Debata k Léčení bazénovou dezinfekcí

Diskuse s veřejností a místo pro její podněty a připomínky

Moderátor: Komise předsedajících

Pravidla fóra
Zamčeno
Josef.Kadlecek
Člen KS Praha
Profese: revizní technik elektro, energetik
Dal poděkování: 704 poděkování
Dostal poděkování: 759 poděkování

Re: Debata k Léčení bazénovou dezinfekcí

Příspěvek od Josef.Kadlecek »

Se tak logicky nabízí:
Kolik vám ve farmalobby platěj za to, že tady do mě tak hezky a bez argumentů klovete? To by jeden neřek, kolik se vás k Pirátům infiltrovalo. OFFTOPICTo mi připomíná, jak mi na Wikipedii před mnoha lety podobnej farma-agent smázl příspěvek o urinoterapii s tím, že takovéhle babské nesmysly se tu vyskytují každou chvíli.
To zas bude blbejch keců o nekonzistentní slátanině :lol:

A Michale, když je ta sůl takové svinstvo, že zabíjí tolik lidí, asi jí absolutně nepoužíváš? To Tě lituju, protože zakázaná sůl v potravě má důvod, pokud dobře vzpomínám, v poměrně těžký chorobě. No a když už Ti to zakázali shora, tak to přímo smekám!
Anebo se jen snažíš chytře používat argumenty, jak Tě to učili - a proti přikázání farmalobby hřešíš a sůl - chlór, nechlór - používáš. Ale jen v množství, které není škodlivé...

Hm, a jsme zhruba u jádra věci...
Všechno je lék i jed. Jin a Jang.

Když jsi u farmalobby takový kápo, tak si mě vemte na výzkumy. Po šesti letech používání bych podle tévaší uklovávající argumentace už na sobě musel mít devastující následky. Dalších pár bych sehnal taky. Ber to jako nabídku. Ale výstupy budou veřejně dostupný a né, jak jste zvyklí, zamčený v tresoru spolu s R.R.Rife-m :lol:
Existuje princip: je hrází pro jakékoli informace, odolává všem argumentům a úspěšně drží lidi ve věčné ignoranci: zavrhnout věc ještě před prozkoumáním
Herbert Spencer, 1820-1903 https://cs.wikipedia.org/wiki/Herbert_Spencer
Za sebe - mám vás všecky rád. Akorát před fanatickými "souložníky teoretiky" mě i u Pirátů naučilo se už mít na pozoru.
Neomylné lidi bez váhání devitalizovat!
Jakub.Backa
Profese: advokát a insolvenční správce
Dal poděkování: 1144 poděkování
Dostal poděkování: 1727 poděkování

Příspěvek od Jakub.Backa »

Michal.Lupecka píše: 25 bře 2020, 15:28
Josef.Kadlecek píše: 25 bře 2020, 13:54 Tady jsou vědecké studie o chlordioxidu (oxidu chloričitém, Twinoxide), po nichž tu byla kdysi dávno sháňka:
https://www.microbiologyresearch.org/co ... .0.83393-0
https://www.seirogan.co.jp/en/research_ ... 6RAsGarStA
Četl jste to vůbec? Jednak to první je vědecká studie, to druhé je článek na eshopu s potravinovými doplňky.
Ale ta studie probíhala na 10 myších (což je celkem nedostatečný vzorek) a prokázala mírné snížení šance se nakazit jedním konkrétním kmenem chřipky. Pokud je ve vzduchu aerosol dezifekce. Vůbec neřešila přenos přes materiály nebo prostřednictvím očí. Stejně tak neřešili léčbu, čistě jen možnost respirační nákazy.
Těžko z toho můžeme vyvozovat jak se budou chovat jiné viry, bakterie, nebo že si můžu aplikovat dezinfekci do krku a do očí po nakažení.
Ono asi není takové překvapení, že dezinfekce která se používá k likvidaci schránek viru na povrchy má stejný účinek, když je ve vzduchu.
A samozřejmě myši nejsou lidi, méně než 1% přípravků nebo postupů co fungovaly u myší je se dostane ve formě léku nebo postupu k lidem, protože mezi studií na myších a lékem je mnoho kol dalšího testování (včetně toho na lidech) a mnoho let, během tohoto procesu vypadne více než 99% toho co fungovalo u myší.

Takže jaká je souvislost mezi studií na úplně jiném viru při úplně jiné aplikaci na malém vzorku úplně jiného živočišném druhu a tím, že nějaký debil si na videu stříká dezinfekci do očí aby se uchránil před koronavirem? Vždyť to je šílený.

