PP-LV

Informace a reporty ze zahraničních stran a jiných Pirátských organizací

Moderátor: Zahraniční odbor

Pravidla fóra
Ke každé straně (organizaci) založte vlastní vlákno. Je-li třeba se stranou začít organizovat nějaký projekt, založte samostatné vlákno ve fóru ZO.
(Působí-li v zemi více organizací, založte ke každé samostatné vlákno.)
Odpovědět
Roman.Kucera
BAN za porušování pravidel
Profese: IT
Dal poděkování: 7763 poděkování
Dostal poděkování: 14216 poděkování
Kontaktovat uživatele:

PP-LV

Příspěvek od Roman.Kucera »

Jedu se tam kouknout, ale jak tak koukám na http://www.piratupartija.lv/ s jejich posledním článkem z roku 2012, asi tam toho moc nevykoukám. Nebo má někdo tip?
Popřípadě též na PP-LT?
Tito uživatelé poděkovali autorovi Roman.Kucera za příspěvky (celkem 2):
Mikulas.Peksa, Petr.Bajgar
Pirátem se člověk nestává, pirátem se rodí!
Mikulas.Peksa
Zahraniční odbor
Profese: fyzik v IT
Dal poděkování: 6039 poděkování
Dostal poděkování: 9121 poděkování

Re: PP-LV

Příspěvek od Mikulas.Peksa »

Roman.Kucera píše:Jedu se tam kouknout, ale jak tak koukám na http://www.piratupartija.lv/ s jejich posledním článkem z roku 2012, asi tam toho moc nevykoukám. Nebo má někdo tip?
Popřípadě též na PP-LT?
Zkus kontaktovat tohohle člověka. Kdysi od nás chtěli nějaký support na zakládání Pirátské strany, ale pak to usnulo....

https://www.facebook.com/j.ingelevicius/friends

Kdyby chtěli nějakou podporu (placky, nějaké letáky atp.), můžeme se bavit o vývozu revoluce, ZO asi zdroje má a Piráské strany tam potřebujeme. Na dobu vyjezdu Tě pověřuju Mezinárodním koordinátorem pro Litvu, Lotyšsko a Estonsko. Tj. smíš oficiálně jednat za PPCZ. Good luck :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Mikulas.Peksa za příspěvek:
Petr.Bajgar
Mám blog, jsem na Facebooku, Twitteru, Instagramu a Mastodonu.

Chcete se zapojit do evropské politiky? Náš konzultační tým na Mattermostu evropských Pirátů najdete zde!
Roman.Kucera
BAN za porušování pravidel
Profese: IT
Dal poděkování: 7763 poděkování
Dostal poděkování: 14216 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roman.Kucera »

Já se s ním plynule domluvím rusky (oni určitě umějí, i když neradi), ale psát bukvice je pro mě nekonečná překážka, dokonce kuli tomu nepíšu ani skvělým uživatelkám z Běloruska, které mi ještě snaživě poslaly několik mejlů, než to vzdaly :-)
Jestli komunikuje anglicky, napiš mu ty.
Teď mě napadlo, že hodně Lotyšů mluví i německy, možná i víc než anglicky. (Vliv Hansy je tu furt znát) To bych taky dal. Ale napiš mu ty první a já to kdyžtak převezmu.
Pirátem se člověk nestává, pirátem se rodí!
Lukas.Dolezal
Zahraniční odbor
Profese: Politolog, analytik mezinárodních vztahů
Dal poděkování: 3575 poděkování
Dostal poděkování: 2674 poděkování

Příspěvek od Lukas.Dolezal »

Gregory Engels (PPI, PP-DE) má kontakt s Pirátskou stranou Lotyšska. Jsou mimo komunikaci 7 let, ale od loňského podzimu se našli lidé, kteří chtějí stranu restartovat. Chtějí vědět, co musí udělat, aby se mohli stát politickou stranou. V Redmine PPI je sekce s lidmi, kteří nás v průběhu let kontaktovali ohledně založení pirátské strany. Tyto lidi by mohla kontaktovat také PPEU. Nabízíme jim IT zdroje, umožňujeme jim založit stranu bez obav o technické záležitosti.
Gregory Engels na společném zasedání předsednictev PPEU a PPI.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Lukas.Dolezal za příspěvek:
Dalibor.Zahora

Podporuji ██████████████████████████████████████████████████████████████.

Pomoz vytlačit okupanty z Ukrajiny. Слава Україні! Героям і Героїням слава! 🇨🇿 🇪🇺 🇺🇦 ✌️.

Člen MF Brno, KF Jihomoravský kraj, Zahraničního odboru a Rezortního týmu pro záležitosti Evropské unie, zahraničních věcí a obrany (RT EZO), lukas.dolezal@pirati.cz, tel. 723 8O3 7O9.

Odpovědět

Zpět na „Flagship“