Přijde mi to ve stejném duchu, jako když Obama sliboval v rámci své kampaně stažení jednotek z Afghanu (nebo Iráku, mám to hledat?) aby pak po zvolení zdvojnásobil počet vojáků na daném bojišti.Marek.Necada píše:Tak pokud alespoň trochu věří tomu, co sám píše, ve druhém kole bych ho asi volil.
Hledání kandidátů na prezidenta republiky 2017
Moderátor: Komise předsedajících
Pravidla fóra
Toto je veřejné fórum, které neprezentuje oficiální stanoviska
Diskutujte slušně a respektujte Pravidla internetového fóra
- Martin.Svadlenka
- Člen KS Olomoucký kraj
- Profese: elektromechanik
- Dal poděkování: 762 poděkování
- Dostal poděkování: 324 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hledání kandidátů na prezidenta republiky
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Martin.Svadlenka za příspěvky (celkem 2):
- Robert.Magni, Ales.Jakl
Aktivista hnutí za pravdu o 11. září 2001 a přikladač polen.
- Ales.Jakl
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Dal poděkování: 777 poděkování
- Dostal poděkování: 742 poděkování
Ano přimlouvám se za to, abychom u potenciálních kandidátů dali vyšší váhu tomu co kdo dělal a dělá než tomu co říká a slibuje. U mě osobně budou pro volbu velkou roli hrát činy a postoj kandidátů ve vztahu k rozkrádačkám a bombardovačkám z posledních 20 let a racionální postoj k současnému protofašounskému běsnění.
Lidi jako Láska nebo Dvořáková nemlčeli a riskovali....
Lidi jako Láska nebo Dvořáková nemlčeli a riskovali....
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Ales.Jakl za příspěvky (celkem 5):
- Vaclav.Fortik, Marek.Necada, Lenka.Kozlova, Rostislav.Reha, Milan.Muller
TOP 09.11.24
- Mikulas.Ferjencik
- Profese: Asistent předsedy poslaneckého klubu
- Dal poděkování: 3352 poděkování
- Dostal poděkování: 6235 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Vladimíru Dvořákovou bych bral.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Mikulas.Ferjencik za příspěvky (celkem 6):
- Ales.Jakl, Vaclav.Fortik, Lenka.Kozlova, Martin.Svadlenka, Mikulas.Peksa, Filip.Krska
Člen s omezenými právy v důsledku neoprávněné realizace volebních výdajů
- Robert.Magni
- Příznivec Pirátů – Plzeňský kraj
- Profese: vrátný
- Dal poděkování: 12560 poděkování
- Dostal poděkování: 2835 poděkování
Byla v KSČ .Mikulas.Ferjencik píše:Vladimíru Dvořákovou bych bral.
Nelíbí se vám moje názory ? Tak vypadněte na bar !
Roger Waters, Praha 2023
- Ales.Jakl
- Dal poděkování: 777 poděkování
- Dostal poděkování: 742 poděkování
Přesto je čistá (před i po). V roce 2012 dostala cenu Františka Kriegla za občanskou statečnost (Nadace Charty 77). Kvalifikovaná pro funkci jako nikdo z prozatím uvažovaných kandidátů. Zemana si namaže na chleba (zná korupční pozadí politiky z jeho éry).Robert Magni: Byla v KSČ
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Ales.Jakl za příspěvky (celkem 3):
- Ondrej.Profant, Lenka.Kozlova, Marek.Necada
TOP 09.11.24
- Robert.Magni
O důvod víc,proč je nevolitelná.Ales.Jakl píše:Přesto je čistá (před i po). V roce 2012 dostala cenu Františka Kriegla za občanskou statečnost (Nadace Charty 77). Kvalifikovaná pro funkci jako nikdo z prozatím uvažovaných kandidátů. Zemana si namaže na chleba (zná korupční pozadí politiky z jeho éry).Robert Magni: Byla v KSČ
Roger Waters, Praha 2023
- Jiri.Kaderavek
- Profese: programátor, hoteliér, manažer, trenér
- Dal poděkování: 672 poděkování
- Dostal poděkování: 1971 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Díky všem, kteří se k možnosti mé kandidatury vyjádřili kladně. Nicméně s ohledem na to, že: "Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat." se daného úkolu nezhostím. Nehodlám se totiž nechat zabít
Připouštím, že by se jednalo o zajímavou a exhibiceplnou úlohu, připouštím dokonce, že bych neměl opravdu žádný problém diskutovat s Milošem Zemanem, dokonce bych jej v mnoha věcech pochválil, čímž bych mu pravděpodobně nějaký kus koláče ukradl, nicméně expozice osobnosti pro takovouto funkci vyžaduje jinou psychologickou výbavu než kterou disponuji. Nechci ublížit sobě, svým bližním, ani lidem, kteří by do mne vkládali své naděje. Prezident je odsouzen být nenáviděn milióny občanů, mezi kterými jsou milióny takových, kterých by si měl za normálních okolností vážit. A tento rys politiky, že si znepřátelíte až k nenávisti lidi, se kterými byste si běžně u pivka normálně pokecali je pro mne nestravitelný. Musíte být absolutně splachovací, a to já nejsem. Jednou jsem si to zkusil a půl roku se z toho kurýroval (Michal Rusek by mohl vyprávět).
EDIT: K zmíněnému chci ještě dodat, že chápu, když se někdo pod tímto obrovským tlakem zhroutí a stane se z něj buď despota, diktátor nebo politický alibista. V podstatě dnes neumím politiky (ani diktátory) nenávidět, obdivuji je, že do toho šli, chápu proč dělají co dělají a že v realitě dneška dělají politiku ve vazalském nesuverénním prostředí s minimální nadějí na změnu a s velkou šancí, že jakákoliv neotřelá myšlenka, kterou by mohli přinést a prosadit bude záhy onálepkována loutkovodiči a alibisty posluhovači jako extrémistická. Je mi jich kolikrát líto, když vidím jak se osobnostně museli změnit, aby mohli politiku dále dělat. V tomhle narovinu, zlatý komunál, tam to ještě jde.

