Patrick.Zandl píše: ↑26 črc 2019, 08:53
Lenka.Kozlova píše: ↑25 črc 2019, 22:52
Nesouhlasím, ani omylem.
Teritorialita je váš výmysl, který nemá ani jednu výhodu.
A nevnucuj všem chiméru, že nemohou podporovat někoho, kdo není z jeho MS, prosím.
Ostatní viz výše.
Edit: Nějak nechci, aby mě někdo vychovával, ani ty ne, děkuji.
Nikomu to nevnucuju, ale ještě pořád snad můžu ostatním říct svůj názor, ne? A jestli ostatní považuješ za slabomyslné, že nejsou schopni přemýšlet o tom, jestli to vidí stejně nebo jinak, tak já tedy ne.
Stran výchovy jsme si jen dovolil poprosit, abychom se mohli zdržet emotivních výlevů a bavit se věcně, to snad není tak velký nárok.
Tím bych to téma asi uzavřel: Lenka je proti tomu, aby se kandidátka předložila ke schválení předem projednaná, já, Marek a další jsme pro, takže ji předložíme (na to stačí jeden) a když se většinově odhlasuje, tak to bude v pořádku. Téma vyřízeno.
Fakt jsem hodně naštvaná, že někdo nerozumí předpisům mi nevadí, já taky nenosím paragrafy v hlavě. Upozorňovala jsem, že takhle primárky nefungují.
Marek to ignoroval, obrátila jsem se proto na RK s předběžným dotazem, odpověď byla celkem jasná, ale znovu bez odezvy: František nabízel podrobnější vysvětlení, ale nikdo si ho, aspoň pokud vím, nevyžádal a Marek si vedl stále svou. To je pak těžké pořízení. Že Marek ignoroval moje upozornění mě v celku ani nepřekvapilo, ignorace RK je na pováženou.
EDIT: Z toho co píšeš na mě kouká stejný nezájem o pochopení ať psaných, či nepsaných zásad, prostě jste se rozhodli pro svůj postup. WTF?
Nejsme kroužek vyšívání, platí tu nějaká pravidla.