Náhodná setkání Pirátů

Moderátoři: PKS Olomoucký kraj, Administrativní tým - OlK

Pravidla fóra
  • Toto je veřejné fórum. Stanoviska nevyjadřují názor Pirátů, pokud nebyla schválena příslušnými orgány. Stanoviska se publikují na krajském webu.

  • Krajský úkolovník se nachází na redmine.

  • V anketách mohou hlasovat i návštěvníci bez přihlášení. Ankety proto nelze v žádném případě považovat za závazná hlasování.

  • Moderátorem tohoto fóra je krajské předsednictvo.

  • Toto fórum je viditelné pro návštěvníky bez přihlášení. Kdokoliv do něj může psát nebo hlasovat v anketách.

  • Registrovaní uživatelé (včetně členů a RegP) si mohou fórum zneviditelnit, viz návod.

Petr.Bajgar
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 7457
Registrován: 22 čer 2009, 21:57
Profese: ,
Bydliště: Chrudim, Na Šancích 1180
Dal poděkování: 6865 poděkování
Dostal poděkování: 3623 poděkování

Náhodná setkání Pirátů

Příspěvek od Petr.Bajgar »

Chci se s případnými zájemci, kterým se možná stává také něco podobného podělit o zážitek z návštěvy v Praze v sobotu 11.8.

Jel jsem na setkání přípravného Fóra občanských iniciativ k II. Festivalu proti vládě, který se bude konat 22.9. v Praze na Karlově náměstí.
Jel jsem bez Pirátského trička neboť předsedu a jeho squaw svého času pohoršilo, že jako Pirát se občansky angažuji. No a taky aby mě někdo zase nenařkl, že se snažím jednat za Piráty nebo že se snad povyšuji nad své prosté členství.

Přesto se ke mně v metru přihlásil mladý muž jeducí se slečnou a to kvůli placce s logem Pirátské strany kterou nosím na popruhu batohu. Dal se se mnou do řeči a přesto že jsem mu rozuměl jen něco málo pochopil jsem že je také Pirát a to z Barcelony. Než museli na další zastavce vystoupit stihl jsem jim dát ještě svoji placku na památku našeho setkání a pak jsme se už museli rozloučit.
Druhý den v neděli, když jsem spěchal na vlak domů se ke mně nějakou shodou náhod opět přihlásil stejný mladík tentokrát na Hl.nádraží v Praze a věnoval mi lístky které jsou asi upoutávkou na jejich činnost.

Dovoluji si vás proto kolegové pozvat k návštěvě jejich webu PIRATA.CAT a pirata.cat/culturalliure a požádat, aby jste byli připravení na podobná setkání s kolegy Piráty.
Catalania.jpg
Catalania.jpg (371.76 KiB) Zobrazeno 535 x
PS: Ješte v sobotu večer jsem si totiž přisedl v autobuse a seznámil se opět díky placce na batohu s mně dříve neznámým kolegou Pirátem z Průhonic.
Uživatelský avatar
Vojtech.Pikal
Administrativní odbor
Příspěvky: 26261
Registrován: 19 srp 2010, 23:45
Profese: politik, informatik
Bydliště: Olomouc
Dal poděkování: 37067 poděkování
Dostal poděkování: 30243 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Náhodná setkání Pirátů

Příspěvek od Vojtech.Pikal »

Katalánci jsou zajímaví, je kvůli nim spor v PPI, jestli jejich vstup neznamenal vykopnutí španělska z PPI. Ale to sem nepatří, věřím, že ZO je sleduje podrobněji.

Jezdi v tričku, jsi Pirát a každý Pirát je vysílač. OFFTOPICPokud bys hlásal něco v rozporu s politikou/programem strany, tak bys musel ven tričko netričko. Takže buď Pirát a neskrývej to.

Profil, Vedoucí AO; KaS, ZO; vedoucí MRT Demokracie v rezignaci
„Nakonec vám budou vládnout ti nejneschopnější z vás. To je trestem za neochotu podílet se na politice.“*
Podporuji myšlenky.

Petr.Bajgar
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 7457
Registrován: 22 čer 2009, 21:57
Profese: ,
Bydliště: Chrudim, Na Šancích 1180
Dal poděkování: 6865 poděkování
Dostal poděkování: 3623 poděkování

Re: Náhodná setkání Pirátů

Příspěvek od Petr.Bajgar »

Vojtech Pikal píše:Jezdi v tričku, jsi Pirát a každý Pirát je vysílač. OFFTOPICPokud bys hlásal něco v rozporu s politikou/programem strany, tak bys musel ven tričko netričko. Takže buď Pirát a neskrývej to.
V pirátském tričku bych jezdil rád, jenže mnozí kolegové těžce nesou, že jsem se vstupem do Pirátské strany a jejich zvolením do vedení nezahodil České občanství, že považuji resuscitaci Občanské společnosti za základ návratu demokracie do České republiky.
Zamčeno

Zpět na „Olomoucký kraj“