EDIT: K zmíněnému chci ještě dodat, že chápu, když se někdo pod tímto obrovským tlakem zhroutí a stane se z něj buď despota, diktátor nebo politický alibista. V podstatě dnes neumím politiky (ani diktátory) nenávidět, obdivuji je, že do toho šli, chápu proč dělají co dělají a že v realitě dneška dělají politiku ve vazalském nesuverénním prostředí s minimální nadějí na změnu a s velkou šancí, že jakákoliv neotřelá myšlenka, kterou by mohli přinést a prosadit bude záhy onálepkována loutkovodiči a alibisty posluhovači jako extrémistická. Je mi jich kolikrát líto, když vidím jak se osobnostně museli změnit, aby mohli politiku dále dělat. V tomhle narovinu, zlatý komunál, tam to ještě jde.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Jiri.Kaderavek za příspěvky (celkem 18):
- Ondrej.Profant, Frantisek.Kopriva, Mikulas.Ferjencik, Rostislav.Reha, Lenka.Kozlova, Robert.Magni, Ivo.Vasicek, Ales.Jakl, anonym2064, Vaclav.Fortik, Martin.Svadlenka, Jiri.Kaderavek.sen, Josef.Kadlecek, Mikulas.Peksa, Pavel.Hajek, Filip.Krska, Dominika.Michailidu, Jitka.Novotna
Zakladatel České pirátské strany
„Svobodu nekoupíte, tu si volíte“
https://lide.pirati.cz/personProfile/96/
„Svobodu nekoupíte, tu si volíte“
https://lide.pirati.cz/personProfile/96/
- Josef.Kadlecek
- Člen KS Praha
- Profese: revizní technik elektro, energetik
- Dal poděkování: 707 poděkování
- Dostal poděkování: 759 poděkování
Jiri.Kaderavek píše:...

Existuje princip: je hrází pro jakékoli informace, odolává všem argumentům a úspěšně drží lidi ve věčné ignoranci: zavrhnout věc ještě před prozkoumáním
Herbert Spencer, 1820-1903 https://cs.wikipedia.org/wiki/Herbert_Spencer
Za sebe - mám vás všecky rád. Akorát před fanatickými "souložníky teoretiky" mě i u Pirátů naučilo se už mít na pozoru.
Neomylné lidi bez váhání devitalizovat!
Herbert Spencer, 1820-1903 https://cs.wikipedia.org/wiki/Herbert_Spencer
Za sebe - mám vás všecky rád. Akorát před fanatickými "souložníky teoretiky" mě i u Pirátů naučilo se už mít na pozoru.
Neomylné lidi bez váhání devitalizovat!
- Robert.Magni
Za komančů jsem nevolil,takže za demokratů volím jen tehdy,když je tam něco k volení,co opravdu chci.Už v devadesátým jsem přestal být antikomunista a stal se ze mně antidemokrat. A sranda je,že mi vadí stále tytéž věci a stejní lidéJosef.Kadlecek píše:Jiri.Kaderavek píše:...

Roger Waters, Praha 2023
-
- Profese: manager
- Dal poděkování: 985 poděkování
- Dostal poděkování: 763 poděkování
Zda další z důvodů, proč bych tak moc chtěl Ivana Hoffmana za prezidenta, byť ho znám jen z článků
a nikoli osobně
http://www.rozhlas.cz/plus/dnesniplus/_ ... e--1621433

http://www.rozhlas.cz/plus/dnesniplus/_ ... e--1621433
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Vaclav.Fortik za příspěvky (celkem 3):
- Mikulas.Ferjencik, Robert.Magni, Martin.Smida