Řeší se u Vás nějaké zajímavé kauzy nebo lokální témata, která budou rezonovat komunálními volbami 2022?
Piš, sdílej, informuj!
PS: ... ale konspirace si nech

Moderátoři: KoKS Jihomoravský kraj, PKS Jihomoravský kraj
Toto je veřejné fórum. Stanoviska nevyjadřují názor Pirátů, pokud nebyla schválena příslušnými orgány. Stanoviska se publikují na krajském webu.
V anketách mohou hlasovat i návštěvníci bez přihlášení. Ankety proto nelze v žádném případě považovat za závazná hlasování.
Moderátorem tohoto fóra je krajské předsednictvo.
Toto fórum je viditelné pro návštěvníky bez přihlášení. Kdokoliv do něj může psát nebo hlasovat v anketách.
Registrovaní uživatelé (včetně členů a RegP) si mohou fórum zneviditelnit, viz návod.
Vendula Svobodová
zastupitelka MČ Brno-Starý Lískovec
"Leader je dealerem naděje."
Filip Vítek
Člen KS Jihomoravský kraj
+420604202854
filip.vitek@pirati.cz
Jaký je, prosím, název obce? (nebo aspoň GPS souřadnice nebo další indiciifilipvitek píše: ↑14 říj 2020, 12:32 Tož jsem se ptal u nás na zastupitelstvu. Jsme obec do 200 obyvatel, takže žádný velký terno s tématama.
Ale v každém případě se řeší tyto "nejistoty":
Odpady - co budeme dělat, když budou velké cíle ve třídění a nebude se skládkovat.
Finance - jsou připravené projekty (oprava KD, výstavba malého sportovního areálu a další), ale je obava, kolik obec skrz COVID nakonec dostane peněz
ČOV - pokud budeme muset mít, tak jak to vyřešíme, máme zatím jen projekt na kořenovou
R43 - kdy, zda, kudy
Vlastně většina těch věcí souvisí s tím, že nevíme jak "něco", někdo rozhodne.
nebudu tě napínat indiciema, jsou to Kunice 67971Jan.Mucka píše: ↑14 říj 2020, 12:41Jaký je, prosím, název obce? (nebo aspoň GPS souřadnice nebo další indiciifilipvitek píše: ↑14 říj 2020, 12:32 Tož jsem se ptal u nás na zastupitelstvu. Jsme obec do 200 obyvatel, takže žádný velký terno s tématama.
Ale v každém případě se řeší tyto "nejistoty":
Odpady - co budeme dělat, když budou velké cíle ve třídění a nebude se skládkovat.
Finance - jsou připravené projekty (oprava KD, výstavba malého sportovního areálu a další), ale je obava, kolik obec skrz COVID nakonec dostane peněz
ČOV - pokud budeme muset mít, tak jak to vyřešíme, máme zatím jen projekt na kořenovou
R43 - kdy, zda, kudy
Vlastně většina těch věcí souvisí s tím, že nevíme jak "něco", někdo rozhodne.)
"Leader je dealerem naděje."
Filip Vítek
Člen KS Jihomoravský kraj
+420604202854
filip.vitek@pirati.cz
Ahoy, pár novinek z naší obce.honza.nosek píše: ↑15 říj 2020, 21:26 Zdravím, já bydlím v Troubsku. Co jsem se díval, do zápisů ze schůzí obecní rady a zastupitelstva, tak nic zásadního se v poslední době neřešilo.
Pro lidi jsou podle mne důležité plánované stavby v katastru obce:
1. silnice R43 a mimoúrovňová křižovatka s ní spojená
2. parkoviště pro nákladní vozy napojené na D1
3. vysoko rychlostní železnice
U všech projektů se vliv na životní prostředí a život lidí posuzuje jednotlivě. Vliv všech staveb dohromady nikdo neřeší.
U Vysoko rychlostní železnice je plánovano vést trať kolem obce tunelem, který by ústil na konci zámeckého parku. Obavy jsou z narušení zdrojů vody a ze zbourání několika domů a historických objektů patřících k zámku. Také výjezd z tunelu může způsobovat zvukový ráz.
Podporuji ██████████████████████████████████████████████████████████████.
Pomoz vytlačit okupanty z Ukrajiny. Слава Україні! Героям і Героїням слава!
. Make ruzzia Small Again. Dosť bolo fica
.
Člen MF Brno, KF Jihomoravský kraj, Rezortního týmu pro záležitosti Evropské unie, zahraničních věcí a obrany (RT EZO), lukas.dolezal@pirati.cz.