VOLEBNÍ ŠTÁB voleb do Evropského parlamentu

Moderátoři: Predsedajici, PKS Liberecky kraj, KoKS Liberecký kraj, Odbor LbK - administrativni

Pravidla fóra
  • Toto je veřejné fórum. Stanoviska nevyjadřují názor Pirátů, pokud nebyla schválena příslušnými orgány. Stanoviska se publikují na krajském webu.
  • V anketách mohou hlasovat i návštěvníci bez přihlášení. Ankety proto nelze v žádném případě považovat za závazná hlasování.
  • Moderátorem tohoto fóra je krajské předsednictvo.
  • Toto fórum je viditelné pro návštěvníky bez přihlášení. Přihlášeným uživatelům se zobrazuje pouze tehdy, pokud jsou členy krajského sdružení nebo jeho registrovanými příznivci. Fóra místních sdružení se zobrazují pouze jejich členům a jejich registrovaným příznivcům.
  • Mezi registrované příznivce se můžete sami zařadit přidáním do příslušné skupiny v nabídce Obrázek Nastavit zobrazovaná fóra.
Helena.Vondrakova
Administrativní odbor
Profese: Scrum Master
Dal poděkování: 923 poděkování
Dostal poděkování: 818 poděkování
Kontaktovat uživatele:

VOLEBNÍ ŠTÁB voleb do Evropského parlamentu

Příspěvek od Helena.Vondrakova »

Ahoj všichni,

na posledním mumble, 7.5.2019, jsme se bavili o tom, zda má - nemá smysl organizovat krajský volební štáb.
I přesto, že bychom závěr voleb všichni prožívali rádi spolu a s našimi kandidáty do EP, @Ondrej.Kolek a @Lukas.Lev.Cervinka , čas vyhlášení výsledků nepřeje lidem v pravidelném pracovním procesu.
Vzhledem k tomu, že se bude čekat, až odvolí všechny členské státy, budou se výsledky vyhlašovat až v neděli 26.5.2019, večer.
Napište, prosím, co si o tom myslíte. Jako místo se nabízí Pixel.

Díky!

"Think big, act small, fail fast, learn rapidly."
Helena Vondráková,
tel.: 6O5 136 828

David.Schindler
Předseda/předsedkyně místního sdružení
Profese: Supervizor a vlakvedoucí u ČD, Sládek
Dal poděkování: 128 poděkování
Dostal poděkování: 63 poděkování

Re: VOLEBNÍ ŠTÁB voleb do Evropského parlamentu

Příspěvek od David.Schindler »

Ahoj, já v tu dobu nemůžu.
Nicméně jsem pro, setkání nad skvělými výsledky vám přeju :) asi bych zkusil anketu, kolik lidí by se zúčastnilo a podle toho bych řešil.
Imagine if trees gave off WiFi signals. We'd be planting so many trees. Too bad they only produce the oxygen we breathe...
Don't use plastic, be fantastic!
Helena.Vondrakova
Administrativní odbor
Profese: Scrum Master
Dal poděkování: 923 poděkování
Dostal poděkování: 818 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helena.Vondrakova »

Po dlouhých úvahách s @Lukas.Vondrak a @Katerina.Jinova jsme dospěli k závěru, že abychom mohli skloubit oslavu, děti a neděli, je potřeba udělat štáb na nějaké chatě, kde bychom mohli spát a uložit děti. Jako ideální se jeví Turnovská chata, kterou provozují naši velcí příznivci manželé Staňkovi. S paní Staňkovou jsem mluvila a s manželem jsou z tohoto nápadu nadšení. Mrzí je, že u toho nemůžou být, protože v úterý letí na dovolenou do Afriky, ale postará se o nás Terezka. Podle slov paní Staňkové mluvil pan Staněk dokonce o tom, že by by dovolenou kvůli možnosti být v pirátském volebním štábu zrušil.
Napište, prosím, co si o tom myslíte. Pokud to není úplně blbé, začnu do toho šlapat.
Čekám na názory do středy. Díky!