A jak s tím souvisí sůl, řekl snad někdo že sůl jen nějaká prevence nebo snad léčba koronaviru? A mimochodem sůl je jedovaté svinstvo, WHO odhaduje že kvůli nadměrné konzumaci soli zemře na světě ročně více než 1,5 milionu lidí.

Já se fakt divím, že máš sílu se tu s ním snažit bavit, vždyť je to xlet stále to stejné. Robustní metastudie jsou zlo farmakolobby, a cokoli, co naznačuje, že po požití čehokoli, co šlo kolem chlóru, hned neumřeš, je důkaz o prospěšnosti kloktání sava. Je to úplně stejný přístup antivaxerů, kloktačů a volnoporodníků - zavalí tě random články a studiemi, aby pak měl člověk práci s vysvětlováním, proč jsou to nesouvisející blbosti, a oni nakonec každou debatu ukončí - otevři oči, pravda může být cokoli.
Naposledy upravil(a) Jakub.Backa dne 26 bře 2020, 15:35, celkem upraveno 1 x.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jakub.Backa za příspěvky (celkem 5):
Ondra.kl, Vojtech.Pikal, Michal.Lupecka, Lukas.Findeis, Zbynek.Janoska
We are all heroes: You and Boo and I. Hamsters and rangers everywhere! Rejoice!
Petr.Vileta
Člen KS Plzeňský kraj
Profese: Celkem Spokojený Důchodce
Dal poděkování: 10819 poděkování
Dostal poděkování: 8772 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr.Vileta »

klivan píše: 25 bře 2020, 10:33 Vše je otázka koncentrace, čili naředění, jestli naředí jed cca 1: milionu, pak má homeopatikum a může se pak živit jako homeopat. ;)
A nebo tohle https://cestina20.cz/slovnik/hovnopatikum/ :lol:
Tito uživatelé poděkovali autorovi Petr.Vileta za příspěvek:
klivan

Řadový člen, stínový ministr švihlých nápadů a fórista

Fide, sed cui fidas, vide.
Věř, ale komu věříš měř.

(Perchta z Pernštejna - Bílá paní)

Josef.Kadlecek
Člen KS Praha

Bolívíe to odšpuntovala... (gůgl překlad):

OXID CHLORU BUDE PŘIPRAVEN V LABORATOŘI UTO SPECTROLAB A BUDE DISTRIBUOVÁN ZDARMA

Rektor Technické univerzity v Oruru David Ismael Rojas a starosta Orura Saul Aguilar Torrico podepsali dohodu o výrobě oxidu chloričitého v laboratoři Spectrolab. Poskytuje se na lékařský předpis a zdarma.

Na tiskové konferenci podepsal starosta Saul Aguilar dohodu s Technickou univerzitou v Oruru o výrobě oxidu chloričitého k léčbě infikovaných covid-19. Starosta uvedl, že bude připraven tento týden.

„Oxid chloričitý není toxický, naopak léčí mnoho patologických stavů a ​​používá se již 14 let a nemůžeme připustit, aby jej nebylo možné použít jako alternativu k eliminaci koronaviru (...) našeho ředitele, který nás bude produkovat v velké množství a obec s touto dohodou bude moci distribuovat bezplatně především těm, kteří jsou v první linii, lékařům, policii, naší armádě, infikovaným obyvatelům, které prožívají těžké časy, ve zhroucených nemocnicích, “uvedl.

V tomto smyslu také Ing. David Ismael Rojas dodal, že tato chemická sloučenina má dobré klinické výsledky, a proto bude podporováno její vypracování v mezinárodně certifikované laboratoři Spectrolab.

„Univerzita poskytne tento produkt kanceláři starosty, ale na lékařský předpis (...), pokud existuje lékař, který se rozhodne tento přípravek předepsat, poskytneme,“ uvedl univerzitní úřad.

Před několika dny informoval vědecký výbor přechodné vlády o možných negativních účincích této sloučeniny v prohlášení ministerstva zdravotnictví. Regionální subjekty však začaly s jejich výrobou v Chuquisaca a Tarija.

HYPOCHLORIT SODNÝ

Městský úřad města Oruro, Saúl Aguilar, mimo jiné doporučil nákup chlornanu sodného soukromými osobami s tvrzením, že by mohlo dojít ke škodě.

