Reaguji na toto vlákno až teď, jelikož jsem měla týden dovolenou.
Auto na kampaň jsem si vyzvedla 3.4. a od té doby s ním jezdila téměř denně. Cesty, které jsem vykázala a jsou dohledatelné v piroplacení, činí celkem 3 217 km. Tohle číslo podle mě samo o sobě dokazuje, že jsem se neflákala. Rozvážela jsem merch, noviny, jezdila na kampaňové akce. Pokud jsem někde nejezdila, řešila jsem administrativu.
V Příbrami jsem bohužel nebyla, přesto, že jsem měla v plánu tam jet - ale byla jsem nemocná, takže se Jiří Snížek nabídl, že tam pojede místo mě a slíbené věci doveze. Že jsem opravdu nemocná byla mohou doložit očití svědci, ale tak daleko snad zacházet nemusíme.
Na mumble pravidelně chodím, pokud ne, omluvím se předem a udám důvod - kampaň, demonstrace, teď momentálně to byla dovolená. ( Situace s hospodou, kterou Lenka popsala, se stala jednou, byla jsem zrovna na cestě a našla si místo, kde bych se mohla připojit. Bohužel při začátku mumblu tam přišla rodinka s dětmi a začal hluk. Neodpojila jsem se, pouze jsem ztlumila mikrofon a pokračovala jsem v zápise a odpovídala na otázky v chatu.)
Co se týče kontaktů z nalodění, od začátku října jsem se jim ozývala sama, zpět se ozvalo minimum. Ano, kontakty jsem nepředala do MS v době kampaně a jsem tím poučená. Jiří Snížek teď ale nastavil skvělý systém (které samo nalodění zatím nedovoluje, je pořád ve fázi vývoje), díky kterému už to bude dál šlapat.
Co se týče mého dobrovolného prodeje ve sněmovně, šla jsem tam pouze pod podmínkou, že si s sebou budu moci vzít notebook a budu tam pracovat, což se taky stalo.
K rozvozu novin - všechny PirListy se přivezly do PiCe velice pozdě, (snad mají všichni v živé paměti zmatky kolem nedostatku novin na ostrou fázi kampaně - zajišťovali jsme, spolu s Pražáky a Michalem Trešlem, aby každé MS mělo alespoň nějaké noviny na roznos.) našich 96k novin bylo uskladněných v garáži, odkud musely do 2 dnů zmizet (domluva se správou budovy). Nebylo to tedy tak, že já bych neměla čas nebo je nechtěla rozvážet - noviny prostě musely z garáže pryč. Proto jsem rozvážela 2 dny v kuse, proto mi pomáhal Michal Trešl.
Úkoly, co mám z PO, se snažím předat dál okamžitě - v době kampaně, kdy jsem byla v terénu a dostala se k počítači třeba obden, poslala jsem vše hned, jak to jen šlo.
Co se týče podpisu NDA, poslala jsem to v době své dovolené, abych na to nechala co nejvíc času a neřešila to až v době, kdy se vrátím. Nemyslím si, že 2 týdny času znamená to samé, co hned.
Sama bych ráda, aby MS dala nějakou zpětnou vazbu ke komunikaci se mnou. Způsoby komunikace se v jednotlivých MS dost liší, někde se mnou komunikují všichni, někde pouze jeden člověk, což mi taky práci kolikrát neulehčuje. Vím, že je co zlepšovat, ale učím se. Na druhou stranu si nemyslím, že bych svou práci dělala špatně, proto se proti některým tvrzením ohrazuji.
Beru to tak, že není na světě člověk ten, aby se zachoval lidem všem.