Žádost o nominaci na celostátního leadera pro volby 2017
Moderátoři: KoKS Jihomoravský kraj, PKS Jihomoravský kraj
-
Toto je veřejné fórum. Stanoviska nevyjadřují názor Pirátů, pokud nebyla schválena příslušnými orgány. Stanoviska se publikují na krajském webu.
-
V anketách mohou hlasovat i návštěvníci bez přihlášení. Ankety proto nelze v žádném případě považovat za závazná hlasování.
-
Moderátorem tohoto fóra je krajské předsednictvo.
-
Toto fórum je viditelné pro návštěvníky bez přihlášení. Kdokoliv do něj může psát nebo hlasovat v anketách.
-
Registrovaní uživatelé (včetně členů a RegP) si mohou fórum zneviditelnit, viz návod.
-
- Republikový výbor
- Profese: Senior Oracle Database Engineer / Functi
- Dal poděkování: 3111 poděkování
- Dostal poděkování: 13222 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Žádost o nominaci na celostátního leadera pro volby 2017
chtěl jsem vás požádat o nominaci za vaše krajské sdružení do volby celostátního leadera pro nadcházející boj o Poslaneckou sněmovnu v r. 2017.
Historicky jsem Piráty vedl ve všech velkých volbách. Zda to bylo dobře či špatně, nechám na vašem zvážení v rámci hlasování o udělení vaší nominace.
Myslím, že jsem v rámci celostátní kampaně do voleb pro Evropský parlament (která je podle mě velmi podobná roli leadera pro nadcházející volby) i přes všechny mé chyby dosáhl pro Piráty dobrého výsledku v rámci rozpočtu i možností, které tenkrát byly.
Ve volební kampani 2017 hodlám v rámci vedení i volebního týmu věnovat veškerý čas po dobu 5 měsíců této činnosti na úkor civilního zaměstnaní.
Jsem přesvědčen že se nám výsledek „těsně před branami“ podaří letos s dobrou strategií pokořit a ve volbách společným silami uspějeme.
Žádám tímto o zvážení vaši podpory. Celostátní opodporu chápu jako důležitý prvek k potvrzení mých kompetencí ve věci vedení Pirátů do této, podle mě zatím nejtěžší bitvy, která nás čeká.
Díky za váš čas i elán, který i po krajských volbách dle mého názoru přetrvává.
Ivan
- Tomas.Kolacny
- Komunální zastupitel/ka
- Dal poděkování: 1499 poděkování
- Dostal poděkování: 3778 poděkování
Re: Žádost o nominaci na celostátního leadera pro volby 2017
Tomáš Koláčný
statutární město Brno - Zastupitel města Brna, člen výboru pro národnostní menšiny a zastupitel městské části Brno-Židenice
tel: +420 736 661 244 e-mail: tomas.kolacny@pirati.cz
-
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Dal poděkování: 4050 poděkování
- Dostal poděkování: 3081 poděkování
Tomu nerozumím,Tomas.Kolacny píše:Přesunuto z krajského fóra, kde probíhají pouze řádně svolaná jednání. Jednání na toto téma svolám, až o to projeví zájem někdo ze členů KF JmK (ideálně do podatelny).
Takže Vás včas požádá uchazeč a vy jednání zahájíe až o to požádá člen JmK přes vaši podatelnu? A když o o nepožádá, tak uchazeči řeknete že má prostě smůlu?Republikové předsednictvo
- vyzývá všechny uchazeče o pozici celostátního lídra Pirátů pro volby do Poslanecké sněmovny 2017, aby požádali o nominaci krajské sdružení, v jehož čele chtějí kandidovat, do 5. 12. 2016,
- žádá krajská fóra, aby nominace předložila do 10. 1. 2016,
- Jiri.Ulip
- Člen KS Jihomoravský kraj
- Profese: Growth Technology Architect
- Dal poděkování: 5459 poděkování
- Dostal poděkování: 1009 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
-- Samuel Beckett
- Tomas.Kolacny
Tak předně, Ivan nepožádal o svolání jednání, ale pouze o nominaci, což samo o sobě v žádném případě neimplikuje povinnost svolání jednání. Dále umístil svůj příspěvek do krajského fóra, kam nepatří. Standardním postupem je u nás žádost o svolání jednání v podatelně a nevidím důvod, proč by předseda strany měl mít nikým neschválená privilegia oproti řádným členům KF. A nakonec, je to jednání krajského fóra a pokud by nikdo z fóra neměl zájem o této věci jednat, nevidím naprosto žádný důvod tím krajské fórum zatěžovat. (Jako předsedající zde svůj potenciální zájem na svolání jednání potlačuji vzhledem k nutné nestrannosti.) Kdyby byla žádost jasně formulovaná jako žádost o svolání jednání o nominaci na lídra do parlamentních voleb a byla řádně umístěna v podatelně, byla by situace jiná.Tobias.Esner píše:Takže Vás včas požádá uchazeč a vy jednání zahájíe až o to požádá člen JmK přes vaši podatelnu? A když o o nepožádá, tak uchazeči řeknete že má prostě smůlu?