"Nekupujte jiné léky, které nejsou schváleny." Lidé ze zoufalství si mohou koupit chlornan sodný nebo jinou chemickou látku, která může být škodlivá, “uvedl Aguilar.
Existuje princip: je hrází pro jakékoli informace, odolává všem argumentům a úspěšně drží lidi ve věčné ignoranci: zavrhnout věc ještě před prozkoumáním
Za sebe - mám vás všecky rád. Akorát před fanatickými "souložníky teoretiky" mě i u Pirátů naučilo se už mít na pozoru.
Josef.Kadlecek
Člen KS Praha

www.comusav.com
Sdružuje 4000 lékařů. Tady máme jednoho lampasáka ve střetu zájmů...

http://www.e-regena.cz/covid-19-lze-zli ... mi-ucinne/
Jiri.Rezek
Krajské předsednictvo
Profese: výzkumný pracovník
Dal poděkování: 435 poděkování
Dostal poděkování: 688 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jiri.Rezek »

prosím nějakého moderátora (@Martin.Kucera sorry za značení, jiného z hlavy neznám) aby to tu zamkl. Šíření podobných hovadin a hoaxů nám v této době opravdu neprospívá. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/covi ... avu-112885
EDIT: případně přesun do Podpalubí
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jiri.Rezek za příspěvky (celkem 2):
Petr.Vileta, Zbynek.Janoska
  1. místopředseda KS Plzeňský kraj tel.: 72tri 175 03devet
    místostarosta Plzeň 1
Jakub.Backa
Profese: advokát a insolvenční správce
Dal poděkování: 1144 poděkování
Dostal poděkování: 1727 poděkování

Příspěvek od Jakub.Backa »

Jiri.Rezek píše: 27 říj 2020, 13:39 prosím nějakého moderátora (@Martin.Kucera sorry za značení, jiného z hlavy neznám) aby to tu zamkl. Šíření podobných hovadin a hoaxů nám v této době opravdu neprospívá. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/covi ... avu-112885
EDIT: případně přesun do Podpalubí
Já bych se připojil a požádal i o zamčení viewtopic.php?f=795&t=4423 , které se podobně jako tohle vlákno stalo terapeutickým místem pro osoby se zjevnými psychickými potížemi.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jakub.Backa za příspěvky (celkem 2):
Petr.Vileta, V__
We are all heroes: You and Boo and I. Hamsters and rangers everywhere! Rejoice!
Josef.Kadlecek
Člen KS Praha

Tak si to užijte, přátelé!

Správně! Zcenzurujte demokratickou debatu k věci o níž nic nevíte a odmítáte vědět. Uškodilo by to PR! Tak to by chtělo urychleně přetáhnout Prchala, ne? :lol:
Vše v pořádku, vy máte svůj jediný správný názor a ten je potřeba protlačit silou anebo ještě větší silou.
Vítejte v orwelostánu! Ještě že vím od babičky, že lze přejít do ilegality...

A tenhle hoax - https://www.seznamzpravy.cz/clanek/covi ... avu-112885 - že by se autorka obtěžovala několikanásobným odzdrojováním přímo z místa? Ani prd! Ryzí dojmologie na objednávku od vyděšené farmalobby :roll:
Ale chlordioxid-o-bijci vesele jásají nad jasným důkazem! Jak z Kladiva na čarodějnice!

Ale i tak mám Piráty rád. Míša Krausová mi vyprávěla svůj příběh... Tedy její ani ne... S Danielou Bílou jsme taky pochopitelně v kontaktu. S Pavlem Eiseltem taky.

Jo, hoďte tohle vlákno do podpalubí, aby diskuse neškodila vaší fasádě při draní se vzhůru. Já mám ještě čas. A farmalobby se to líbit nebude.
Josef.Kadlecek
Člen KS Praha

To máte fakt strach použít cenzuru a tohle vlákno smazat?
Od mého minulého postu muselo v té Jižní Americe na otravu oxidem chloričitým zemřít tisíce lidí, co?
Martin.Polak
Člen KS Středočeský kraj
Dal poděkování: 156 poděkování
Dostal poděkování: 246 poděkování

Příspěvek od Martin.Polak »

Mazat se nemá. Jeden moderátor mě popotahuje, když mažu svoje vlastní příspěvky bez reakce které jsou OT.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Martin.Polak za příspěvek:
Vojtech.Pikal

Na bojištích v Iráků a Kuvajtu zůstalo po armádě USA 300 tun ochuzeného uranu ve formě prachu. *
Snaha o zákaz zbraní zabíjejících a ohrožujících zdraví ještě dlouho po skončení konfliktu má smysl.
Podpořte snahu, aby se Česko připojilo k 122 členům OSN a řekla ne rozhazování jaderného odpadu.
Když už máme to ministerstvo zahraničí, že jo ;-) **
Vlákno: viewtopic.php?p=588267#p588267

Zamčeno

Zpět na „Veřejná diskuse“