Bučovicko + Slavkovsko

Moderátoři: KoKS Jihomoravský kraj, PKS Jihomoravský kraj

Pravidla fóra
  • Toto je veřejné fórum. Stanoviska nevyjadřují názor Pirátů, pokud nebyla schválena příslušnými orgány. Stanoviska se publikují na krajském webu.

• V anketách mohou hlasovat i návštěvníci bez přihlášení. Ankety proto nelze v žádném případě považovat za závazná hlasování.

• Moderátorem tohoto fóra je krajské předsednictvo.

• Toto fórum je viditelné pro návštěvníky bez přihlášení. Kdokoliv do něj může psát nebo hlasovat v anketách.

• Registrovaní uživatelé (včetně členů a RegP) si mohou fórum zneviditelnit, viz návod.

Marketa.Tvrda
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: Koordinátor KS JMK
Dal poděkování: 26 poděkování
Dostal poděkování: 32 poděkování

Bučovicko + Slavkovsko

Příspěvek od Marketa.Tvrda »

Ahoj,

tohle vlákno bude sloužit k představování zájemců a zájemkyň o aktivity v regionu Bučovicko a Slavkovsko a zároveň pro jejich evidenci. Prosím tedy všechny, kteří by se rádi zapojili v tomto regionu, ať o sobě níže něco napíšou.

Ke scházení Vám bude sloužit tento link https://jitsi.pirati.cz/BS.

dorwish
Profese: kvalitář
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 5 poděkování

Re: Bučovicko + Slavkovsko

Příspěvek od dorwish »

Ahoj,
tak já jsem každopádně pro, takže se hlásím že mám zájem. Je to pro nás přece jenom jednodušší než jezdit do Brna a zároveň můžeme řešit víc konkrétních věcí v našem okolí.
Jsem registrovaný příznivec asi 2 roky a přes piráty jsem byl zapojený do více aktivit, například propagační akce, KET pro školství a volby.
Takže supr nápad a díky Marky.
Ahoj Marek

Matej.Belohoubek
Profese: student
Dal poděkování: 155 poděkování
Dostal poděkování: 140 poděkování

Re: Bučovicko + Slavkovsko

Příspěvek od Matej.Belohoubek »

Ahoj, per forma se tady nahlašuju. Studuju momentálně v Olomouci, ale trvalé bydliště mám v jedné vesnici blízko Bučovic a jsem tam relativně často. :) Rád bych pomohl s případným vybudováním MS pro Vyškovsko, kdyby byl zájem. OFFTOPIC(To byl jeden z důvodů, proč jsem se k Pirátům aktivně připojil, až jsem se přestěhoval na vysokou, protože do té doby na Vyškovsku absolutně nikdo nebyl.)

P.S. S @dorwish se známe. :D

Odpovědět

Zpět na „Jihomoravský kraj“