jakmile se tedy vyplatí "vyrábět děti k odebrání", nastává průšvih...

2) Totalitní - jedná se o technické zavádění účinného nástroje ke kontrole obyvatelstva. Tzn., když bude v budoucnu někdo "zlobit proti režimu", tak nejdřív na něj pomocí X kamer najdeme dopravní přestupky a sebereme mu řidičák. Pokud to nepomůže, tak na něj Babiš pošle svoji Kobru, co ho zlikviduje finančně...A kdyby ani toto nepomohlo, tak pošleme sociálku, co najde zkažené mlíko v lednici a sebere mu děti...

Je řada lidí, eventuelně ochotných být fackováni v Bartolomějské, nebo být zavřeni "za odboj" na Mírově, ale riziko odebrání dětí je pro ně dostatečná motivace, aby "drželi hubu a krok"...

Je to smutné, ale vybavuje se mi jedno z primárních, předlistopadových hesel:"Rodina je základ státu."
Robert.Magni

evaCech píše:Mě zajímají i lokální kauzy. Pomalu přemýšlím o založení nějakého občanského sdružení. Mám nějaké rady od kamarádky, co byla na stáži v OSN, ale zatím jsem na to sama.... :?
Maria mi o tobě psala. Jo,občanské sdružení mi už taky napadlo.Teď ale budu do 20.6. na montáži,takže nebudu na internetu,tak to probereme až potom.

Roger Waters, Praha 2023

Robert.Magni

Nějak to tady celé usnulo.

Roger Waters, Praha 2023

Odpovědět

Zpět na „Veřejná Poradna“