"Think big, act small, fail fast, learn rapidly."
Helena Vondráková,
tel.: 6O5 136 828

B_Pat
Příznivec Pirátů – Liberecký kraj
Profese: technik
Dal poděkování: 449 poděkování
Dostal poděkování: 356 poděkování

Příspěvek od B_Pat »

Super nápad, obzvláště jestli bude hezký počasí... Případně můžu pomoct s programem, je to dobrý výchozí místo i pro výlety s dětmi. Dejte vědět včas.
Daniela.Weissova
Krajské předsednictvo
Profese: dramaturg
Dal poděkování: 2815 poděkování
Dostal poděkování: 841 poděkování

Příspěvek od Daniela.Weissova »

Já jsem rozhodně pro. Budu moc přijet ale až na večer, protože mám v neděli do 17.30 školení v Praze. Ale přijedu určitě :) a přespím.
Dáda

Daniela Weissová
místopředsedkyně PKS Liberecký kraj a MS Turnovsko, krajská zastupitelka LB a předsedkyně sociálního výboru Lb kraje

Vaclav.Zidek
Republikový výbor
Profese: OSVČ
Dal poděkování: 1672 poděkování
Dostal poděkování: 2496 poděkování

Příspěvek od Vaclav.Zidek »

Nevím s tím přespáním, je to neděle večer - jestli řešit možnost přespat, když jdou lidé v pondělí do práce.

Václav Židek, radní Libereckého kraje pro životní prostředí a zemědělství

Telefon: 775 198 038, Email: vaclav.zidek@pirati.cz
Facebook: https://www.facebook.com/vaclav.zidek
Twitter: @VaclavZidek

Daniela.Weissova
Krajské předsednictvo
Profese: dramaturg
Dal poděkování: 2815 poděkování
Dostal poděkování: 841 poděkování

Příspěvek od Daniela.Weissova »

Čus, no jasně, že je to problém - zkoušíme jen zjistit, jestli a jak velký by byl zájem. Zatím to vypadá tak, že moc ne. Ve středu se to musí rozseknout.
Hezký den a hodně sil do závěru kampaně :)

Daniela Weissová
místopředsedkyně PKS Liberecký kraj a MS Turnovsko, krajská zastupitelka LB a předsedkyně sociálního výboru Lb kraje

Filip.Mastnik
Člen KS Liberecký kraj
Profese: OSVČ, autodopravce
Dal poděkování: 72 poděkování
Dostal poděkování: 98 poděkování

Příspěvek od Filip.Mastnik »

Já s tim třeba problém nemam. Lidi jsou poslední dobou nějaký měkký. Do práce se přeci dá odjet i z jinýho místa, než je vlastní ložnice. Jen by to třeba muselo být o půl hoďky dřív...
Vaclav.Zidek
Republikový výbor
Profese: OSVČ
Dal poděkování: 1672 poděkování
Dostal poděkování: 2496 poděkování

Příspěvek od Vaclav.Zidek »

Filip.Mastnik píše: 20 kvě 2019, 12:09 Já s tim třeba problém nemam. Lidi jsou poslední dobou nějaký měkký. Do práce se přeci dá odjet i z jinýho místa, než je vlastní ložnice. Jen by to třeba muselo být o půl hoďky dřív...
Ha ha :-)

A děti do školky vezmou ještě předtím z hlídání (vzbudí babičku v 5), v 6 odevzdají do školky děti a 6:30 nastoupí do práce od místa "akce" hodinu daleko. Takže vlastně vstanou už ve 3:30 místo 5.30 (započtení všech přejezdů a časů na oblíknutí a snídani dítěte - místo akce, babička, školka, práce) ... to už je asik lepší odejít z akce v 8:00 :-D

Oni často lidi "poslední dobou" už nejsou soliteři :-D

Václav Židek, radní Libereckého kraje pro životní prostředí a zemědělství

Telefon: 775 198 038, Email: vaclav.zidek@pirati.cz
Facebook: https://www.facebook.com/vaclav.zidek
Twitter: @VaclavZidek

Jana.Schlegelova
Člen KS Liberecký kraj
Profese: OSVČ, spolumajitelka sijemehrave.cz
Dal poděkování: 605 poděkování
Dostal poděkování: 539 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jana.Schlegelova »

Já bych klidně jela.. Byl by to fakt relax, po tom novinovém rozdávání, ze kterého mám už teď menší reset, a to je teprv pondělí :D :D

Každopádně bych jela i s dětmi, kdyby nás na chatování bylo málo, nabízím slet u nás v Liberci. Děti tu uložíme taky, podkroví, spacáky, matračky a cestovní postýlky to jistí.. Jinak v "pokoji pro hosty" je manželská postel a jedno lůžko 180cm s nosností 120 kilo a na gauči by se dva - tři lidi taky složili. Případný zbytek se spacáky nahoře s dětmi.. :-)

No sčítejte, já bych brala ráda i tu chatu, každopádně něco. Pojďme vypnout.. :-)
”My, co jsme vypluli, nemůžem zpátky - tak jako do láhví šampusu zátky." (M. Horáček)
Odpovědět

Zpět na „Liberecký kraj“