Žít Brno aneb Loutkař vždy vítězí
Moderátoři: KoKS Jihomoravský kraj, PKS Jihomoravský kraj
-
Toto je veřejné fórum. Stanoviska nevyjadřují názor Pirátů, pokud nebyla schválena příslušnými orgány. Stanoviska se publikují na krajském webu.
-
V anketách mohou hlasovat i návštěvníci bez přihlášení. Ankety proto nelze v žádném případě považovat za závazná hlasování.
-
Moderátorem tohoto fóra je krajské předsednictvo.
-
Toto fórum je viditelné pro návštěvníky bez přihlášení. Kdokoliv do něj může psát nebo hlasovat v anketách.
-
Registrovaní uživatelé (včetně členů a RegP) si mohou fórum zneviditelnit, viz návod.
- Zdenek.Frolec
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: IT technik pro MU Kyjov.
- Dal poděkování: 153 poděkování
- Dostal poděkování: 206 poděkování
Žít Brno aneb Loutkař vždy vítězí
Varoval jsem, že nám spojení nedá tolik a spíš ubere jak SZ nebo žít brnu.
Varoval jsem, že je to možný plán ŽB pro odstranění konkurence.(Jelikož mají podobné spektrum voličů) A co se stalo byl jsem ujišťován že do voleb nepujdou.
Naletěli jste slibům i přes moje taktické a strategické rady že oni plánují jít do voleb. Věřili jste jim a oni si s váma pohrali.
Došlo na mé slova a šli do Voleb.
Spojili nás pro nás do horšího psojení.
Místo aby jsme tam byli jen Piráti a měli minimal 1 a pak možné další čistě Pirátské členy.
tak máme jen jednoho a to ještě na 3 místě a všude se vykreslují sedadla Zeleně a budou zas jak u ŽB psáni jen představitele SZ. Piráti se budou vynechávat jak je tomu teď i v brně u ŽB.
Takže doufám, že až budou další volby, tak:
1) Budete naslouchat mládí.
2) Budete naslouchat hráčovi strategii. jelikož i politcké volby je boj a je potřeba strategie. Já už od 7 let hrávám jenoom strategie. Mám nastavený mozek na strategie.
A velice mě sere ano opravdu totalně sere, když mě skrz mládí a předsudky ignorujete a pak se stane postupně přesně co jsme říkal že se stane. A co se stalo? Stalo s epřesně co jsem říkal že se stane.
Měl jsem snahu změnit politiku, bohužel lidi v ní mě zlomili.
Bacha na IVO Vašíčka. Slíbil u sebe doma, že odejde ze strany jakmile se to stane politikaření. Že to dělá JEN pro radost. A když sám přiznal že už je to politikaření, tak si naráz nevzpomíná, že něco takového vůbec říkal. A to i přes svědky Petra, Ríši, Karla, Toma a jeho Ženy. (Byl to ten den kdy jsme plánovali rozlohu oblasti MS Slovácko.)
Že jsem měl štěstí poznám, až potkám smůlu. - Já

-
- Profese: manager
- Dal poděkování: 2347 poděkování
- Dostal poděkování: 2063 poděkování
Re: Žít Brno aneb Loutkař vždy vítězí

Takže o věku to není....
- Marek.Necada
- Člen KS Praha
- Profese: silozpytec
- Dal poděkování: 5829 poděkování
- Dostal poděkování: 4071 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
- Radek.Holomcik
- Krajské předsednictvo
- Profese: Člověk
- Dal poděkování: 370 poděkování
- Dostal poděkování: 1663 poděkování
V jednom vláknu si slíbil, že když se ukáže, že se pleteš a budeme mít více než tebou prorokovaných 2%, na rok se odmlčíš.
Proto prosím, dodrž slovo a běž do prdele.
Děkuji.
Někdo z JmK
tel.: 728 034 460, mail: radek.holomcik@pirati.cz
"Na počátku byl stvořen vesmír. Spoustu lidí to naštvalo a většinou se to považovalo za chybný krok." Douglas Adams
- Zdenek.Frolec
- Profese: IT technik pro MU Kyjov.
- Dal poděkování: 153 poděkování
- Dostal poděkování: 206 poděkování
rekl jsem pokud se někdo vsadi vim jen o petrovi a bylo to 5 % nauc se napřed chapat textu a pak posilej nekoho do prdele ty nevzdelance.........Radek.Holomcik píše:V samostatné kandidátce bychom neměli víc. Zcela jistě bychom se do zastupitelstva vůbec nedostali. A to není jen o preferencích, ale i o kampani, kterou ses rozhodl sabotovat. Nevadí, poradili jsme si i bez tebe.
V jednom vláknu si slíbil, že když se ukáže, že se pleteš a budeme mít více než tebou prorokovaných 2%, na rok se odmlčíš.
Proto prosím, dodrž slovo a běž do prdele.
Děkuji.
Měl jsem snahu změnit politiku, bohužel lidi v ní mě zlomili.
Bacha na IVO Vašíčka. Slíbil u sebe doma, že odejde ze strany jakmile se to stane politikaření. Že to dělá JEN pro radost. A když sám přiznal že už je to politikaření, tak si naráz nevzpomíná, že něco takového vůbec říkal. A to i přes svědky Petra, Ríši, Karla, Toma a jeho Ženy. (Byl to ten den kdy jsme plánovali rozlohu oblasti MS Slovácko.)
Že jsem měl štěstí poznám, až potkám smůlu. - Já

- Petr.Balaz
- Profese: dělník
- Dal poděkování: 226 poděkování
- Dostal poděkování: 284 poděkování
Aby jste neříkali, že je to jednostranné, tak mám v úmyslu pokud budete mít nad 5% a dostanete se tam tím pádem vzdát se na 1 rok jakékoliv komunikace, abych ukázal, taky že se pletu a že zřejmě jsem vám dotoho neměl kafrat.
zdroj:Já svoje splním co vy pánové ?
jihomoravsky-kraj-f83/krajske-volby-201 ... ml#p467552
Kontakty:
- 1. místopředseda MS Slovácko
- petr.balaz@pirati.cz
- tel.: 723 123 562
- https://www.facebook.com/PierreBalage