Návrh: Vyloučení Ing. Ladislava Kose ml.

Moderátoři: KoKS Praha, PKS Praha, Pražští předsedající, PMS Praha 11

Zuzana.Ujhelyiova
Člen KS Praha
Profese: Projektová manažerka
Dal poděkování: 209 poděkování
Dostal poděkování: 283 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Návrh: Vyloučení Ing. Ladislava Kose ml.

Příspěvek od Zuzana.Ujhelyiova »

mipol píše: 16 lis 2022, 21:18

Chápu dobře, že Ladislav Kos ml. je navržen na vyloučení zejména proto, že se vymezil proti politice Zastupitelského klubu Piráti Praha 11, kterého předsedou byl Martin Muzikant, jehož vyloučení předsednictvo též navrhuje? :-)

Ne

Ladislav.Kos
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: konzultant online marketingu
Dal poděkování: 305 poděkování
Dostal poděkování: 245 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ladislav.Kos »

Pokračování příběhu:

Doplnění argumentací stěžovatele(MS Piráti Praha 11): (odevzdáno týden po původním termínu): https://redmine.pirati.cz/attachments/d ... %C3%AD.pdf

Moje reakce na argumentace stěžovatele:
Přiložený dokument Pirátů, který měl specifikovat moje přečiny, byl evidentně šit horkou jehlou v neděli večer s hrozbou opětovného nedodržení termínu. Jinak si chyby a nepravdy nedokážu vysvětlit. Opět to ukazuje, jak MS Piráti Praha 11 přistupuje k celému procesu a k vážnosti orgánu kontrolní komise.

Klub Piráti a Zelení jsem založil poté, co mě klub vyloučil ze svých řad. Jako zastupitel bez klubu bych měl omezené množství informací, než jako člen klubu.

Nezapojil jsem se do kampaně Pirátů z důvodů, že jsem již nekandidoval ani do jednoho z orgánů, kam jsem byl v minulém období zvolen. Jsem časově omezen svou profesní činností a proto jsem z aktivní politiky úplně odešel.

Není pravda, že jsem se aktivně zúčastnil kampaně HPP11. Stěžovatel buď mylně, nebo úmyslně, zaměnil kampaň HPP11 a senátní kampaň Ladislava Kosa st.

Pomáhal jsem svému otci v kampani "Kos do Senátu", dvakrát jsem byl na jeho stánku a rozdával jeho noviny. To jsou ty zmíněné noviny, kde byl můj článek na podporu kandidatury p. Kosa st. Nebyl to však materiál nějaké strany, ale materiál kandidáta do senátu s vlastním brandem. A hlavně, v naprosto jiných volbách. Ve volbách senátních, kam Pirátská strana do obvodu 19 ani nenominovala svého kandidáta.

Zmínku o SPD a KSČM jsem nepochopil, nechápu, proč stěžovatel tyto strany zmiňuje a co je jeho záměrem.

K uvedenému příspěvku o drogách na mém Facebooku - můj osobní postoj, který však s uvedenými body v tomto přípaě asolutně nesouvisí. Navíc příspěvek byl napsán před několika dny, kdy už toto jednání probíhalo. Pokud se někomu ve straně můj příspěvek nelíbí, ať je zahájeno nové jednání.

To je prozatím vše v rámci mé reakce.

Děkuji kontrolní komisi za projednání a rozumné rozuzlení tohoto podání.

Ladislav.Kos
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: konzultant online marketingu
Dal poděkování: 305 poděkování
Dostal poděkování: 245 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ladislav.Kos »

Dnes, 8.8.2023 jsem rezignoval na členství v ČPS:
viewtopic.php?p=850288#p850288

Zamčeno

Zpět na „Praha 11“