Já myslel podatelnu tady na fóru, ale určitě stačí.Jiri.Ulip píše:Staci takto?

Tomáš Koláčný
statutární město Brno - Zastupitel města Brna, člen výboru pro národnostní menšiny a zastupitel městské části Brno-Židenice
- Jiri.Ulip
- Člen KS Jihomoravský kraj
- Profese: Growth Technology Architect
- Dal poděkování: 5459 poděkování
- Dostal poděkování: 1009 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
A jo, já jak do podatelny nechodím často, tak jsem se proklikal do RedminuTomas. Kolacny píše: Já myslel podatelnu tady na fóru, ale určitě stačí.

Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
-- Samuel Beckett
-
- Dal poděkování: 4050 poděkování
- Dostal poděkování: 3081 poděkování
- Tomas.Kolacny
Jednání svolává předsedající a předsedající zde zcela jednoznačně uvedl, za jakých podmínek jednání svolá. Podmínky byly naplněny a jednání bude svoláno. Ostatní diskuse na toto téma je bezpředmětná.
Tomáš Koláčný
-
- Profese: právník
- Dal poděkování: 240 poděkování
- Dostal poděkování: 1298 poděkování
Tedy žádám krajská sdružení o projednání mé nominace na celostátního lídra do parlamentních voleb 2017.
Vážím si Ivanovy práce pro stranu, ale obávám se, že je schopen zmobilizovat vždy jen ty stejné voliče. A počet těchto voličů, jak jsme si již několikrát ověřili, je pro vstup do sněmovny nedostatečný. Ivan je symbolem strany, zajisté v dobrém, ale bohužel i v tom horším. Pod jeho vedením nikdy nepřesvědčíme voliče mimo zavedený okruh, že nejsme jenom protestní stranou jednoho, maximálně několika málo témat.
-
- Republikový výbor
- Profese: Senior Oracle Database Engineer / Functi
- Dal poděkování: 3111 poděkování
- Dostal poděkování: 13222 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Hele, to by mě zajímlo. Oprostěme se od toho, že jsme každé volby šli výše a ano, počet nebyl vždy dostatečný. Proč se domníváš, že právě skrze moji osobu existuje nějaký blok vůči vymanění se z pocitu "strana málo témat". Minimálně mi přijde, že naopak akcentuju témata, která nejsou stahování a hulení. Už jen z toho pohledu, že aktivně nedělám ani jedno z toho. Naopak se angažuju vě věcech sociálních, kulturních a ekonomických. Rozprostření záběru na témata u sebe jako problém nevidím. Tak díky za objasnění. IvanJiri.Janecka píše:Omlouvám se, že jsem svůj příspěvek zadal do všech vláken, která jsem našel. Činím tak z procesní opatrnosti, kdyby se naši velitelé nakonec přece jen rozhodli, že nějakého lídra potřebujem, aby se nestalo, že bych termín nebo to správné vlákno propásnul.
Tedy žádám krajská sdružení o projednání mé nominace na celostátního lídra do parlamentních voleb 2017.
Vážím si Ivanovy práce pro stranu, ale obávám se, že je schopen zmobilizovat vždy jen ty stejné voliče. A počet těchto voličů, jak jsme si již několikrát ověřili, je pro vstup do sněmovny nedostatečný. Ivan je symbolem strany, zajisté v dobrém, ale bohužel i v tom horším. Pod jeho vedením nikdy nepřesvědčíme voliče mimo zavedený okruh, že nejsme jenom protestní stranou jednoho, maximálně několika málo témat.