Co říkáte na příští rok? Pokud nebudete mít lidi, nabízím se. Nebo se distancujete

Moderátor: Komise předsedajících
Toto je veřejné fórum, které neprezentuje oficiální stanoviska
Diskutujte slušně a respektujte Pravidla internetového fóra
Prague Pride 2011 je nepolitický kulturní festival bez jakékoliv ideologické agendy a odmítá se účastnit současných politických debat.Milan72 píše:Když jsem se procházel při Prague Pride po střeleckém ostrově, jediná polititická strana, která tam lovila duše byli zelení...![]()
Co říkáte na příští rok? Pokud nebudete mít lidi, nabízím se. Nebo se distancujete
Jakub Michálek, předseda poslaneckého klubu Pirátů a vedoucí resortního týmu Spravedlnost
V případě potřeby mě prosím kontaktujte napřímo přes telefon, Signal nebo přes mail - viz kontakty. Jiné zprávy nečtu.
profant.eu
vedoucí resortních týmů Informatika
Říká se tomu reklama...Jana Syrovatkova píše:Kdyby nebylo určitých zkonstnatělých osobností, nikdo by žádný Prague Pride neřešil podobně, jako ho neřeší v mnoha jiných státech světa. Nevím, co by liberální strana měla vlastně s homosexualitou řešit. Maximálně říkat liberálům, že tu existuje i liberální strana.
Člen s omezenými právy v důsledku neoprávněné realizace volebních výdajů
Takže nula od nuly stejně pošla...Jana Syrovatkova píše:Jako obchodník jsem schopná cpát reklamu ledaskam. Ale jsou věci a místa, kde mi přijde, že to je jen rádoby-přiživování se na mediální bublině, což může stejně lidí odradit jako přivést.